От х:

Днес в x:

Катастрофата край "Болярово" е от несъобразена скорост. Блъснаха двама пешеходци

Несъобразена скорост е довела до пътния инцидент край хасковския квартал "Болярово", съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Катастрофата стана в 4:45 часа в събота на булевард „Никола Радев“ с лек автомобил Алфа Ромео, управляван от 35-годишен мъж. Поради движение с несъобразена скорост, водачът е загубил контрол, излязъл е вдясно по посоката си на движение и се е ударил в метален стълб. От удара той е с повърхностни рани по лицето. Пострадал е и возещият се в колата 36-годишен пътник. Той е със счупени носни кости и повърхностни рани по лицето. Съставен е акт на водача.

Същия ден е станала още една катастрофа в Харманли. В 11:40 часа на булевард „България“, 53-годишен водач на Фолксваген не е пропуснал намиращата се на пешеходна пътека 82-годишна жена и я блъснал. Пострадалата е с контузия на лявата гръдна половина. Прегледана и освободена за домашно лечение. Съставен е акт на водача.

29-годишен пешеходец е без опасност за живота след инцидент. Произшествието е осъществено на 10-ти в 19 часа на улица „Св. Климент Охридски“ в Харманли. 39-годишен жител на село Българска поляна е блъснал намиращ се на платното пешеходец, който от своя страна при пресичане на платното за движение, ненужно е удължил времето и пътя за пресичане, при което го е ударил. Пострадалият е с контузия на лявата гръдна половина и лява подбедрица. Прегледан и освободен за домашно лечение. И на двамата участници са съставени актове.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта (1)

  • 1
    12
    12345
    9 0
    16:28, 13 яну 2020
    Нали уж бяха мъж и жена как станаха двама мъже????Нали уж водача отказал проба за алкохол????
    Какво стана с първоначалната информация или си пишете ей така за сензацията или КАТ крият истината!!!!
Последни новини