От х:

Днес в x:

Министър Петкова инспектира газова връзка Гърция-България

Енергийният министър Теменужка Петкова извърши инспекция във връзка с доставката и съхранението на тръбите за междусистемната газова връзка Гърция-България. Тя посети основния склад, в района на град Хасково, съобщиха от  Министерството на енергетиката. 

До момента в гръцкия завод на "Коринт Пайпуъркс" са произведени и изпитани 62 км. тръби - общо 812 бр. За транспортиране към България са натоварени и изпратени шест влакови композиции, три от които вече са в страната.

Очаква се "Коринт" да завършат доставките по първия производствен лот през месец март. По този начин ще се осигури наличност от всички видове и размери тръби.

По време на посещението на склада енергийният министър Петкова обсъди с представителите от "Авакс" възможността за изграждане на втора база в района на Кърджали. Доставките продължават да се извършват съгласно предвидените срокове. Министър Петкова се запозна на място и с дейностите, които се извършват по почистване на трасето на строителната площадка в близост до селата Войводово и Орлово

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  Че
  Черно Бил
  27 -4
  17:27, 15 фев 2020
  Дайте й да пие една хасковска вода
  • По
   Порчо
   17 -5
   14:25, 16 фев 2020
   От кога Вожда говори за хъбове, газ, газо и нефто проводи? И накрая какво, внасяме тръби от Гърция, за водопровода от Испания и т.н. Абе гербераси малограмотни, защо не презентирахте и не подпомогнахте едни производства на нужните материали и устройства? Само мигачи и шноли с шпирц-машини ли ще произвеждаме? Защото огледалцата и манистата ни ги дават краварите, както едно време на индианците. Вождът не знае ли? Нали уж е чел само Винету? Там не го ли пише?
   И тази счетоводителка Нушето и тя ще инспектира! Какво разбира тя от подобен род съоръжения? Тиквата и той, инспектирал строежа на околовръстното! Та той е учил за пожарникар, а не за строителен инженер! Какво инспектира? Съответствия с чертежите, с нормативите, качество на покрития, чакъл и асфалт ли? Или се разхожда с ръките в джобите, за радост на дебилния гербераски електорат и чупи стойки и чалъми?
   Бах ти и държавата, дето премиер и е един илитерат с два грама мозък!
 • 2
  Бо
  Бобо
  24 -2
  18:40, 15 фев 2020
  62 000 метра тръби делено на 812 броя прави 76,355 метра една тръба. Алоууу писача знаеш ли колко е дълго 76 метра. Полезната дължина на най големия ЖП вагон е 18,5 метра. Е кво ше кажеш за фитките и интелекта им по бат Бойковски.
  • Съ
   Събобо
   2 0
   02:12, 17 фев 2020
   То при тая чалгализирана територия дет я докараха да възпитава само обслужващ персонал: келнери, камериерки и пронститутки грамотно е написана статията.
 • 3
  Мо
  Момо
  7 -4
  18:51, 15 фев 2020
  Мандраджиите пак се разпищяха.
  • Гя
   Гяур - Мазохист
   6 -3
   03:24, 16 фев 2020
   Обичам Бойко , Ахмед , Аллах
  • Ан
   Андреев
   7 0
   15:05, 16 фев 2020
   Като ги обичаш, надупвай се, гяур-мазохист.
 • 4
  Ба
  Бай Тошу
  16 -3
  22:33, 15 фев 2020
  Да почерпят гърците. че имат такива балами за съседи, като булгарокефалите.. дето имаха завод за тръби в Ихтиман, пращахме и в Туркията, и в Италията, и в Румънията..
  Японците, дето ги окачествяваха, питаха : " Абе, вий нали сте 30 милиона човек;)))..Блазе ви, тоя завод храни 15 мильона, ЗЗУ в Ст Загора храни 15 милиона:))))?.. Цигарените ви фабрики хранят 3 милиона :))))?

  Мани, мани.. Къде бяхме, къде се навряхме.. Прислужници в Гърция, прислужници в Теклас.. Прислужници на най - прости тикви в Родината..

  Ама ... Така ще! Писателат го писа отдавна..Колкото трае у ******* кисело мляко, толкова може Българинът да гради държава..

  ППСъс съжаление пиша, със сълзии
  • Ху
   Хулиган
   12 -3
   09:22, 16 фев 2020
   Светлото ни бъдеще е да ринем л.йната на краварите!
  • Jh
   jhb
   4 -7
   20:49, 16 фев 2020
   Тези кравари дето ги приказваш, са на светлинни години напред и нагоре от съветските мурзилки дето ни окупираха за 45 години, но ти едва ли си живял по това време- само слушаш на баба си мъката по младостта и говориш без да знаеш истината...

Хороскоп за 09.04.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Открито ще изразите чувствата и емоциите, които ви владеят и няма да съжалявате. Решили сте да смените подхода си към определен човек, с надеждата това да ви доближи до желаната развръзка. Освен това не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него, ако това е нужно.
09 апр 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Отдавна отлагате дадена цел и най-после ще имате възможност да започнете работа по осъществяването й. Добре е да не губите ценно време в допълнително обмисляне. Привлечени сте от човек от обкръжението ви. Не бъдете настоятелни в опитите си да привлечете вниманието му. Оставете всичко на случая, поне за сега.
09 апр 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Благодарение на организаторските ви умения ще се окажете на точното място и време, което ще благоприятства начинанията ви днес. Не пренебрегвайте подробностите, всичко е от значение. Ще има с кого да споделяте и кой да ви насърчава, както и вие да сте полезни някому, стига да го желаете.
09 апр 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Полезни ще са днес общуванията ви, резултатите от които ще ви носят задоволство. При осъществяване на търговски и финансови операции не подценявайте нищо. Четете всичко, съществува риск от недоглеждане. Отделете повече внимание на човека до вас, нуждае се от подкрепата ви.
09 апр 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Да бъдете добри и отзивчиви е важното сега. Събитията ще ви поставят в услуга на други хора и от вас зависи благоприятното развитие на проблемите, които ще решавате. Не изпадайте в крайности и не губете присъствие на духа си. Силни сте и ще се справите. Рискът ви ще е оправдан.
09 апр 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Покажете доброто си отношение към хората на работното място и ще сработите по-бързо идеите помежду ви. Условията по предстоящ проект ще благоприятстват общата ви задача и няма да срещнете трудности в реализацията им. В противен случай светът ще ви бъде сив, а настроението враждебно и скучно.
09 апр 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ако не изненадвате с нищо партньорите си днес и действате така, както те очакват, ще имате хубав ден. Овладейте емоциите си и проявете повече търпение в отношенията си с близките. Служебни пътувания ще ви ангажират допълнително, но не съжалявайте. Има какво да покажете и на какво да се научите.
09 апр 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Основателно ще поставите личните си предпочитания днес на първо място, като се погрижите за нуждите си. Равносметката от постигнатото внася известно спокойствие в мислите ви и няма да позволите на никой да наруши това ви усещане. Споделете го с любимите ви хора, това ще засили чувството им за сигурност.
09 апр 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Отнесете се с повече внимание към здравето и душевното си спокойствие. Говорете открито за всичко, което ви тревожи, има кой да ви чуе и помогне. Бизнесът ви няма да пострада, ако днес говорите по-малко за него и помислите повече за собствените си нужди, развлечения и желания.
09 апр 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Готовността ви да работите по отстраняване на пропуските и изпипване на детайлите говори много за вас. Прецизността ви е пословична и заслужава уважение. Разгръщайки потенциала си, ще покажете умения и в области, които до скоро са били непознати за вас. Не пренебрегвайте личния си живот. Ще имате изненади, но бъдете по-активни.
09 апр 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
На някои от вас денят ще предложи чудесна възможност за делова изява, която би поставила на изпитание упоритостта и дисциплинираността им. Усилието наистина си заслужава. В личен план не ви очакват никакви изненади, освен ако не се постараете да ги предизвикате. Роднинските взаимоотношения днес няма да ви носят приятни емоции.
09 апр 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Денят е успешен за вас, тъй като ви носи възможности за развитие в дългосрочен план. От вас зависи как ще ги използвате и дали ще съумеете да ги съчетаете с дейността си. Предложения за съвместна работа няма да липсват днес, затова преценете от какво можете да се възползвате. Очаквайте добра новина от ваш роднина, свързана с негов голям успех.
09 апр 2020
Последни новини