От х:

Днес в x:

Могат ли социалните мрежи да спасят човек в беда?

Стига коронавирус да не й мине път, стрийминг платформата Quibi трябва да стартира след по-малко от две седмици. И ако преди няколко месеца успя да ни стане просто интересна, то сега вече привлече вниманието ни доста сериозно.

Вече видяхме пълния трейлър на Survive със Софи Търнър. Сега идва пълен и за следващата продукция - драмата #FreeRayShawn.

Рейшан (Стивън Джеймс) е ветеран от войната в Ирак. Има си приятелка и син, с които живеят заедно в Ню Орлеанс. Един ден бившият войник и семейството му се оказват обградени в дома им от полицията.

Униформените искат да задържат Рейшан, защото са уверени, че е замесен в търговия с наркотици.  Той обаче успява да се барикадира в апартамента си и използва социалните мрежи, за да призове хората на помощ (ето как хаштагът в заглавието задава почти изцяло и част от действието), защото е невинен.

Разбира се, силата и на хаштаговете, и на социалните мрежи не бива да бъде подценявана от никого. Доказателството - бившият военен веднага събира последователи, които започват да протестират срещу действията на полицията.

Надеждата на Рейшан е да убеди преговарящия с него полицаи Стивън (Лорънс Фишбърн), че няма нищо общо с наркотиците.

Като част от Quibi, #FreeRayShawn ще бъде подчинен на концепцията на новата мобилна стрийминг платформа - епизодите ще излизат по един всеки ден, като всеки ще бъде с продължителност под 10 минути. Очаква се сериалът да бъде в Quibi през април.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини