От х:

Днес в x:

Георги Георгиев се подготвя с националите за Европейската купа

Националите на България започнаха подготовка за Европейските зимни купи. В юношеския тим до 14 години е включен Георги Георгиев от Тенис клуб  "Хасково 2015". Останалите в отбора са: Павел Маринов (ТК "Супер Спорт"-Варна) и Анас Маздрашки (ТК "Егалите"-Несебър). Треньор е Даниел Ангелов.

Националните тимове за юноши и девойки до 14 и до 16 години водят подготвителен лагер в Пловдив. Тренировките са в зала „Атаро Клима".

Зимната купа за юноши до 14 години ще се проведе от 7 до 9 февруари в Казан (Русия). В Европейската купа ще участват отборите на България, Беларус, Естония, Финландия, Латвия, Полша, Русия и Швеция. Първите два отбора ще се класират за финалите, които ще се проведат от 20 до 22 февруари в Чехия. Европейската зимна купа за девойки до 14 години ще бъде в Пловдив. Националките ни до 16- годишна възраст пък ще спорят за челните позиции на турнир в Лоусада (Португалия). Юношите в същата възраст ще участват на турнир в Шоле (Франция). Част от този отбор е Адрияно Дженев. Бившият състезател на "Хасково 2015" вече играе за ТК "Пловдив 1981".

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ба
    бат Христо То национала
    0 -1
    15:36, 5 фев 2020
    В коя кръчма се подготвят?
  • 2
    Сп
    Спортист
    0 0
    22:10, 5 фев 2020
    Аве журналя...как пъ не написахте СПОРТА...по който се готвят....
    То бива бива некадърност...редактори..журналя...пълна скръП
Последни новини