От х:

Днес в x:

Двамата младежи от Райково паднали от стълбището след пиянски маратон

Двама млади мъже, които паднаха от стълбище в къща в кв.“Райково“ във вторник вечерта, са били мъртво пияни. Пострадалите-на 22 и 24 години са били в компания с още 5-6 авери в дома на единия от тях и за пореден ден си спретнали здрав запой още от сутринта, разказаха пред СмолянБГвести свидетели, а съседи потвърдиха, че компанията редовно организира целодневни запои.

Стълбището на сградата, намираща се на ул.“Соколица“ не е остъклено, а опасано с прозрачна PVC завеса, която не успяла да спре телата на двамата, които се изтърсили от стълбището и паднали на тротоара. Очевидци разказаха, че те били толкова пияни, че няколко минути лежали в локва кръв, напълно неподвижни на пътя.

През това време излезли и другите от групата, видимо пияни и агресивни, и започнали да се карат с хората на улицата, да ги заплашват и ругаят. Свидетели на инцидента извикали линейка, но единият от пострадалите отказал да се качи и налетял на шофьора, който извикал и полиция. Преди двамата да паднат от стълбищния прозорец, между пияните мъже е избухнала свада, чували се крясъци и вероятно е последвало сбиване, разказват очевидци на инцидента.

Пострадалите мъже са транспортирани и настанени за лечение с комоцио в МБАЛ-Смолян. Причините за инцидента са в процес на изясняване. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини