От х:

Днес в x:

Купете календар с уникални снимки за 2020-та на Община Смолян, средствата са за лечението на Денислав и Радина

Изображение 1 от 3

    Любители фотографи снимаха прекрасни гледки от Смолян, Родопите и региона, а най-красивите са включени в календара на Община Смолян за 2020 г.  , който вече е готов, съобщиха от пресцентъра на Общината.  Със събраните средства от него ще се подпомогне лечението на две невръстни дечица от село Смилян-бебенцата Денислав и Радина.

    Календарът на Община Смолян за 2020 г.  е готов и стана прекрасен с фотосите на всички, които участваха в инициативата за втора поредна година  и ще се продава на цена от 5 лв. с благотворителна цел, като парите ще се слагат в специално предназначени за това кутии. Събраните средства ще бъдат  дарени на две дечица от смолянското село Смилян, които се нуждаят от помощ.

    Това са Денислав Сираков, който е на осем месеца и страда от хидроцефалия.   Другото детенце е Радина Колаклиева на 10 месеца, тя е с поставена диагноза микроцефалия. За лечението  двете деца  в Турция  са необходими  средства, които са непосилни за семействата им.

    Календарът може да бъде закупен от следните места и търговски обекти:

    -Деловодството на Община Смолян

    -Местни данъци и такси

    -при секретарката на кмета на Община Смолян

    -Магазини „Мария“, Стария център

    -Магазин „ Rtel“, Стар център, бул. „България „66

    -Старата книжарница, кв. „Райково"

     – Застрахователен брокер „Балкан“, ул. „Дичо Петров „15

    Ако има и други търговски обекти, които искат да продават календара на Община Смолян с цел благотворителност, нека ни пишат!, призовават от Община Смолян.

    Календарът може да бъде изпратен и със спедиторска фирма, като желаещите могат да пишат на лично съобщение на страницата във фейсбук „ Календар  на община Смолян-2020 г. ” – https: //www.facebook.com/%D0%9A%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1%80-%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%A1%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%BD-2020-%D0%B3-401542360283212/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARBx4zB5beBdXUdwQjlYXSBN6cmB_24ZqE_WE9KtGuCFCs-dAOo9pm_efrVxTXoXQELdxfHS7GADAoGm и посочат адрес за доставка, като транспортните разходи ще са за тяхна сметка.

    Снимките, които са на календара  и тези събрали най-много харесвания в страницата в социалната мрежа, вече са изложени в сградата на Общината и всеки, които желае може да ги разгледа. Община Смолян благодари отново на всички, които изпратиха фотосите  и заедно с гражданите беше създаден календара за 2020 г.

     Чрез прекрасните снимки  ще бъдат популяризирани красотите, местностите и природните забележителности на Смолян и региона. Наближават  светли  празници Рождество Христово и Нова година, нека отворим сърцата си и да помогнем на Денислав и Радина да се излекуват и да върнем усмивките и надеждата  на техните родители, призоваха от местната управа на община Смолян.

    СмолянБГвести

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини