От х:

Днес в x:

Поредният нощен сблъсък в Кърджали, двама младежи в болница

18-годишен и 17-годишна били настанени в кърджалийската болница под наблюдение, след като автомобилът, с който пътували, катастрофирал. „Фолксваген“, управляван от 19-годишен, се блъснал в дърво на бул.“Беломорски“ в областния град  в 21,45 часа преди вечер. Движение с несъобразена скорост е причина за произшествието. Тестът за алкохол на шофьора е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП.

В РУ-Кирково се извършва проверка по сигнал от дирекция „Социално подпомагане“, че 20-годишен живее съпружески с непълнолетна, ненавършила 16 години. Група „Криминална полиция“ продължава работата по случая по чл.191, ал.1 от Наказателния кодекс.

 За неиздължени издръжки на дете е започната проверка в РУ-Кърджали по чл.183, ал.1 от Наказателния кодекс с постановление на Районна прокуратура. 37-годишен баща дължи на малолетната си дъщеря близо 3000 лв. Сектор „Охранителна полиция“ в управлението продължава работата по случая.

Ловец, употребил алкохол, е бил установен в хода на специализирана операция на територията на РУ-Джебел. При проверка на две ловни дружинки на разрешителните за лов и спазване на мерките за безопасност тестът за алкохол на 39-годишен отчел 1,39 промила. Оръжието на ловеца е иззето и е на съхранение в РУ-Джебел. Съставен е акт по Закона за оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия.

415 моторни превозни средства са били проверени в специализирана операция на територията на областта от 6 декември до 9 декември с цел ограничаване на рисковите фактори за тежки пътнотранспортни произшествия, контрол на водачите за правоспособност, употреба на алкохол и наркотици, спазване на скоростните режими. За констатираните 118 нарушения на ЗДвП са съставени 15 акта и 103 фиша.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Го
    Господ
    0 -1
    19:00, 11 дек 2019
    Напълниха града с селяци и паляци
Последни новини