От х:

Днес в x:

0 °C

Микробус пламна на хасковска бензиностанция

  Фирмен микробус Мерцедес Спринтер се възпламени на бензиностанция край булевард "Васил Левски" в Хасково. Инцидентът е станал около 9 часа днес.

  Фирменият автомобил е бил шофиран от 31-годишния Илко Костов. Той спрял на бензиностанцията да зареди газ и когато завъртял стартерния ключ, микробусът пламнал. "Запали се откъм двигателя", заяви водачът, който беше силно притеснен. Той обаче се успокояваше, че не е пострадал предвид факта, че можеше да се стигне до по-сериозен инцидент заради наличието на газ и други горива на бензиностанцията. Шофьорът заяви, че от 5-6 години работи във фирмата за захарни изделия и каза, че преди инцидента микробусът му е бил в изправност, нямал проблеми. Той предположи, че пламъците са тръгнал в резултат на късо съединение.

  При възпламеняването на микробуса реагирали работниците от близката автомивка. "Видяхме пламъците и започнахме да гасим с водоструйката", заяви Евгени Александров. Работници от бензиностанцията започнали да гасят с пожарогасители.

  На мястото на инцидента бяха пристигнали два екипа пожарникари, които обливаха буса с вода. Близо половин част след възпламеняването, микробусът продължаваше да пуши и огнеборците останаха да дежурят до окончателното им потушаване.

  Предстои от полицията да изяснят причината за инцидента.

  Анета Кутелова

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (16)

  • 1
   Не
   Недялка
   31 -2
   10:36, 10 дек 2019
   Когото пишете нещо се уверете е точно така,добре че бяха двете момчета на бензиностанцията да реагират,и след това помогнаха момчетата от мивката
  • 2
   Оч
   Очевидец
   26 -3
   10:58, 10 дек 2019
   Точно така беше момчетата от бензиностанцията реагираха , а от мивката по късно съдействаха с водоструйката.
  • 3
   Ня
   Няма пари за ново
   12 -2
   12:21, 10 дек 2019
   Старост не радост.
   • Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 4
   Ху
   Хулиган
   20 -4
   14:38, 10 дек 2019
   Така се случва с екологично чистите автомобили. Газова бутилка под седалката. Пълна самодейност на инженер Ганев! Бомба на колела!
  • 5
   55
   55555
   20 -6
   14:44, 10 дек 2019
   малоумните институции спат.как минава преглед този бус
  • 6
   Дя
   Дялко
   7 -5
   15:32, 10 дек 2019
   Другия път ще има заря.
  • 7
   За
   Запознат
   4 -8
   16:37, 10 дек 2019
   Буса е дизелов с газова уредба,предполагам че зато... Виж коментара
   • 12
    12345
    4 -1
    17:53, 10 дек 2019
    Има и бензинови
  • 8
   Ер
   ерол
   8 -1
   17:42, 10 дек 2019
   да заповяда в авто моргата
  • 9
   В
   В
   10 -5
   17:46, 10 дек 2019
   Точно на тази бензиностанция съм виждала как докато получават газ с камиона се зареждат автомобили,но не е редно .При зареждане на газ се спират продажбите тъй като има опасност да пламне искра и може да стане голяма беля.
   Тази бензиностанция също така не издава касови бележки .
   Там има много нередности ,но явно някой си плаща за спокойствие .
   Големите вериги има много изисквания за да се спазват стандартите и изискванията ,но тази бензиностанцийка си правят точно каквото си поискат .
   Два или три пъти сменят името на фирмата ,а са една същи собственици от София .
   Да продават с много ниски цени и хората точно заради това се лъжат да зареждат там ,лично аз като съм зареждала се е наложило да ми правят ремонт на автомобила от качеството на горивото ...
   И вече не зареждам там.
   Незнам ,но там наистина си правят каквото поискат .
   Друго което ми е правило впечатление е че като зареждат лек автомобил на газ лично с очите си видях как автомобила не беше засадил двигателя си , а това е задължително при зареждане на газ за да не пламне искра .
   Забранено е също да се говори по телефона .
   Повече табели ...
   Повече указания...
   Повече инструктаж на персонала ...
   • Jd
    Jdj
    10 -8
    19:23, 10 дек 2019
    Вие искали ли сте си касовия бон ? На мен ми е трябвал касов бон и винаги са ми го давали. Това е една от най проверяваните бензиностанции и за мен лично е всичко на ред щом след всички проверки не са затворени и продължават да работят. Аз от години зареждам там и нямам проблем с горивото не знам как на единични случай се случва това и може проблема да е от колата , а не от горивото.
   • Ив
    Иво
    5 -8
    19:30, 10 дек 2019
    Най-добре се говори наизуст. Не си поискала касов бон, не ти е даден,тъй като все още не излизат по колонките. Нещо сме ти направили, що ли, че навсякъде ръсиш лъжи и глупости?
   • М.
    М.М.
    4 -3
    23:32, 10 дек 2019
    Зареждам от тази бензиностанция от дълги години - обичайно по един резервоар на седмица. Зареждам и на други бензиностанции от веригите. Тук е най-доброто гориво! Автомобила ми работи много добре, разхода е винаги един и същ! Това не мога да го кажа за другите бензиностанции. Хората , работещи там са отлични работници. Ако някой казва негативни неща за тях и горивата, които се продават тук, убеден съм не казва истината. Аз само клиент на бензиностанцията и ако някой ми поска тел. номер ще му го дам да се запознаем! :)
  • 10
   Sченге
   11 -1
   21:46, 10 дек 2019
   Касовият бон се издава без поискване задължително.
   • Ив
    Иво
    7 -3
    22:51, 10 дек 2019
    Всеки който иска касов бон влиза и си го получава. Абсурдно е да очаквате да се търчи след всяка кола до вътре и обратно.

  Хороскоп за 24.01.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ще работите по идеите си, оставяйки зад себе си всичко, което не стои на дневен ред. Ще се почувствате добре и от вниманието и подкрепата на специални за вас хора. В домашна обстановка ще обсъждате семейните дела и заедно ще планирате бъдещите си планове. Денят е специален за влюбените, изненадайте приятно любимия си човек.
  24 яну 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  С навременните си решения и действия ще ускорите работата си по приключване на семеен или друг важен за вас въпрос. Имате опит с подобни натоварвания, но умората няма да ви подмине. Съветите и подкрепата ви са нужни на много хора, най-вече на близките ви, за това не допускайте здравословните проблеми да ви повалят на легло, вземете мерки.
  24 яну 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Търсенията ви ще ви срещнат с хора, с които предстои да развиете общ бизнес или друга делова активност. Добре ще се справите в ситуация, изискваща адекватни решения, предвид знанията и опита, който имате. Ще бъдете привлечени от нещо красиво до себе си, изпълващо ви с ведрина и спокойствие.
  24 яну 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Самостоятелната ви работа и всичко, свързано с нея е на път да ви донесе очакваните придобивки. Деловите контакти ще ви позволят да напреднете в дейността си, приятелите също ще са налице, в случай, че ви потрябват. Очертава се ползотворен ден за повечето от вас. Подкрепете благотворително подета инициатива.
  24 яну 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Има какво да събужда у вас недоволство, както в служебен план, така и в личните ви дела. Професионалното ви отношение към работата не винаги съвпада с представите на другите за нея и това води до разногласия. Към съпътстващите дреболии, които претендират за важност се отнасяйте по-спокойно, за да не ви създават излишно напрежение.
  24 яну 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Вслушвайте се във вътрешните си усещания и няма да останете подведени. Водени от интересите си ще предприемете стъпки в тяхна защита, което включва и среща с нови партньори. Не бързайте да поставяте условия, внимателно изслушайте аргументите на другата страна и тогава вземете решение за себе си.
  24 яну 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  В подкрепа на намеренията си да загърбите миналото, което ви носи тревоги, ще търсите нови източници на вдъхновение. Със силното присъствие на някой специален за вас човек ще подобрите самочувствието и настроението си. Заедно ще се чувствате добре, а защо не и нещо повече?
  24 яну 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Нужни са компромиси. Към партньора си сте в позиция да изпълнявате желанията му, и то по ваша причина. Денят ще е разнообразен на събития. От вас зависи дали ще го направите интересен и приятен. Деловите проблеми ще ви потърсят за да внесете повече яснота в отношенията си.
  24 яну 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Изясняване на спорни въпроси ще ви поставят в условия да вземете бързи решения. Отхвърляйки деликатната част от работата си, ще помислите за по-приятни занимания, без да пренебрегвате задълженията си. Финансовите ви дела търпят развитие, за повечето в положителна посока.
  24 яну 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Денят ви е зареден с много напрежение, затова се опитайте да релаксирате. Спокойно посрещнете всяко предизвикателство и отвърнете с хладнокръвие и усмивка. Това ще дестабилизира отсрещната страна.
  24 яну 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ако попаднете в ситуация, в която е най-добре да не вземате страна, по-добре си тръгнете. Нямате нужда от допълнителен стрес. За някои пламъчето на любовта ще заискри и ще видите, че света около вас съвсем не е лош. Отдайте се на чувствата си без да анализирате и пресмятате.
  24 яну 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Имате добри намерения, но е нужно да потърсите съдействието на хора, които биха ви помогнали. Давате си сметка, че не всички са на нивото, което сте достигнали и ще срещнете трудности в разбирането на идеите ви. Някои ще посрещат гости и ще са ангажирани със семейни задължения.
  24 яну 2020
  Последни новини