От х:

Днес в x:

Обявяват конкурс за управител на "Тролейбусен транспорт" в Хасково

Да вземат решение за провеждане на конкурс за управител на „Тролейбусен транспорт“ ЕООД, предлага на общинските съветници кметът на Хасково Станислав Дечев.  Дружеството отговаря освен за тролейбусите и за "Синята зона" в града, както и за репатриращия паркинг.  В момента звеното се ръководи от Йордан Панев. Той обаче е избран с решение на общинския савет за временен ръководител до определянето на титуляр през 2016 година. Градоначалникът се мотивира за предложението си в докладната, която е депозирал за разглеждане на предстоящата сесия на Обс на 31 януари, че провеждането на конкурс за длъжността е в обществен интерес.

Конкурсът да се проведе в два етапа -оценяване на програма за развитието на дружеството за следващите три години и събеседване. Кандидатите за позицията да притежават висше юридическо, икономическо или техническо образование и да имат най-малко 5 години стаж, са заложените в докладната предложения за част от изискванията към кандидатите.

Документите за участие в конкурса да се приемат до 14 февруари, а самият той да се проведе на 17 февруари е заложено още в предложението. Председател на комисията, която ще съблюдава процеса по провеждането на конкурса да е заместникът му Динко Тенев, предлага още кметът Станислав Дечев.

Един от кандидатите, след като конкурсът бъде обявен, вече е ясен. Настоящият управител на дружеството Йордан Панев ще участва, потвърди той пред Haskovo.net.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Не
    Неориентиран
    19 -1
    15:05, 23 яну 2020
    Обявете конкурс за Обреден дом, махнете вече тази нищо не правеща, крадлива пенсионерка
  • 2
    Ор
    Ориентиран
    16 -1
    16:56, 23 яну 2020
    Обявете конкурс в общинско лесничейство, Масларов е време да си ходи в планината, барабар с всичките си некадърни назначения!
  • 3
    Са
    Сачев
    11 -4
    17:02, 23 яну 2020
    А бе махнете тия тролеи, бе! Вече ги няма и в по-големи или равни градове: Пловдив, Сливен, Ямбол, Перник!!! Това е бездънна яма!!!
    • Ко
      КоСачев
      10 0
      18:09, 23 яну 2020
      А защо ги няма в тези градове? Защо например цял западащ Плевен е изцяло с тролеи? Защо в равните Ст.Загора, Бургас и Варна се инвестира и обнови този тип транспорт? Кой попречи това да се случи и в Хасково?
  • 4
    Ди
    дидо
    14 -5
    17:13, 23 яну 2020
    г- н кмете приветствам решението ви за смяна на управитела панев на тролейбусен транспорт тоя действително не показа и няма професионални качества но във депото има един златко аргиров насочете компитентните органи тоя каква дейност извършва и пълноценен ли е във това ведомство.
  • 5
    Ku
    kuma lisa
    0 0
    02:38, 4 мар 2020
    Конкурса обявен ФИКТИВНО , защото "победителя" е известен преди това --- в село Хасково вече няма достойни и кадърни хора , а чакаме да слезнат от бърчинките , за да заемат управленските позиции / с рушвети ,разбира се/ Познайте кой , кой ??? ами Манджуков -- високопланинския тъмен субект с неясни компетентности и образование , но с връзките и рушветите напред !!!!

Още новини

Последни новини