От х:

Днес в x:

9 °C

Станислав Дечев с грамота за принос за издигане авторитета на Българската армия

Изображение 1 от 5

  Кметът на община Хасково Станислав Дечев е удостоен с Благодарствена грамота за активно участие и принос за издигане на авторитета на Българската армия, съобщиха от местната администрация.

  Признанието е от заместник-министър председателя по обществения ред и сигурността и министър на отбраната Красимир Каракачанов. То се присъжда за активното участие и подкрепа на Станислав Дечев, в качеството му на областен управител на Хасково, в Националната информационно-комуникационна кампания „Бъди войник“ през 2019 г.

  Днес началникът на Военно окръжие в Хасково подп. Петър Петков връчи грамотата на кмета Станислав Дечев и предаде личната благодарност на министъра на отбраната на Република България.

  Haskovo.net

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (20)

  • 1
   Бо
   Боже, Боже
   45 0
   11:46, 17 фев 2020
   Министъра на отбраната да награди и "полковник" Величко Минев който гепа горивото на Хасковското поделение, после го продаде и прибра парите. Да питат Ревизоро той ще му обясни схемата.
   • До
    До къде се докарахме
    39 0
    11:54, 17 фев 2020
    Награждавайки Станчо , все едно дават грамотата на Величко Минев , човекът отгледал престъпният свят под крилото си в Хасково. Благодарение на схемата за купуване на гласове тези самоизбрали се и самоназначили се престъпници се настаниха като кметове и общински съветници упражнявайки престъпната си власт над населението.
   • Въ
    Въпрос на офицерска чест
    33 0
    12:45, 17 фев 2020
    Да уточним за драгите читатели и зрители , че под пари от контрабанда с гориво в Хасковското поделение се има предвид 80 милиона лева и бронираните бойни машини и цялата техника останаха като купчина желязо защото не могат да работят без гориво. Така че подп. Петков хубаво да си помисли какво прави и как срами армията с тези награди.
  • 2
   Вт
   втф
   39 0
   11:48, 17 фев 2020
   грамота или срамота
  • 3
   Ко
   Командира
   38 -2
   12:02, 17 фев 2020
   Този нахиленият фатмак ако знае кой стои зад този глуповат тип който награждава , трябва да се срами от офицерските пагони.
   • Ко
    Ко рече
    2 0
    08:54, 18 фев 2020
    Разлика между фатмак и офицер правиш ли бе ?
  • 4
   Об
   ОБЩИНСКА ДАНЪЧНА ДИРЕКЦИЯ
   23 -1
   12:16, 17 фев 2020
   Грамотите супер. Но да не забравите схемата в данъчното - тинчев и началник отдела , проверете ги.
  • 5
   Кю
   КЮМУРОВ
   28 0
   12:17, 17 фев 2020
   Тоя Дечев кога стана калайджия, кога му почерня задника. Моя почерня след 10 г копане.
  • 6
   а Киримова, а да я видим кога ще я огрее.
  • 7
   Пр
   Прозрачната химена
   23 0
   13:23, 17 фев 2020
   Оле майчице мила ! Къде си ме родила ?Малоумната торта с грамота ?! Коя армия ?
  • 8
   Гю
   Гюро
   24 -2
   15:27, 17 фев 2020
   Лично Станислав Дечев като областен управител е влагал непрекъснато своите знания, дръзновение и труд, за да стане лауреат на тази авторитетна грамота. Но да не забравяме и неговия екип, който през това трудно време го подкрепяше безрезервно. Не всяка областна администрация би могла да се похвали с такова върхово постижение.
   Хвала на такава администрация и лично на нейния ръководител.
   И пак със синьото костюмче
   Където и да отиде Станко все си е обратното на острото.
   • Хи
    Хинов
    4 0
    07:27, 18 фев 2020
    Хвала на такива юнаци като него. А извън партийната служба, друго работил ли е?
  • 9
   Ге
   Гено
   17 0
   16:24, 17 фев 2020
   Пародия!
  • 10
   ..
   ....
   4 -23
   16:29, 17 фев 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • On
    One Euro Man
    27 0
    16:43, 17 фев 2020
    Какво толкова е свършил, че го и поздравяваш? Правилно казват хората, какъвто кмета, такива са и феновете му, обратното на острото
  • 11
   Об
   обратното на острото
   6 -2
   18:03, 17 фев 2020
   обратното на острото е следствие, а причината да е на това място е избора на "ОСТРИТЕ ХАСКОВСКИ КАУНИ - ПАРДОН ИЗБИРАТЕЛИ". Така че сърдете се на себе си стадо наречено "електорат" 90% дебили.
  • 12
   Ма
   мастикаджия
   7 0
   18:19, 17 фев 2020
   Пак избиха рибата..............
  • 13
   Ал
   Ало кмета
   10 0
   20:00, 17 фев 2020
   Станислав Дечев да утиде до мин бани да види как стават тия кметски неща няма една дупка в цялата област там а в хаскиои е като боино поле от Сирия от както е дошъл една дупка не е направена а отвориха 1000 нови
  • 14
   Al
   Alfa
   7 0
   21:15, 17 фев 2020
   И в какво се състои заслугата? Нека да каже награденият?
  • 15
   Ка
   Калчорката
   7 0
   21:32, 17 фев 2020
   Тъста на сегашното кмете,пенсиониран ОЗ полковник дъли години кадрува в различните ресори на хасковското военно окръжие ,та от там е предложението. Зет като мед!

  Още новини

  Хороскоп за 04.04.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Този ден ще ви предложи много предизвикателства. Това ви стимулира да се развихрите и да покажете на околните способността си да се справяте с какви ли не ситуации. Не поемайте обаче излишни рискове, за да не съжалявате след това.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ще се чувствате далеч по-добре, ако се постараете да изчистите недоразуменията, които има между вас и близките ви, задълбочаването им ще създаде повече проблеми. Не се изкушавайте да пренебрегвате въпроси, чието решение е належащо. Ще имате послания, стига да можете да вниквате в тях и да ги разчитате.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще следвате събитията и с тях ще съобразявате програмата си днес. Предстои да вземете решения, предвид на скъсените срокове и ново възникнали въпроси. Няма да сгрешите, ако се доверите на интуицията си. Самочувствието ви чувствително ще се подобри, равнявайки постиженията си с най-добрите от сферата на интересите ви.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Вътрешното ви усещане за нещата не е лъжливо чувство, вслушвайте се и няма да сгрешите. Погрижете се за духовния си комфорт, избягвайте теми, които ви натоварват и съсипват настроението ви. Гледайте на случващото се философски и търсете поуката от всяка ситуация. По често си отговаряйте на въпроса “защо ми се случва това“. Има какво да научите за себе си.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Имате нужда от промяна, затова няма да сгрешите, ако заминете някъде с приятна компания. Не мислете за неща, които ви натоварват, отпуснете се и си починете добре. Гледайте оптимистично на живота и се замислете за всички, които обичате.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Развитията в последно време ще ви подтикнат да направите промени в живота си, за да стане той по-привлекателен и спокоен. Не е нужно да поемате и още отговорности, прагматично ги разпределете с околните. Приемете готовността им да ви помогнат. Това ще ви облекчи и освободи време за развлечения.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Покажете широта на мисленото и проявете отзивчивостта си и към онези, които мислят различно от вас. С такт и усмивка ще наложите елегантно мнението си, и без усилия ще си осигурите предимство пред някого, с когото се съревновавате. Към близките си не превръщайте умората в причина за недоволство и враждебност.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Радвате се на прекрасни отношения със сърдечния си партньор днес. Имате възможност да си починете, да се разтоварите и да се заредите с нови сили за всичко, което ви предстои от тук нататък. Ще останете поласкани от вниманието, което получавате днес. Не обръщайте внимание на дреболии.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Вътрешната ви сила се нуждае от обновление. Енергия и добро настроение може да получите от природата, потърсете я сами или с приятели. Подемът, който следва ще засили решимостта ви и ще ви направи успешни във всичко. Материални придобивки и свързаните с тях удобства ще ви подскажат, че вървите по вярната пътека.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Благодарение на старанията си, печелите уважението на хора, към които е насочен интересът ви. Взаимоотношенията в семейството също се подобряват. Близките ви са благосклонни да приемат ваша идея и може да очаквате съдействие. В любовта от вас се очаква повече внимание и съпричастност към проблемите на партньора.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Овладейте вълненията си, независимо от причините, които са ги предизвикали. Запазете присъствие на духа и не предприемайте действия в състояние на афект. Ще си спестите нечии гняв, ако се въздържате от ненужни коментари, а и себе си ще натоварите по-малко. Добре ще ви се отрази чистия въздух, природата ще ви зарежда с енергия и повече оптимизъм.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Заели сте се с много неща наведнъж. Ако не сте достатъчно съсредоточени, това може да доведе до разпиляване на енергията ви. Постарайте се да бъдете и в помощ на близките си, те ще оценят усилията ви. Радвате се на добро самочувствие, но все има нещо, което не ви достига за да бъдете доволни от себе си.
  04 апр 2020
  Последни новини