От х:

Днес в x:

Фурор в Хасково: Дамски бутиков хляб за перфектна линия

Изображение 1 от 4

    На вид е малък, но тежи половин килограм и е много енергиен. В опаковка, която следва тенденцията и линията в дамската мода. Той е „буржоазията в хляба“

    Бутиковият хляб „Ladies bread“ с комплимент към дамите, които държат на перфектна си линия, е от три дни в продажба, но направи бум на пазара в Хасково.

    „Ladies bread“ е плод на усилията на екипа на "La Vizzara“. Фирмата има вече две фурни в областния град- в комплекс „Веспрем“ и на бул. България“, до съда.

    „Страхотен подарък от производител с иновативни рецепти“, са първите реакции за Дамския бутиков хляб „Ladies bread“ от дамите, които вече успяха да го пробват.

    „С този продукт влизаме в нова категория. А желанието ни е да спомогнем за изграждането на нова култура на хранене-нещо, на което българинът започна да обръща по-сериозно внимание едва през последните години“, казва собственикът на „Визара България“ ЕООД, производител на хляба -Веселин Илчев.

    Основната цел на екипа на "La Vizzara“ е да наложи модел за здравословен хляб и промяна в схващането, че не е здравословно да се консумира хляб. Напротив, от нашето печиво може да бъде добита енергия, която да е съсредоточена за полезното функциониране на организма, казват от фирмата.

    „В този хляб няма и капчица химични съставки, нито стабилизатори. Искахме да създаде в перфектният продукт в категория „хляб“. Дамският хляб е сертифициран за състава си в лаборатория "Писанец" – Пловдив, която е една от най-престижните. Затова смело мога да нарека този хляб, който е с изключително ниско съдържание на глутен, с билки и краве масло перфектен“, коментира Веселин Илчев.

    Производителят е категоричен, че компромис в качеството няма да има и занапред. Именно затова и хлябът е за ценители. „Той е за тези, които държат на себе си и искат да са сити и в същото време да изглеждат добре. И ако на някого му се струва твърде претенциозно, че наричаме „Ladies bread“ „бутиков хляб“, бих отговорил: Не е пресилено. И това е така, защото при производството му влагаме продукти от високо качество и всеки един от тях се проверява преди добавянето му индивидуално от майсторите. Естествено, че условно го нарекохме дамски, хлябът е полезен за всички-както за жените, така и за мъжете и децата. Но заради съставките му адресирахме лейбъла специално към онези жени, които искат да имат добър външен вид. А с този хляб няма нужда да се отказват и препечената филийка-едно от сутрешните удоволствия за всеки.“, казват от „Визара България“ .

    Технолозите във фурните от веригата вече подготвят изненада и за силните половинки, която ще е на пазара до дни. Разработката им на „Бутиков хляб за мъже“ ще е със съдържание на течен протеин- подходящ за спортуващите, които се стремят да поддържат добра форма с добра и здравословна храна.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Последни новини