От х:

Днес в x:

27 °C

Микробус пламна на хасковска бензиностанция

  Фирмен микробус Мерцедес Спринтер се възпламени на бензиностанция край булевард "Васил Левски" в Хасково. Инцидентът е станал около 9 часа днес.

  Фирменият автомобил е бил шофиран от 31-годишния Илко Костов. Той спрял на бензиностанцията да зареди газ и когато завъртял стартерния ключ, микробусът пламнал. "Запали се откъм двигателя", заяви водачът, който беше силно притеснен. Той обаче се успокояваше, че не е пострадал предвид факта, че можеше да се стигне до по-сериозен инцидент заради наличието на газ и други горива на бензиностанцията. Шофьорът заяви, че от 5-6 години работи във фирмата за захарни изделия и каза, че преди инцидента микробусът му е бил в изправност, нямал проблеми. Той предположи, че пламъците са тръгнал в резултат на късо съединение.

  При възпламеняването на микробуса реагирали работниците от близката автомивка. "Видяхме пламъците и започнахме да гасим с водоструйката", заяви Евгени Александров. Работници от бензиностанцията започнали да гасят с пожарогасители.

  На мястото на инцидента бяха пристигнали два екипа пожарникари, които обливаха буса с вода. Близо половин част след възпламеняването, микробусът продължаваше да пуши и огнеборците останаха да дежурят до окончателното им потушаване.

  Предстои от полицията да изяснят причината за инцидента.

  Анета Кутелова

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (16)

  • 1
   Не
   Недялка
   31 -2
   10:36, 10 дек 2019
   Когото пишете нещо се уверете е точно така,добре че бяха двете момчета на бензиностанцията да реагират,и след това помогнаха момчетата от мивката
  • 2
   Оч
   Очевидец
   26 -3
   10:58, 10 дек 2019
   Точно така беше момчетата от бензиностанцията реагираха , а от мивката по късно съдействаха с водоструйката.
  • 3
   Ня
   Няма пари за ново
   12 -2
   12:21, 10 дек 2019
   Старост не радост.
   • Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 4
   Ху
   Хулиган
   20 -4
   14:38, 10 дек 2019
   Така се случва с екологично чистите автомобили. Газова бутилка под седалката. Пълна самодейност на инженер Ганев! Бомба на колела!
  • 5
   55
   55555
   20 -6
   14:44, 10 дек 2019
   малоумните институции спат.как минава преглед този бус
  • 6
   Дя
   Дялко
   7 -5
   15:32, 10 дек 2019
   Другия път ще има заря.
  • 7
   За
   Запознат
   4 -8
   16:37, 10 дек 2019
   Буса е дизелов с газова уредба,предполагам че зато... Виж коментара
   • 12
    12345
    4 -1
    17:53, 10 дек 2019
    Има и бензинови
  • 8
   Ер
   ерол
   8 -1
   17:42, 10 дек 2019
   да заповяда в авто моргата
  • 9
   В
   В
   10 -5
   17:46, 10 дек 2019
   Точно на тази бензиностанция съм виждала как докато получават газ с камиона се зареждат автомобили,но не е редно .При зареждане на газ се спират продажбите тъй като има опасност да пламне искра и може да стане голяма беля.
   Тази бензиностанция също така не издава касови бележки .
   Там има много нередности ,но явно някой си плаща за спокойствие .
   Големите вериги има много изисквания за да се спазват стандартите и изискванията ,но тази бензиностанцийка си правят точно каквото си поискат .
   Два или три пъти сменят името на фирмата ,а са една същи собственици от София .
   Да продават с много ниски цени и хората точно заради това се лъжат да зареждат там ,лично аз като съм зареждала се е наложило да ми правят ремонт на автомобила от качеството на горивото ...
   И вече не зареждам там.
   Незнам ,но там наистина си правят каквото поискат .
   Друго което ми е правило впечатление е че като зареждат лек автомобил на газ лично с очите си видях как автомобила не беше засадил двигателя си , а това е задължително при зареждане на газ за да не пламне искра .
   Забранено е също да се говори по телефона .
   Повече табели ...
   Повече указания...
   Повече инструктаж на персонала ...
   • Jd
    Jdj
    10 -8
    19:23, 10 дек 2019
    Вие искали ли сте си касовия бон ? На мен ми е трябвал касов бон и винаги са ми го давали. Това е една от най проверяваните бензиностанции и за мен лично е всичко на ред щом след всички проверки не са затворени и продължават да работят. Аз от години зареждам там и нямам проблем с горивото не знам как на единични случай се случва това и може проблема да е от колата , а не от горивото.
   • Ив
    Иво
    5 -8
    19:30, 10 дек 2019
    Най-добре се говори наизуст. Не си поискала касов бон, не ти е даден,тъй като все още не излизат по колонките. Нещо сме ти направили, що ли, че навсякъде ръсиш лъжи и глупости?
   • М.
    М.М.
    4 -3
    23:32, 10 дек 2019
    Зареждам от тази бензиностанция от дълги години - обичайно по един резервоар на седмица. Зареждам и на други бензиностанции от веригите. Тук е най-доброто гориво! Автомобила ми работи много добре, разхода е винаги един и същ! Това не мога да го кажа за другите бензиностанции. Хората , работещи там са отлични работници. Ако някой казва негативни неща за тях и горивата, които се продават тук, убеден съм не казва истината. Аз само клиент на бензиностанцията и ако някой ми поска тел. номер ще му го дам да се запознаем! :)
  • 10
   Sченге
   11 -1
   21:46, 10 дек 2019
   Касовият бон се издава без поискване задължително.
   • Ив
    Иво
    7 -3
    22:51, 10 дек 2019
    Всеки който иска касов бон влиза и си го получава. Абсурдно е да очаквате да се търчи след всяка кола до вътре и обратно.

  Хороскоп за 24.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Щадете нервите и здравето си. Гледайте на случващото се от към добрата му страна, защото със сигурност има такава. Ще ви се отдаде да намерите бързо решение на въпрос, имащ отношение към работата или бита ви. Бизнесмените ще подготвят или пристъпят към сделка или друга активност, носеща им добри доходи.
  24 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Като истински прагматици, ще проучите възможностите, които имате и след това ще пристъпите към действие. Но не се ангажирайте с прекалено много задачи, за да не повишите напрежението и кръвното си. Бъдете по-внимателни към човек от обкръжението ви, той е добър към вас, а вие му обръщате гръб.
  24 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Добрите оценки за работата ви ще ускорят издигането ви в службата. С делови нюх ще предпочетете сътрудничеството с човек, което ще ви бъде от полза. В добро настроение, сред познати и близки хора вечерта ще споделяте впечатленията, които имате от приключило пътуване.
  24 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Превърнете работата си днес в удоволствие. Предпоставките за това са много добри. Съдействието на колегите ви може да ви се стори подозрително, но е искрено, повярвайте. Има “опасност” да се сбъднат и най-смелите ви мечти, за това внимавайте какво си пожелавате. В любовта ви очакват споделени радости.
  24 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Приемете предизвикателствата в живота си като средство да сте будни и в крак с новостите. Благоприятна развръзка на личен проблем ще ви успокои и зареди с добри очаквания. Ще си изясните важен за вас въпрос и ще получите възможност да осъществите плановете си. Бизнес-делата ви навлизат в по-благоприятен период.
  24 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Необходимо ви е повече самочувствие и увереност в собствените сили, за да успеете да реализирате плановете си. Ще получите доста разумен съвет относно начина си на действие, за който трябва да сте благодарни. Не правете необмислени покупки.
  24 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Успешно ще придвижите напред делата си, така щото да доведат до финансово благополучие. Но това ще е съпроводено с напрежение и умора. Ще станете обект на внимание и интерес за някого и не бива да се показвате нервни. Повече се усмихвайте и работете върху себе си. Харесвани сте и това ви прави по-витални и добри.
  24 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Въпроси, които не търпят отлагане ще бъдат на дневен ред. Възможно объркване ще ви накара да обмисляте ходовете си по-детайлно. Успехът ще насочи вниманието ви към факти, които до сега са ви убягвали. Все по-често ще се замисляте за цената на това, което правите и получавате.
  24 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Промените, предизвикани от вас самите ще започнат да влияят и на обкръжението ви. Не винаги това ще им носи утеха, дори можете да станете обект на нездрав интерес от тяхна страна. Тихо приемете недоволството им и вярвайте, че работите в името на своето по-добро бъдеще.
  24 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Не по-малко имате нужда от спокойствие, затова не ставайте причина за дрязги и недоразумения днес. Не давайте обещания, които не сте в състояние да изпълните. Бъдете естествени и искрени, когато изразявате отношение към заобикалящите ви. Не се оправдавайте, а поемете отговорност за постъпките си.
  24 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще ви спори в общи задачи и работа в екип. Бъдете отворени за нововъведения и партньорски компромиси, каквото и да ви струва това. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Обграждайте се с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
  24 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Приятно ви е да си мислите за предстоящата почивка, но засега трябва да се съсредоточите върху работата си. Не се преуморявайте и не поемайте чужди ангажименти. Вечерта прекарайте сред приятни за вас хора.
  24 сеп 2020
  Последни новини