От х:

Днес в x:

Kметът инж. Изет Шабан на среща с медиците в ардинската болница

Със среща с колектива на Многопрофилната болница за активно лечение в Ардино приключиха традиционните обществени обсъждания на проектобюджета на общината за 2020 г. На нея участие взеха кметът на общината инж. Изет Шабан, председателят на общинския съвет Сезгин Байрям, ресорният зам.-кмет Неджми Мюмюнходжов. Тук бе и управителят на лечебното заведение д-р Гюнер Осман.
„Общинското ръководство и Общинският съвет винаги са се отнасяли с разбиране и съпричастност към проблемите на местната болница. Необходимо е да си подадем ръка и да бъдем заедно и сплотени. Ние трябва да видим перспективите и заедно да вървим в посока за подобряване на качеството и ефективността на здравеопазването на територията на общината“, заяви пред медиците кметът инж. Изет Шабан. Той подчерта, че традиционно общината с решение на Общинския съвет, и тази година ще осигури финансова помощ за лечебното заведение, която няма да бъде по-малка от изминалата 2019 година.
От свое име и от името на целия колектив, управителят на болницата д-р Гюнер Осман, благодари на общинското ръководство за успешното сътрудничество и всеотдайност към проблемите на лечебното заведение и тяхното разрешаване. Той подчерта, че в най-близко време ще сключат тригодишен договор с Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) за оказване на болнична медицинска помощ по клинични пътеки.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини