От х:

Днес в x:

26 °C

Частник заключил тоалетната на Зеленчуковия пазар, общината със спешни мерки

  Търговците на Зеленчуковия пазар останаха без тоалетна от вчера. За това алармираха работещите на тържището, след като били поставени в затруднено положение.

  "Тоалетната в края на пазара е единствената, ползвана от търговците, макар и срещу заплащане. След като я заключиха, всеки си ходи, където намери. Абсурдно е на толкова голям пазар да няма друга тоалетна", ядосваше се Венета Кавазова. Неин колега заяви, че бил принуден да се прибира до вкъщи.

  Управителят на пазара Георги Георгиев заяви, че въпросната тоалетна се стопанисва от частно лице и не може да го задължи да я отключи. Тази сутрин той обаче заяви, че ще търси алтернативен вариант за справяне със ситуацията. Междувременно уведомил за проблема кмета на Хасково Станислав Дечев.

  От общината поясниха, че още преди повече от 5-6 години тоалетната била отдадена под наем на частно лице. Казаха, че ще вземат спешни мерки. Ще бъдат изпратени служители на общинското предприятие "Екопрогрес", които да отворят санитарния възел и да го почистят, като ще го поддържат временно, докато наемателят бъде открит. "Ако той не си поеме задълженията, договорът му ще бъде прекратен моментално", категорично заявиха от кметството.

  Анета Кутелова

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (15)

  • 1
   12
   125
   40 -3
   12:03, 18 мар 2020
   Дай на циганина ключ и става по велик от царя.
   • Hu
    Huah
    13 0
    15:26, 18 мар 2020
    Тая луканка пред входа е върха !
   • И общинския съвет е фирма на Мутри и Бейове .
  • 2
   Ха
   Хасковлия пазарджия
   29 -2
   12:21, 18 мар 2020
   Пазара се стопанисва от фирма наТ. Лилянов. Той ще се справи с проблема, ако управителя не успее.
   • Хр
    Християн Комунист
    7 -2
    19:04, 18 мар 2020
    А ако ликвидираме Тенчо Сервитьора , Къци Маймуната и Дидко Пискюла ,
    може да се справим и с 25% от корупцията в Общината и Полицията :))
  • 3
   Та
   танас
   28 -4
   12:30, 18 мар 2020
   Т. Лилянов ще построи 2 тоалетни от двата края на пазара, за да се реши проблема. Тази съществуваща тоалетна е от време оно и не отговаря на съвременните изисквания!
   • Съ
    Съвет до Тенчо Сервитьора
    4 0
    19:12, 18 мар 2020
    Като ги построи , кажи на Сервитьора да сложи вътре някоя и друга
    Ултра-Виолетова ламБа .
    Хасковските мутри са тъпи - не са като Западно-европейските и Американските мутри , които на всички подобни места имат ултра-виолетови лампи
    ..
    - например щандове за риба и морски дарове, месарски щандове, щандове са сирене. и т.н.
  • 4
   Ko
   Kosmonawt
   18 -1
   12:38, 18 мар 2020
   То лайната на АГО - то текът по тротоара срещу автомивка Вишните на васил левски от една седмица и никой нищо не прави станало е езеро от лайна в склада за дърва.
  • 5
   По
   Потърпевш-нетърговец
   22 -5
   13:10, 18 мар 2020
   А кой ползва въпросната тоалетна?Почти всички мъже- продавачи от години ползват околните улици и опикават под терасите на хората.След това, без да си измият ръцете,спокойно застават зад стоката си! Гнусни продавачи колкото искаш!А абсурдът- да се продават хранителни стоки без осигурена тоалетна и хигиена-пореден абсурд по български!
  • 6
   Фе
   Фекал
   12 -3
   13:57, 18 мар 2020
   Вижда се че някой вече си е свършил работата пред врата на тоалетната ама защо трябваше това нещо да се снима не ми стана ясно
  • 7
   Ей
   ЕЙ ПРЕЗЕРВАТИВИ
   15 -6
   13:57, 18 мар 2020
   Нали частното беше по добро. След като е решил човека е затворил. Молете са кауфланд да не затвори щото почти няма квартални магазинчета. Тогава от глад ще умирате. Още ли се радвате на частното. А
  • 8
   14
   14/88
   7 -1
   14:01, 18 мар 2020
   Изказването на мнения трябва да става на обособените за това места, а не около тях..
  • 9
   Ек
   Екотрадекс 2
   25 -6
   14:18, 18 мар 2020
   Крайно комична ситуация и сега какво правим за всяко нещо търсим Тенчо Лилянов,ами този управител за какво е назначен глава няма ли на раменете или само симулираме дейност ... Ми съборете я тази тоалетна и направете нова какво чакате вижте в Димитровград какво направи Иво Димов с пазара зад пощата тук само лапане и нищо друго условия нулеви ....
   • Тъ
    търговец
    10 -1
    14:47, 18 мар 2020
    Екотрадекс 2 , май нищо не си разбрал от статията.
  • 10
   Ем
   Емо
   3 0
   17:02, 18 мар 2020
   Кой каза, че тоалетните на Кауфланд работели. Около 12,00 часа мъжката тоалетна беше заключена. Дали е временно- не знам. Мъжете използваха тоалетната за инвалиди.

  Хороскоп за 13.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Наложете си да мислите позитивно и гледайте оптимистично на живота. Съдбата ще ви предложи възможност за излизане от положението, в което сте, стига да проявите активност и да не спирате в развитието си. Заниманията ви ще са ползотворни и ще се справите в деликатна ситуация, без да се натоварвате излишно.
  13 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  В много добра форма сте днес и нито за миг няма да мислите за почивка. Имате вдъхновение за работа, тъй като стъпка по стъпка се осъществяват плановете ви. Това ви дава ново самочувствие да се захванете с други отговорности.
  13 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Водени от вътрешното си усещане за нещата, ще работите, като не пренебрегвате обективните условия край себе си. Ще напреднете бързо, ако прагматично включите в работата си и хора, чиито разбирания са близки до вашите. Общата енергия и интереси ще осигурят по-високи доходи на всички ви.
  13 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Работата ви днес е приятна и интересна. Запознанствата, които отбелязвате, може да са ви особено полезни за бъдещите ви проекти. За някои от вас този ден е свързан с нова работа или промяна на дейността. Привлечени сте от нови перспективи и търсите начини да ги осъществите. Засега обаче ще трябва да почакате, докато откриете най-доброто за вас.
  13 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  За бизнесмените денят ще е успешен, ще реализират финансови сделки и ще придобият власт над други активи. Характерно за всички от знака е, че без да се отказват от заявените участия, ще проявят активност и в други форми на изява, в бизнеса, в творческите форуми и лични задачи. Бъдете последователни и ще успеете.
  13 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Забележителните ви организаторски способности с пълна сила ще се проявят днес в момент, когато всички погледи са обърнати към вас. Това е шанс да демонстрирате самообладанието си и чувството за отговорност. Насочете усилията си в затвърждаване позициите на екипа ви, като не се страхувате да бъдете безкомпромисни, когато това се налага.
  13 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Днес сте в стихията си. Неудържими сте и се изявявате в различни сфери. Моментът е много подходящ да започнете работа по осъществяването на своя идея. Добре е да отделите повече време за проучвания. В случая добрата подготовка ще се окаже решаваща за окончателния ви успех. Получавате добри новини от приятели, в момента са далеч от вас.
  13 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Днес сте по-жизнени от всякога. Артистичността и чувството ви за хумор забавляват околните и печелят симпатиите им. Вашият партньор обаче има нужда по-скоро от привързаност, отколкото от шеги.
  13 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Няма да ви липсват емоции от всякакъв характер, но ще постигнете замисленото. Наясно сте с това какво искате и как да го постигнете, а това никак не е малко. Не се задълбочавайте върху това кой какво е казал, изпращайте положителни сигнали към всички и ще се почувствате добре.
  13 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Бъдете концентрирани днес, в противен случай може да пропуснете нещо, за което ще съжалявате впоследствие. Помагате на близък приятел да се справи със свой проблем. Умеете да правите компромиси, от което зависи и разбирателството ви с околните. Ако сте в постоянно движение днес, осигурете си достатъчно спокойствие вечерта.
  13 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Тревогите и притесненията ви ще се окажат напразни. Работата ви е в ход и ще постигнете напредък в областта, която ви интересува. Интимните ви желания ще се удовлетворят, но бъдете по-смели. Проблем, който не търпи отлагане ще намери своето решение, с което ще удовлетворите всички заинтересовани.
  13 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Водени от амбициите си ще работите за собствения си просперитет, дори и това да не се харесва на някои. Ще изпъкнете с идеи и видими постижения. Виталността ви ще привлече личност, която от дълго време храни романтични чувства към вас. Това ще ви разнообрази, а за някои означава и нова връзка.
  13 юли 2020
  Последни новини