От х:

Днес в x:

Анджелина Джоли пилотира самолет (видео)

Анджелина Джоли е във филмовата индустрия от много години и досега е натрупала огромно богатство, това е ясно. Тя има собствен самолет, с който може да лети по всяко време. Че притежава сертификат за лицензиран пилот, я показва в необичайна за широката публика светлина. Самата тя сега разкрива защо е пожелала да кара сама своя Cirrus SR22.

"Когато синът ми Мадокс беше малък, той беше обсебен от самолети и аз исках да се пробвам в тази роля заради него. Исках да се гордее с мама“, казва Анджелина. По това време Мадокс бил на 18 месеца, но така или иначе, Джоли е сертифицирана от 2004 г. и малко след това купува самолета си Cirrus SR22, оценен на около 586 000 евро. През 2013 година обаче, самолетът ѝ бе оставен на земята от американската агенция по полетите FAA, тъй като сертификатът на Джоли е изтекъл и тя не го е подновила.

Но все пак тя пилотира самолети във филмите си. В  ITV "Зелената планета на кралицата" на ITV, публиката ще я види как пилотира и приземява самолет в Намибийската пустиня.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ра
    Рали
    0 0
    19:24, 27 дек 2019
    Ако целта е била да си покаже бедрата,добре и се получава.Дано да може да кара така добре.
Последни новини