От х:

Днес в x:

Новите сериали по Евроченъл през април

През април Евроченъл представя невероятна колекция от нови сериали.

През този месец, насладете се на ексклузивната премиера на две драми от Украйна, финала на сериите на две продукции, и премиерата новите сезони за две от най-вълнуващите криминални драми.

Евросерии: През април, зрителите ще гледат най-вълнуващите премиерни сериали и финали на нашите ексклузивни продукции. Влизаме с пълна газ с финалните епизоди и големия финал на Ред Лайн и Легаси! Тези криминални драми, пълни с изненадващи завои на сценария, ще дадат на зрителя сериозно причина да изгледа наведнъж цялата програма на Евроченъл, с български субтитри.

Премиери: През този месец  Евроченъл има специална изненада за зрителите - две чисто нови серии и две премиери за сезона. Първите две разказват за любов и трагедия.

"Чернобил: Равносметката" е история за любов и предателство сред трагедията от ядреното бедствие от 1986.

В "Сърце до сърце" срещаме силата на любовта и жена с перфектен живот, обърнат наопаки от мистериозната поява на непознато дете.

Също през април, зрителите ще се насладят на премиерата на втория сезон на "Яростта". Този път, Майор Кунес ще се окаже извън системата, но скоро ще се събере отново със стария си отбор в едно предизвикателно приключение.

В добавка ще получите третия сезон на "Анатомията на едно убийство". Нов случай с пъзела на най-способните разследващи от Република Чехия, докато една група приятели става цел на ужасно отмъщение.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини