От х:

Днес в x:

21 °C

Новият албум на DUB FX излезе с комикс (видео)

Aвстралийският изпълнител DUB FX записа нов албум в домашното си студио и след пилотния сингъл "Fire Every Day", който пусна наскоро, сега можете да чуете целия "Roots".

Текстовете на Dub FX са за прекъснатата връзка между хората в обществото и индивидуализма, но също така дава възможност на неговите слушатели за промяна и растеж.

"Чувствам, че единственият начин да подобрим нашето общество е да променим себе си, така че всички ние да вземаме по-добри решения, които влияят на света около нас", каза DUB FX. "Fire Every Day" излезе с дигитален комикс по текста на песента, която сатирично изследва пристрастяването ни към технологиите в нашето индивидуалистично общество.

Всяка песен в албума „ROOTS“ има съпровождащ комикс, като заедно всичките образуват цял графичен роман, написан от DUB FX и илюстриран от художници от цял ​​свят. Комиксът на "Fire Every Day" е илюстриран от италианския художник Лендър Шел. 

Малко артисти въплъщават понятието "one-man show” по-добре от Бенджамин Стенфорд, известен още като Dub FX. Dub FX е уличен изпълнител, звукозаписен изпълнител и продуцент, известен със създаването на сложни и впечатляващи парчета изцяло сам. Използвайки различни вокални методи и записвайки ги в устройства, използвани за циклично въздействие и възпроизвеждане на звук, Dub FX може да манипулира гласа си по невероятни начини, създавайки многослоен звуков пейзаж пред публиката.

През последните тринадесет години Dub FX издаде шест албума, продаде над 150 000 копия, участва в големи фестивали, събра над 200 милиона гледания в YouTube и създаде внушително присъствие в социалните медии, без изобщо да бъде пускан в комерсиално радио или телевизия.

Албумът "Roots" е достъпен в цифров формат, CD и на винил. Графичният роман е достъпен само физически със CD и винил. Турнетата за новия албум на DUB FX през 2020 г. започват на 21 февруари във Великобритания, от 6 март в Нидерландия и т.н., можете да проверите тук.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 05.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Имате енергията да направите всичко, което пожелаете сега. Това си личи от далече, но не пренебрегвайте желанията на близките си. Бъдете по-толерантни към тях, дори и да се двоумите, опитайте. Ще подобрите отношенията си, щом точно и ясно изразявате мислите и намеренията си.
05 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Творческите ви сили са в подем. Имате интересни идеи, които не трябва да оставяте без по-нататъшно развитие. В личен план около вас назряват вълнуващи събития, които ще се отразят благоприятно на атмосферата в семейството ви. Оградени сте с вниманието на хората, които обичате и това ви прави бодри и енергични.
05 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Имате основания да бъдете доволни от себе си. Към съпътстващите дреболии, които претендират за важност се отнасяйте по-спокойно за да не ви изнервят излишно. По-често ще се радвате на добри поводи, благодарение на старанието си. Тази тенденция ще се задълбочи, правейки делата ви перспективни.
05 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Ще постигнете изпълнението на свое желание, стига то да е в полза на вас самите. В последно време пилеете много сили и средства в угода на другите, като забравяте за собствените си нужди. Постоянството ви в една връзка ще обърне нещата във ваша полза. Идеите ви ще се популяризират, защото са добри и имат отношение към добруването на повече хора.
05 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
В отлична форма сте и успявате да се справите в необходимите срокове. Ваш близък ще ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. В личен план сте късметлии. Оказва се, че притесненията ви са били напълно неоснователни.
05 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Увереността в собствените ви действия може да ви изиграе лоша шега днес. Не се дистанцирайте от околните, с нищо не ги превъзхождате, освен с високото си самочувствие. Във ваша полза е да се приземите по-скоро. Семейството ви очаква повече внимание, предвид предстоящо семейно мероприятие.
05 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Семейна хармония сред приятна атмосфера ще цари в дома ви днес. Настроени сте добронамерено към всички и това до голяма степен ще запази семейния уют. Ще прекарате приятно, ако поканите приятели на обяд или вечеря и ги изненадате със свой специалитет.
05 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Предстои ви плодотворен период в личен план. Без трудности ще реализирате стремежите си и денят ще изобилства от радостни поводи. Професионалните ви ангажименти ви отнемат много време и може би умората ще ви досажда.
05 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Заемайки се с неотложните си задачи, ще си осигурите време и за дома. Подготовката за предстоящо пътуване е в ход, но някои вече пътуват. За други от вас денят се свързва с нова интимна връзка или делово съдружие. Разумно изразходвайте енергията си, не се претоварвайте с нищо.
05 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не създавайте излишно напрежение с притесненията си, част от които ще се окажат по-маловажни, отколкото ги мислите. Истина е, че многото задължения ви уморяват и това се отразява на психическото ви и физическо здраве. Оставете настрана задачите, които могат да бъдат отложени и помислете за почивката си.
05 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Особено важно за вас е да се осланяте на разума си, а не на чувствата. Ако успеете да овладеете емоциите си, само ще спечелите. Пречки от различен характер ще ви стимулират да потърсите и други възможности за реализация. Добре ще е да помислите за промяна на хранителния си режим и да наблегнете на повече движение.
05 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Избягвайте натоварващите съзнанието дейности, а се заемете с нещо приятно и релаксиращо. Любимият човек ще ви обгражда с внимание и обич. Споделете деня си с него и се наслаждавайте на онова, което имате. Духовното ви израстване е очевидно и заслугата за това е изцяло ваша. Давайте повече и не мислете, че нямате. Ще имате.
05 юли 2020
Последни новини