От х:

Днес в x:

Купуват термокамери за границата за 103 208 лева

17 термокамери ще бъдат закупени за граничните пунктове "Капитан Андреево" и "Капитан Петко войвода". По този повод е обявена обществена поръчка, възложена от Регионална здравна инспекция /РЗИ/ - Хасково.

Процедурата включва доставка, монтаж и инсталация на термокамерите за измерване на телесна температура, монитор за наблюдение, изграждане на свързаността между камерите и монитора. Предвидено е още осигуряване на необходим софтуер, чрез който ще се осъществява видеонаблюдението и сигнализацията за промяната на телесната температура на премимаващите през граничните пунктове за Турция и Гърция, поддръжка и сервизно обслужване на предоставеното оборудване и софтуер за 24 месеца.

Мотиви за избора на процедура са въведени противоепидемични мерки заради разпространението на COVIT-19 в страната и обявеното извънредно положение

Прогнозната стойност на поръчката е 103 208.33 лева без ДДС и е по пряко договаряне.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Р.
    Р.О.
    1 -4
    11:24, 20 мар 2020
    пак са се пре*бали от евтината да вземат...
  • 2
    Фъ
    ФъКю
    5 0
    15:37, 20 мар 2020
    Няма файда от термо камерите, пият два парацетамакса и камерите излизат в почивка. Мерките са здраво следене в карантиния период и още по здрави санкции за нарушилите ги.
  • 3
    След дъжд качулка
  • 4
    Ба
    Бай Грозю
    0 0
    23:26, 20 мар 2020
    Нали бяхме "много добре "кому такуууту чакате?
Последни новини