От х:

Днес в x:

Д-р Янакиев съветва родителите как да предпазват децата си от грип

Кои са най-ефективните начини да предпазим децата си в окото на грипа и как да реагираме при ситуация. Тези теми ще бъдат обсъдени по време на срещата, която организира в разгара на грипната епидемия председателят на Постоянната комисия по здравеопазване в Общински съвет на Хасково д-р Марио Янакиев. Срещата- разговор е на тема „Как по-малко да боледуват децата, посещаващи детски градини“.

Срещата е продиктувана от увеличения брой заболели от грип и ОРЗ деца и възможността за мерки, които да прекъснат или предотвратят разпространението на заболяванията в детските заведения.

Дискусията е насрочена за 5 февруари от 17,30 часа в зала „Хасково“. В нея ще участват представители на РЗИ Хасково, община Хасково, общински съвет Хасково, работещи в медицинските заведения, детските градини и родители.

Ще бъде обсъдена актуалната епидемична обстановка в Хасково и общината. Ще бъдат набелязани и мерки за опазване на детското здраве.


haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (22)

  • 1
    Д-
    Д-р Ох Боли
    15 -2
    16:35, 31 яну 2020
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 2
    Бъ
    Бързака
    44 -4
    16:44, 31 яну 2020
    Много "рано" са се сетили за тази среща на 5-ти февруари. :) Тъкмо след грипната епидемия е идеално. Със същия нулев ефект може да е и на 5-май!
  • 3
    Бъ
    Бъркоч
    60 -6
    17:04, 31 яну 2020
    Вече става смешен. Прави собствени лекарства и ги преписва на пациентите си (конфликт на интереси-да се заемат с проверка държавните органи). Или да си произвежда и продава лекарствата или само да лекува хората както се е заклел. Да върши двете е неморално и смешно!!!
    • Аа
      Ааааааа, сетих се
      42 0
      18:13, 31 яну 2020
      Абе, аз се чудех, защо нещо заглавието не се връзва с текста отдолу. Заглавието трябваше да бъде:
      Доктор.....иска да си купите от лекарствата му
      Тъкмо си мислех, че майките като прочетат съветите и вече няма да боледуват толкова децата.
  • 4
    Га
    Галя
    35 -3
    17:12, 31 яну 2020
    Тя и срещата ще е явно с цел презентация на отварите и илачите. Те децата си ги пият и си кашлят,и си ближат сополките цял ден, майките внушават на себе си и на всички останали, че се лекуват. Чакаме бавния, но сигурен ефект от Плацебо лечението!
  • 5
    12
    12345
    42 -2
    17:16, 31 яну 2020
    И другия клоун се показа!!!!Той е номер две пред не го е само Веселин Илчев!!!!!
    Клоуни с платени публикации на този поне можем да коментираме изявите!!!!
    • Ма
      Майка
      8 0
      10:45, 2 фев 2020
      Без да го познавам, само при един консулт с доктора у мен нахлуха съмнения
  • 6
    Ко
    коко
    21 -2
    18:14, 31 яну 2020
    Завалията.Трябваше да го направя труден за рисуване на времето,ама детето щеше да се уплаши.
  • 7
    Ар
    Арника монтана
    34 0
    19:32, 31 яну 2020
    Шарлатанина пак изпълзя! С хомеопатия ли да се пазят и лекуват, а? И да внимават с дозата?
  • 8
    Ми
    Минал е под дъгата
    25 0
    20:23, 31 яну 2020
    Този е от бандата на бат Тенчо !
  • 9
    Да
    Дамян
    35 -1
    21:21, 31 яну 2020
    Този е гербер и мошеник! Стига сте му правили реклама! И коментара на по - горния читател 12345 е прав, че все ни навирате в очите и Веселин Илчев, който уж измислил хляб! Глупости на търкалета! Ако сте обективна медия пишете кой стои зад Веселин Илчев! И отговорете на въпроса, защо все ни го навирате в очите?
    Що се отнася до д-р Марио Янакиев той е кариерист и е с таз, която е на власт. На следващите избори може да мине към ДПС.
  • 10
    Оп
    Опашата лъжа
    30 0
    22:11, 31 яну 2020
    Не е по темата,но понеже под въпросната статия не се допускат коментари ще пиша под други статии.Другата причина е че Хасково нет ако има претенцията да е обективна медия ,трябва да информира своите потребители за новини които са проверени и достоверни.Става въпрос за "първия в света безглутенов хляб",създаден,сътворен ,изнамерен от някой си Илчев (най-вероятно е потомък на Айнщайн). Безглутенов хляб има от години,рецепти в интернет доволно много,повечето домашни хлебопекарни имат програми за безглутенов хляб.Безглутенов хляб има и в Кауфланд.Този производител явно много се е впечатлил от "легендата" за Рокфелер ,който уж купувал евтини ябълки,лъскал ги с кърпа и продавал по-скъпо и така натрупал милиони.Всички обаче знаят истината,че се споминала леля му и той получил голямо наследство.Подобна легенда се опитва до ни пробута и въпросния производител,да не говорим че "хляб за жени" звучи доста сексистско и може да бъде успешно атакувано в съда.Безглутенови продукти са принудени да консумират само хора с непоносимост към глутен,за всички други няма значение наличието на глутен.Досто ме разсмя тази част от "легендата" ,че Илчев не можал да намери старицата,която му казала билката подобряваща тестото,за да и благодари.Явно тя е била единствената която е знаела тайната на безглутеновия хляб и ние сме късметлии,че я е разкрила на Илчев.Какъв съспенс, каква драма!!!Питам се аз ,не трябва ли тя да бъде обявена като откривател на безглутеновия хляб?Има голяма доза истина в твърдението,че в България 80% са дебили,но моля ви не ни подценявайте толкова много.Има и други места от където може да се информираме.
    • ИА
      И аз
      17 0
      09:02, 1 фев 2020
      Използвам вашия коментар да попитам Хасково Нет извън темата : защо в статиите за веселин илчев не пишете че са рекламни или поръчкови
  • 11
    Ле
    ЛЕЧИТЕЛ
    16 -2
    02:19, 1 фев 2020
    Докторите като хванат грип, инфлуенца, сюргюн и други болежки се самолекуват и самодезинфикцират по народната медицина с праз и чесан, мента и куркума в греяна ракия и вино със сланинка леко запекана на скара с дървени въглища!!
    И на това народа му казва след дъжд качулка, но все пак си е овертюра за настъпващата корона !!!
  • 12
    Ми
    мичето
    26 -2
    09:58, 1 фев 2020
    Марио,Марио как се чувстваш като четеш форума? Май всичко което пише,че си клоун,кариерист,използвач,шарлатанин,търговец ,пилитически хамелион и т.н. е истина,а ти си лекар.Забрави ли? Тогава си запали дипломата и иди на бабешкия пазар да си продаваш измислените сиропчета.Или те е страх,че гробарите които ти приютиха ще останат с един кадър по-малко в медицината? Както върви скоро и ние ще останем без тези крадци и престъпници.Времето наближава.
  • 13
    Мл
    Младен
    8 -19
    14:35, 1 фев 2020
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • :0
      :0
      7 0
      12:37, 3 фев 2020
      С на пък, винаги се е държал грубо и арогантно!
      Изписва лекарства по рекламна брошура, веднага след като каката с рекламата излезе от кабинета, без значение как ги понасят децата! И после повръщали от вируса, не от съвършено новоизмисления нов антибиотик на пазара!
      Важното е новите илачи да се продават. Ръка за ръка сме с тях! :(
  • 14
    Ма
    Майка
    21 -2
    16:28, 1 фев 2020
    Това е най-мързеливия доктор /педиатър / който познавам в града. Преди много години ми беше личен лекар на детето ми. И така, когато ми трябваше в най-спешните случаи - - той д-р Янакиев никога не вдигаше телефона си, звъняла съм му от най-различни номера и от скрит номер, но глас в пустинята. Накрая отидох в домът му и като звъннах на звънеца ми отвори самият той и ме изгледа така все едно съм насочила пистолет срещу него. И след това го смених със друг/а/ педиатър. Не че и другите си вдигат телефоните в почивните дни или празници когато има, но Янакиев е "шампион".
  • 15
    Ен
    Енергоотрицателно
    10 -2
    20:38, 1 фев 2020
    Ако ще пенкелер да измисли тая герберуга, на хората няма да помага, защото е заредено с лоша енергия.
  • 16
    Ха
    Хаской нейт
    8 -1
    12:15, 3 фев 2020
    Предлагам на Хасково нет("независимата медия или както те сами се определят), след като за дадено лице има толкова грозни, отрицателни и будещи отвращение коментари да започнат да сезират компетентните органи защото вие Хасково нет чрез тези коментари събирате достатъчно отзиви и сигнали за конкретно лице. Полицаиите и доносниците на полицаиите в тази медия да вземат да свършат малко обществено полезна работа. До колкото до този "д-р" Янакиев!!!
    1. Изключително груб към малки деца и жени(които не са му текнали по лигите)
    2.Замърсител на околна среда- вижте ул. родосто където живее една сутрин между 7 и 8 часа какво прави!
    3. Изключително нагъл и досаден тип, който търси конфликтни ситуации играейки фудбол между паркирани коли с деца, при все че на 100 метра от паркинга има стадион!
  • 17
    Ха
    Хасковлията
    5 0
    11:21, 4 фев 2020
    Как си докторе,напъват те яко тука,а?
    Споко, нали си пълниш джоба- нали за това влезе в тази шайка ГРОБ!
    Ама нали обеща да направиш плувен басейн в Хасково- нещо като че ли замълча по тази тема?
    Хайде, да видим дали си изпълняваш обещанията! Ако и те да са предизборни!
    Лично ще ти стисна ръката, ако го направиш!
    Дерзай!!!
Последни новини