От х:

Днес в x:

Спипаха двама бракониери от Пловдив с хрилни мрежи на яз."Студен кладенец"

Двама бракониери на язовир „Студен кладенец“ са били засечени в специализирана операция на РУ-Кърджали за противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места. При съвместна проверка на полицаи и служители от Агенцията по рибарство и аквакултури били установени двама бургазлии на 22 и 23 години и иззети 150 метра хрилна мрежа. Съставени са били два акта по Закона за рибарството и аквакултурите.

23-ма ловци били проверени от полицаи от РУ-Крумовград и служителите на Регионалната дирекция по горите на 18 януари с цел контрол на разрешителните за лов и носене на ловно оръжие и спазване на мерките за безопасност. Няма констатирани нарушения.

Късо съединение в готварска печка причинило пожар в къща в село Завоя. Инцидентът станал на 18 януари около 12 часа. Изгорели: кухненски шкафове, техника, стъклопакет. Екип на пожарната служба в Подкова загасил огъня. Пожарникари от Кърджали загасили запален комин на жилищна сграда в  областния град в петък около 18,30 часа. Няма нанесени щети.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини