От х:

Днес в x:

Млад хасковлия помага на абитуриенти в нужда с тоалети, прически и коли

    Млад хасковлия обяви благотворителна инициатива за абитуриенти в нужда.

    "За баловете тази година ще помогна на един абитуриент с костюм, риза, обувки и прическа. И на една абитуриентка с рокля, прическа, грим и обувки", съобщи дарителят Момчил Хаджиев. Той поясни, че дрехите ще бъдат закупени с негови средства по избор на абитуриентите в нужда.
    Момчил Хаджиев заяви, че се занимава с фотография и е решил безплатно да направи фотосесия на абитуриентите, за спомен. Предлага и безплатен транспорт в балната вечер с колата си BMW Z4. Нуждаещите се зрелостници могат да изберат превоз и между други две коли - Mercedes CLS500 или BMW M5, осигурени от приятелите му - Данчо Хаджиев и Янко Тенчев.

    Младият хасковлия обясни, че бил провокиран за благотворителния жест по време на абитуриентските балове през 2019 г., когато правил снимки, включително и безвъзмездно, и забелязал контраст в облеклата на абитуриентите. "Забелязах, че някои младежи идват облечени в дънки, слизайки от таксита и застават до други абитуриенти, облечени в скъпи тоалети и пристигащи с луксозни коли", обясни младият благодеятел, решил да подпомогне нуждаещи се младежи.
    "Всеки може да помогне на абитуриент без превоз като предложи да го закара със собствената си кола. Важното е да помогнем на хора, които не могат да си позволят това, което ние имаме или сме имали! Моля, пишете ми, единствено за хора, които наистина се нуждаят и нямат възможност!", написа в социалната мрежа Момчил Хаджиев.

    Haskovo.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (14)

    • 1
      Та
      Тасим
      4 -26
      14:05, 7 яну 2020
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 2
      ИД
      И добро не можеш да направиш
      23 -4
      14:24, 7 яну 2020
      Та това е благотворително и всичко се прави безплатно, каква уловка?
    • 3
      G
      G
      27 -6
      15:35, 7 яну 2020
      Браво ! Чудесен жест и още един пример, че "младите" не са потънали в алчност, безхаберие и апатия !
    • 4
      ,,
      ,,,
      15 -4
      16:26, 7 яну 2020
      Имам чувството, че в България има повече М5-ци отколкото са произвели от BMW. Всеки каращ Е60 с пакет си мисли, че кара М5 :) Иначе браво за инициативата.
    • 5
      Ха
      Хасковлия
      13 -1
      07:54, 8 яну 2020
      Всеки има право на ,, мнение,, но не критикувайте така грозно добрите дела и постъпки каквито и да са.Нека има повече млади хора като Момчил Хаджиев !
    • 6
      Ба
      Балове
      4 -1
      09:25, 8 яну 2020
      Само си показвате колите и накрая нищо единствено видя едно турче с голф 4 си спази обешанието
      • Ба
        Балове
        3 0
        09:26, 8 яну 2020
        видях*
    • 7
      Гр
      Гражданка
      1 0
      21:37, 8 яну 2020
      Браво за идеята! Дано има повече такива хора като вас! Преди 3 години и аз участвах в една такава групичка с която организирахме абитуриентската вечер на едно момиче което нямаше възможности. Всеки помогна с малко и направихме детето толкова щастливо. Толкова е хубаво усещането като доставиш това щастие за този незабравим ден на човек. Дано имате повече съмишленици!
      • Мо
        Момчил Хаджиев
        1 0
        02:56, 9 яну 2020
        Благодаря Ви! За съжаление все още никой не се е свързал с мен, предполагам, че им е неудобно, но се надявам някой близък на човек в нужда да се свърже с мен. За това споменах преди, че може да бъде анонимно, ако желаят.
    Последни новини