От х:

Днес в x:

Новият албум на DUB FX излезе с комикс (видео)

Aвстралийският изпълнител DUB FX записа нов албум в домашното си студио и след пилотния сингъл "Fire Every Day", който пусна наскоро, сега можете да чуете целия "Roots".

Текстовете на Dub FX са за прекъснатата връзка между хората в обществото и индивидуализма, но също така дава възможност на неговите слушатели за промяна и растеж.

"Чувствам, че единственият начин да подобрим нашето общество е да променим себе си, така че всички ние да вземаме по-добри решения, които влияят на света около нас", каза DUB FX. "Fire Every Day" излезе с дигитален комикс по текста на песента, която сатирично изследва пристрастяването ни към технологиите в нашето индивидуалистично общество.

Всяка песен в албума „ROOTS“ има съпровождащ комикс, като заедно всичките образуват цял графичен роман, написан от DUB FX и илюстриран от художници от цял ​​свят. Комиксът на "Fire Every Day" е илюстриран от италианския художник Лендър Шел. 

Малко артисти въплъщават понятието "one-man show” по-добре от Бенджамин Стенфорд, известен още като Dub FX. Dub FX е уличен изпълнител, звукозаписен изпълнител и продуцент, известен със създаването на сложни и впечатляващи парчета изцяло сам. Използвайки различни вокални методи и записвайки ги в устройства, използвани за циклично въздействие и възпроизвеждане на звук, Dub FX може да манипулира гласа си по невероятни начини, създавайки многослоен звуков пейзаж пред публиката.

През последните тринадесет години Dub FX издаде шест албума, продаде над 150 000 копия, участва в големи фестивали, събра над 200 милиона гледания в YouTube и създаде внушително присъствие в социалните медии, без изобщо да бъде пускан в комерсиално радио или телевизия.

Албумът "Roots" е достъпен в цифров формат, CD и на винил. Графичният роман е достъпен само физически със CD и винил. Турнетата за новия албум на DUB FX през 2020 г. започват на 21 февруари във Великобритания, от 6 март в Нидерландия и т.н., можете да проверите тук.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 06.04.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Умеете правилно да преценявате хората и това ви помага да намирате верния път към тях. Доверието, с което се отнасяте към малко познат човек няма да ви разочарова. Проявете разбиране към проблемите на близък човек и му помогнете да се справи с тях. Щастието ще ви се усмихне и ще изживеете един вълшебен миг.
06 апр 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Смирено и с компромиси от своя страна ще се стремите да изгладете отношенията с близките си. Ще имате удовлетворяващи ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня ви пълноценен. Доволни ще бъдете от себе си, заради разума и волята, които сте проявили.
06 апр 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ангажирани сте с помощ за другите и ще им посветите голяма част от времето си. Добре е да помислите и за себе си. Има неща, които трябва да свършите и то скоро. Бъдете предпазливи в общуването си с хора, които са чувствителни към темите, които ви вълнуват. Предстоят ви новости и благоприятно развитие на професионален проблем.
06 апр 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Не се спирате пред нищо, за да са постигнете нещо ново, което отдавна е вашата единствена цел. Това е добре, но ако наистина си струват всичките усилия, които полагате. Имате и редица по-малки цели, които също чакат своята реализация, затова не ги пренебрегвайте. В интимен план ви очаква нещо, което ще промени ежедневието ви в положителна насока.
06 апр 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Организирайте добре още от сутринта работата си, за да съумеете да се справите с всичко. Имате всички шансове да осъществите плановете си, трябва да изчакате само сгоден случай да започнете да действате. С вашия нюх няма да е трудно.
06 апр 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Преодоляване на препятствия от различен характер ще ви държат будни и в активна позиция днес. Не унивайте, с постоянство и малко късмет ще постигнете целите си. Ще получите съдействие от човек, който е доказал доброто си отношение към вас. Не бъдете прекалено мнителни.
06 апр 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Изберете най-важното и върху него съсредоточете енергията, за да постигнете максимума в работата си днес. Почти са изключени ситуации, с които не бихте могли да се справите. Очакват ви приятни срещи с близки хора и запознанства с нови приятели. За много от вас - финансови придобивки.
06 апр 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Денят ви носи промени и те ще решат в известна степен развитието на проблем, който ви интересува. Ще се изпълнят очакванията ви и това ще ви гарантира бъдещ просперитет. Помогнете на приятел, заплашен е от опасността да попадне под чуждо влияние, което силно ще му навреди. В личните си взаимоотношения търсете разбирателство с близките си, не се конфронтирайте с тях.
06 апр 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Споделените проблеми по-бързо се решават, особено, когато имате до себе си хора, които ви обичат. Ще се почувствате защитени и това ще върне блясъка в очите ви. Получената подкрепа ще ви помогне да станете по-уверени и да не се тревожите излишно за бъдещето си.
06 апр 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не проявявайте самоинициатива, вслушвайте се в желанията и мнението на хората около себе си. Това ще ви сближи и повиши настроението. Щастливи моменти ще имате с любимия ви човек, но само, ако му позволите да бъде искрен с вас, което значи да го предразположите към интимност и откровеност.
06 апр 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Този ден ще бъде свързан с хубави емоции и положително развитие на връзки. В деловата сфера са възможни разногласия с партньори, касаещи минали събития. Ако проявите повече толерантност ще останете удовлетворени. Отворени сте към новостите и скоро ще ви се отдаде възможност да се заемете с нещо вълнуващо.
06 апр 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Положителните ви мисли и добрата енергия, която излъчвате ще създава спокойствие и добро настроение на обкръжението ви. Служебните въпроси ще решавате в движение, предвид натовареността ви, но въпреки това ще се справите. Важна среща ще ви подтикне към повече активност в подготовката си за нея.
06 апр 2020
Последни новини