От х:

Днес в x:

Задържаха двама братя за екшъна с поломените коли с брадва в Елена

Двама братя от Димитровград са задържани за изпочупените в стопанския двор в село Елена преди вечер леки коли Форд и БМВ. След погрома те бяха избягаха с Фолксвагена си в неизвестна посока. При издирването им обаче са открити и арестувани за 24 часа, съобщиха от полицията.

Сигналът за среднощния екшън е подаден от работниците в краварника в Стопанския двор. Автомобилите са на собственика на животновъдния обект. БМВ-то било почти ново, купено само преди няколко години на името на сестра му.

Според запознати вероятно в основата на екшъна стои ревност. Съпругата на животновъда била болезнено ревнива към него, въпреки че двамата отдавна не живеели заедно. Мъжът й обаче я поддържал в Хасково. Грижил се за нея и децата им, като им плащал всички издръжки и по наема, и режийните за месеца, оставял им пари и за дневните разходи. Жената обаче здраво го ревнувала и именно заради вероятно се е стигнало до грозната саморазправа.

Екшънът се разиграл в две части. Още през деня съпругата и двамата й братовчеди-задържаните по-късно от полицията братя, пристигнали в Елена, за да изнудват краваря за пари, имали и претенции за краварника.

След разправията и солидна доза обиди и заплахи към животновъда, тримата роднини си тръгнали. Двамата мъже обаче се върнали в малките часове на денонощието, когато стопанинът вече го нямало.

Братовчедите дори размахали пистолет срещу работниците, които се грижат за кравите. Извадили и брадва, с която поломили колите. После отпрашили в неизвестна посока до задържането им по-късно.

Haskovo. net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    От
    отвратен от всичко
    10 -2
    18:53, 8 яну 2020
    защо ги арестуват полицаите сега,бе хора? Толкова тежък труд,и нископлатен отива на вятъра утре,когато от прокуратурата си ги проводят по живо-по здраво.И престанете с тези дребни номерца.Не ни трябва да знаем кокошкарските истории.Пишете нещо за крадците на едро,тези дето ни пробутват лоша вода,храна и скапани ,но много скъпи лекарства.Защо ни вдигат пак данъците?Защо изкривяват историята,защо изгониха народа да се скита по света.Няма край.Търсете,ровете,публикувайте,дайте малко надежда на хората.Стига мрачни новини.Вече спрях да чета вестници.Май малко остава до сопата народна,така е.
  • 2
    Гр
    градски
    0 -1
    07:51, 9 яну 2020
    Толкова ли е труден българският език? Журналистите кой ви е езика на който пишете правилно?
  • 3
    Ha
    Hahahahaha
    1 -1
    08:15, 9 яну 2020
    Остай правописа половината неща са измислени
Последни новини