От х:

Днес в x:

Ваня Христова става шефка на Европроектите в община Хасково

Ваня Христова е спечелила конкурса за директор на дирекция „Европейски и национални програми и проекти, екология“, става ясно от обявление в сайта на община Хасково. Тя бе единственият кандидат, допуснат до конкурса и е класирана на първо място, преминавайки тест и интервю.

Заради липса на необходимия професионален опит, до конкурса не бяха допуснати временната шефка на дирекцията Наталия Пачеманова и Надежда Зарева-Ванчева.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (20)

 • 1
  Фу
  Фунчо
  38 0
  14:34, 3 мар 2020
  До кога само по един кандидат.
  • Ху
   Хулиган
   27 0
   18:22, 3 мар 2020
   Кандидата трябва да отговаря на условията за конкурса - три имена и ЕГН.
  • АС
   а съм шефа
   4 -19
   19:34, 3 мар 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
 • 2
  Ха
  Хасковлия
  33 -4
  15:43, 3 мар 2020
  Как така са нямали нужния опит, а са изпълнявали тази длъжност? Така ли се назначават хора без опит, а сега не са допуснати до конкурса ? Кой ги назначи преди да капат заплати на тези длъжности без опит? Това не е ли вид корупция във власта......???
 • 3
  Др
  друг хасковлия
  31 -6
  16:18, 3 мар 2020
  Голям праз, " наш" човек, който ще помага едни европейски пари да отиват в джобовете на " нашите" хора, мене това какво ме грее ?
 • 4
  Си
  Симо
  23 -3
  16:28, 3 мар 2020
  Бе кво ни еня за тия еничари крадливи.Не се наядоха,да се задавят дано до девето коляно! Да пресяда всяка хапка,да изстрадат всеки залък.Амин!
 • 5
  Ев
  Евала
  53 0
  16:46, 3 мар 2020
  Единственият кандидат и е класирана на първо място!!! Уау! Какво съревнование! Какво постижение!
  • 44
   4444
   43 0
   17:27, 3 мар 2020
   А представяте ли си ако беше класирана на 2-ро! хахахахахахахах
 • 6
  Кю
  Кюмуров
  17 0
  17:40, 3 мар 2020
  Едно време след едно състезание между Брежнев и Никсън в-к Правда на първа страница: Брежнев втори, Никсън предпоследен.
 • 7
  Ня
  Някой
  21 -2
  17:42, 3 мар 2020
  Надежда Зарева - Ванчева, спокойно мога да кажа че това е госпожа--жалба! Няма друга като нея в града, не "пада на гърба" си лесно! Преди време "умори" една застрахователна компанията от дела само и само да ги "издои" за повече пари във връзка с едно леко ПТП с мъжът и. Доста пари и дадоха и веднага смениха опела"астрата" с нова кола!
  • Ст
   странен
   26 0
   18:53, 3 мар 2020
   Абсолютна некадърница и лаик в правото. Не прави разлика между районен и административен съд. Иначе вряка та ужас
 • 8
  Ма
  Масажиста
  14 0
  18:45, 3 мар 2020
  А бе вярно ли че някои служители правили масажи на Масларов, то бива подмазване и лизане ама нямат ли достойнство или важното е да са наклона хаха
 • 9
  Из
  Изненадан
  11 0
  18:54, 3 мар 2020
  А кой е Масларов??
  • Ле
   Лес..,....
   6 0
   08:49, 4 мар 2020
   Масларов е директора на общинското лесничейство.
 • 10
  Ст
  Странен
  17 0
  22:26, 3 мар 2020
  А коя е Ваня Христова? Някой да ни информира
 • 11
  Фу
  Футболиер
  18 0
  22:28, 3 мар 2020
  Пак поредната пародия на конкурс с трима кандидати и съвсем случайно двама нямали нужния професионален опит и хоп чудото стана .... И по Коледа стават такива чудесии в случая са мартенски вълшебства хахаха ... Ей кмете кмете коментарче нещо няма ли да има от вас ...
 • 12
  Ни
  Нищо ново
  18 -3
  23:30, 3 мар 2020
  Голям разврат в тая община бе.Много сложно стана,ама иди ги разбери...Кой го слага,къде го слага и на кой го слага? Факт е обаче,че и сексуално и финансово са все задоволени,за нас остава да ловим феромоните им във въздуха,щото пари нема,пък в днешно време и мама на тати безплатно не дава,та и половия живот ни стана криза:))))
 • 13
  Пе
  ПЕНСИОНИРАН ГОЛЕМЕЦ
  11 0
  09:42, 4 мар 2020
  За петнадесет години от 2000 до 2015 съм бил в комисиите на над 50 конкурса в областите Сливен, Стара Загора, Хасково, Кърджали Пловдив и Смолян. На някои съм бил председател, на други съм бил член. За всички конкурси преди да се обявят , вече от София беше определено лицето, за което се прави конкурса. Така , че ПЪЛНО БЕЗСМИСЛИЕ Е ОБЯВЯВАНЕ НА КОНКУРС. Нека шефа си назначава когото си хареса и да се знае, че ТОЙ го е назначил и ТОЙ отговаря когато се издъни протежето му и да СИ ОТИВАТ ЗАЕДНО КОГАТО ПАДНАТ ОТ ВЛАСТ.
  • 85
   854
   5 0
   10:05, 4 мар 2020
   Много си прав ! Винаги е било така, така е и сега.....и може би и ще бъде !
 • 14
  Ро
  робин ход-дог
  6 0
  10:02, 4 мар 2020
  драги читатели,другари и другарки,госпожи и господа.Всички сте наясно,че конкурса се прави едва тогава,когато е намерен наш и сигурен човек,който да заеме съответната важна и отговорна длъжност.И понеже от него ще зависи известно време дебелината на вътрешната подплата на някои джобове,то той трябва да бъде НАШ човек.Кой ще ти рискува с някакъв си конкурс.А конкурсът ,ако не знаете е съвсем прозрачен,открит при затворени врати и с тайно НАДДАВАНЕ.И по мое време с такъв конкурс принц Джон прецака Ричи лъвското сърце.Ама накрая го яде дебелия от народа.И при вас отива натам,и то скоро.

Хороскоп за 02.06.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Натовареността ви е очевидна, но не е причина да сте недружелюбни с околните. Търсете подкрепата им, за да се справите с всичко, което имате, като програма и ще подобрите атмосферата в дома и на работното място. Приятелите ще ви бъдат емоционална опора и това ще стопли душата ви.
02 юни 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Приятен ден за много от вас. Интересни срещи и договорености за бъдещи занимания. Ще срещнете подкрепа, с която ще се даде ход на бъдещ проект. Наистина ще има известен риск, но за това пък резултата е обещаващ. Доброто ви настроение ще радва другите и ще създава добра атмосфера. Вълнуващи любовни мигове.
02 юни 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще отделите повече време за себе си и по-малко на другите. И това ще ви спаси от конфликти и излишен разход на енергия. Въздържанието от самоинициативи, храна и изкушения ще ви помогне да изчистите мислите и тялото си от излишния товар. В семейството ще обсъждате предстоящи задачи.
02 юни 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Възможно е да ви се наложи да се занимавате с нетрадиционни за вас дейности, но това едва ли ще ви притесни. Вие сте от хората, на които околните разчитат по важни въпроси, и няма да ги разочаровате. Намирате изход от заплетена ситуация. Не се заемайте с твърде много дейности едновременно.
02 юни 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Със самочувствието си на успели хора ще въздействате позитивно на околните, насърчавайки ги към развитие. Вие на свой ред ще повишите темпото, за да свършите повече задачи днес. С добра енергията и настроение ще привличате мислещите и можещите около себе си. Обединените ви усилия ще помогнат на много хора да подобрят живота си.
02 юни 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Многото ви ангажименти днес няма да пречат на дружелюбното ви отношение към всички, с които животът ви среща. Добре свършената ви работа или някой, когото обичате ви зареждат с енергия и добри очаквания. Очертаващо се повишение в службата или смяна на работното място повишават вълненията, но вие сте свикнали.
02 юни 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Говорете за всичко, което мислите и ви смущава, това е начина за бъдете разбрани и да живеете в мир със себе си. Ще изясните позициите си и синхронизирате действията си с околните, избягвайки недоразумения и грешки. Не спирайте да искате и да търсите най-доброто за себе си.
02 юни 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Денят е приятен и днес работата няма да ви се струва тежка. Предстоят ви срещи с хора, които са наясно с проектите ви и чиято компания едва ли ще бъде натоварваща. Доброто разбирателство ще се окаже много необходимо за в бъдеще и от тази гледна точка днешният ден е наистина ползотворен. Не пренебрегвайте семейството си.
02 юни 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С добри намерения сте днес, да приключите делова задача или да придвижите друга напред. Няма да ви липсват финанси, за да организирате почивката си. Харесвани неща ще станат ваши и ще повишат настроението ви, давайки простор и на щедростта ви към други хора. Радостна вест.
02 юни 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Отдадени на работа често пропускате общуването с децата и близките ви хора. От времето с тях получавате всичко онова, което не може да се купи с пари. Не пренебрегвайте и личните си нужди, погрижете се за себе си. Слушането на тиха, приятна музика ще ви зареди с енергията и ще повиши вибрациите ви, извеждайки ви на по-високо духовно ниво.
02 юни 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Повишените ви разходи от последните дни ще изострят сетивата ви и ще ви подтикнат да търсите допълнителни начини за подпомагане на бюджета. Ако имате свой бизнес не прехвърляйте от собствените си отговорности върху подчинените си, за да сте спокойни за изпълнението на задачите.
02 юни 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Без да жалите себе си с готовност ще се включите в подготовката на мероприятие от по-голям мащаб. Откритостта ви ще ви донесе предимство и ще получите изгодно предложение. Отнасяйки се с доверие към другите, ще се радвате на внимание и повече споделени мигове. На хоризонта се появява нов човек за вас, връзката ви с когото предстои.
02 юни 2020
Последни новини