От х:

Днес в x:

Ледената пързалка се напълни с кънкьори още в първия работен ден

Изображение 1 от 6

    Най-нетърпеливите кънкьори са вече на леда още в първия работен ден на пързалката в Хасково. Тя беше отворена днес и ще продължи да работи до март месец.

    Много ученици превзеха заледения терен по време на сесията в 14 часа. Децата признаха, че с нетърпения са изчакали последния училищен звънец днес и направо са дошли за да се позабавляват.

    Цените за наем на кънки, който няма собствени, таксата за пързалката и часовите зони за пързаляне остават непроменени от миналата година. Сесиите са от 10 до 20 часа.

    90 % от кънкьорите идват със свои кънки, споделиха от базата. Тази година на пързалката разполагат  и с дискове за машината за наточване на кънките, но нямат специалист, който може да свърши това. Така че проблемът с наточването на кънките стои на дневен ред, има определена и такса за това-за стари кънки тя е 10 лева, за нови -5. Оказва се обае, че най-близкото място, където хасковлии могат да наточат кънките си е на ледената пързалка в Пловдив.

    Търси се вариант услугата отново да се предлага и тук, но засега няма точилар, а работата е доста специфична, споделиха от обслужващия екип.

    haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Вс
      Всевишния орфеец
      2 -1
      10:59, 13 дек 2019
      Кой я откри ---Дечката Областната или Делянчо те това го умеят
    Последни новини