От х:

Днес в x:

ФК „Родопа-Смолян“ стартира сезона с победа

„Родопа-Смолян“, стартира с победа пролетния сезон на Трета лига – Югоизточна група, след като победи тима на „Свиленград 1921“ с 3:1. Двубоят се игра днес, на Стадион „Септември“, в кв.“Райково“ пред няколко стотин  фена. И трите попадения за смолянския тим са дело на Теодор Стефанов, а почетното попадение за гостите бе дело на Василен Марков.

Двубоят започна с попадение за домакините още в 3-та минута, в 31  - та минута „зелено-белите“ вече водеха с 2:0. До края на полувремето , гостите успяха само веднъж да застрашат противниковата врата, но намесата на класният страж на „Родопа-Смолян“ Здравко Чавдаров, неутрализира мераците  на „Свиленград 1921“.

През вторите 45 – минути, футболистите на „Родопа-Смолян“, отново бяха по-добрите на терена и в края на мача отбелязаха трети гол. Единственото попадение за тима на Свиленград падна малко преди края на мача и се оказа и последното попадение за мача.

„Доволен съм от мача и резултата. Имаше напрежение, като за начало на сезона, желаехме победата“, коментира старши треньорът на „Родопа – Смолян“ Юлиян Сюрджиев.

Победата за тима от Смолян, е много добро начало за вторият сезон на Аматьорската група и дава заявка за добро представяне през пролетта.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини