От х:

Днес в x:

3 °C

Неизвестни запалиха кабели в бившата казарма над ДНА

  За пожар в бившата казарма над ДНА беше изпратен екип от противопожарната служба в Хасково. Сигнал за инцидента е бил подаден около обяд днес.

  Отзовалите се на място огнеборци установиха, че има слабо задимяване в една от постройките под Паметника на 10-ти пехотен родопски полк. В нея пожарникарите влязоха с противогази и извадиха обгорен меден кабел, навит на руло. Не е ясно кой го е запалил. Видимо обаче кабелът беше донесен в рухналата сграда от друго място, тъй като беше сравнително нов. Предполага се, че целта е била да металът да се предаде в пункт за вторични суровини.

  Haskovo.net

  Източник: Haskovo.NET

  Видеа по темата

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (7)

  • 1
   То
   Този
   13 -15
   15:33, 17 фев 2020
   Браво, сега пожарникарите ще имат парички за по една шкембе чорба и бира. Късметлии са тез пожарникари, прибраха си кабелчето.
   • Ру
    РУНДЮ
    6 -3
    18:31, 17 фев 2020
    Бойко ша е виновен, да знаиш.
    Няма, кой друг да е....
  • 2
   Фъ
   ФъКю
   3 -8
   19:38, 17 фев 2020
   Тея балъци нямат ли по малък автомобил, че грабнал... Виж коментара
  • 3
   Тр
   Тролев
   0 0
   20:42, 17 фев 2020
   ******ите горят кабелите и като са чули пожарната да уй и са драснали към кв. Република!
  • 4
   Из
   Изпечени
   1 0
   21:14, 17 фев 2020
   Когато идваха да гасят, пожарникарите не забелязаха ли някакви лица да бягат за здраве в района?
  • 5
   :)
   :)) (нерегистриран) (:D)
   0 0
   08:25, 18 фев 2020
   Хасковските роми са много по интелигентни, а и кмета георги иванов в квартал орфей, или република беше им асфалтира улици, магазини, бай тошо нлокове и в града не слизат, а и мемет беше с шивачите заедно работещ по време на соца през 70, бах х циганина бе преводач в съда, кога пишем за някои било жиганин, турчин, бгмохамеданин, българин, то не всички тия ги слагаме под един знаменател, а отнасящо се за един човек. Хасково со бе страхотен град, с много еродиран народ, но днес е обезлюден и не това, което оставихме през 70 г. на м. век. Но не плачи, майко не тсжи..
   Може и без публикацията.
   Весел ден на старите хасковлии.
  • 6
   Ге
   Геро
   1 0
   08:43, 18 фев 2020
   Ванчо Юдата от сод, кога стана пожарникар..

  Хороскоп за 02.04.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Срещате неочаквани трудности в работата си. Грешки на ваши колеги усложняват задачата ви и ви създават допълнителни ангажименти. Това обаче едва ли ще се отрази на доброто ви настроение, което днес изглежда непоклатимо. Инвестирани неотдавна средства ви носят първите дивиденти. Перспективите в тази насока са много добри.
  02 апр 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Възможно е днес да се почувствате неуверени в някое свое действие, но не бива да позволявате това да диктува поведението ви. Добре ще е ако споделите притесненията си със свой близък и чуете и неговото мнение. В личен план сте доволни от отношението към вас. Не изпитвате трудности в общуването си с различни хора, което ви прави доста популярни на място на което попадате.
  02 апр 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Добри възможности се откриват пред онези от вас, които си търсят работа. Вашите способности ще бъдат достойно оценени и това значително ще повиши самочувствието ви. Трябва повече да вярвате в себе си и в късмета си.
  02 апр 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Умението да предизвиквате ентусиазъм у хората е едно от най-големите ви богатства. Начинът да развиеш най-доброто у един човек е, като го цениш и насърчаваш. Не критикувайте, а вярвайте в стимулите. Ако нещо ви хареса, одобрете го от сърце и бъдете щедър в похвалите си. Денят е подходящ за сделки с недвижими имоти. Бъдете внимателни, ако шофирате.
  02 апр 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  В общуването си с другите създавате приятна атмосфера. Ще се справите с предизвикателствата на работното място, каквито и да са те. Не поставяйте под съмнение факт, в който вече сте се убедили. Служебен разговор ще подобри настроението ви и ще направи бъдещето да изглежда по-добро.
  02 апр 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Динамиката на деня ще повиши емоционалната ви възбудимост, което може да се отрази неблагоприятно на отношенията и работата ви днес. Запазете добрия тон и аргументирано излагайте тезата си, от това ще зависят успехите ви. Модерното ви мислене и излъчване допълнително ще благоприятстват изявите ви.
  02 апр 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще споделите намеренията на човек от обкръжението си и заедно ще се насладите на компанията си. Сродната ви енергия ще направи и повече, възможно е успешно сътрудничество, нова любов или друго хубаво изживяване. Отпуснете се и мислете позитивно. Бизнесмените ще се поздравят с финансови придобивки.
  02 апр 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Настоятелно ще занимавате околните с личните си вълнения. Повечето от тях са въображаеми, затова не се учудвайте, ако околните не разбират за какво говорите. Ще бъдете полезни на близък, който има проблем, и вие бихте могли да му бъдете полезни. Покупка на ново жилище или отдаване под наем ще обсебят вниманието на някои от вас.
  02 апр 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Днес се посветете на нещата, в които сте силни и ще спечелите. Имате всички предпоставки за успех, както и за прозорливо вникване в бъдещите си реализации. Включете в работата си и хора, на които разчитате и може да им се доверите. Заедно ще постигнете по-бързо напредък.
  02 апр 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Промените на работното място могат да събудят у вас различни чувства. Учете се от всичко и не спестявайте добри думи за хората около себе си. Фактите ще бъдат по-силни от всеки опит да омаловажат приноса ви към конкретно събитие и ще ви помогнат да осъзнаете по-добре мястото си.
  02 апр 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Прекалено емоционални сте и това може да ви попречи в осъществяването на плановете ви. Срещите ви с различни хора ще засилят увереността ви и ще внесат повече яснота в делата ви. Обърнете внимание на интимния си партньор, особено, ако сте го наранили. Незабавно му се извинете и направете нещо специално за него.
  02 апр 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Прекалено много прибързвате в действията си днес, което може да въвлече в погрешна посока. Ако навреме се осъзнаете и започнете да се вслушвате в съветите на околните, едва ли ще има нещо, което да ви притесни. Налага ви се да се борите с твърдоглавието на ваш роднина, но в крайна сметка с много такт и разбиране ще успеете да се справите.
  02 апр 2020
  Последни новини