От х:

Днес в x:

Ози Озбърн разкри ужасната болест, с която се бори (видео)

Ози Озбърн страда от форма на болестта на Паркинсон. Това съобщи самият той в интервю за Good Morning America, откъс от което се появи в Twitter.

Съпругата на музиканта, Шарън Озбърн, отбеляза, че заболяването на съпруга ѝ "не е смъртна присъда“. "Но нервите в тялото са засегнати. Може да има спокойни дни и после много лоши дни", обясни тя.

71-годишният Озбърн казва, че е чувствал вина, че пази болестта си в тайна. "Скриването на нещо е много трудно, никога не се чувстваш добре. Чувстваш се виновен. Имам лоши тайни. И вече не мога да ги държа в себе си, просто изчерпах извиненията", казва той.

Озбърн допълва, че преди година е бил в ужасно състояние. Претърпял операция и трябвало да приема много различни лекарства.

През април 2019 г. Ози Озбърн отмени световното си турне, насрочено за 2019 г. поради контузия и отложи всички концерти за следващата година. Тогава бе съобщено, че е паднал в къщата си в Лос Анджелис.

Болестта на Паркинсон е нервнодегенеративно заболяване, симптомите на което могат да бъдат облекчени от лекарствата, но лечение няма.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини