От х:

Днес в x:

Хлапак от Любимец си открадна кърджалийски "Фолксваген" за да се прибере у дома

Криминалисти от РУ-Кърджали са разкрили противозаконно отнемане на автомобил от областния град. На 15 февруари бил подаден сигнал, че 27-годишен собственик на лек автомобил „Фолксваген“ не открил колата си на улицата, където била паркирана. При организираните издирвателни действия полицаи от РУ-Кърджали със съдействие на колегите си от РУ-Свиленград установили извършителя на деянието – 17-годишен от гр.Любимец. Откраднатият автомобил бил намерен изоставен на автомагистрала „Марица“ на отбивката за гр.Любимец. По случая е образувано досъдебно производство по чл.346, ал.1 от Наказателния кодекс.

200 лв. глоба е наложеното административно наказание на 57-годишен с решение на Районния съд в Момчилград. Мъжът нападнал с обиди и ругатни служители на Зоналното жандармерийско управление, които го спрели за проверка на разклона за село Седлари в хода на специализирана операция за противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места. Наложеното наказание е по Указа за борба с дребното хулиганство.

 Проверка по чл.209, ал.1 от Наказателния кодекс е започната в РУ-Джебел с постановление на Районната прокуратура в Момчилград. По първоначални данни 23-годишен предоставил за ползване лекотоварен „Мерцедес“  на 37-годишен, който не е върнал автомобила и причинил имотна вреда на собственика. Група „Криминална полиция“ продължава работата по случая. 

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини