От х:

Днес в x:

ПФК"Арда" не успя да вземе реванш на ЦСКА, нулево равенство в шампионатния мач

АРДА и ЦСКА-София не успяха да се победят, в среща от 19-тия кръг на efbetЛИГА. Двубоят се игра на стадион Локомотив в гр. Пловдив. Това бе втора среща между двата отбора в разстояние само на четири дни.

Мачът започна с постепенни атаки и на двата отбора, като отборът на АРДА владееше повече топката. Първият удар към една от двете врати отправи Матеус Леони в 22-та минута, който стреля от около 25 метра. В 38-та минута Радослав Василев засече с глава центриране от дясно на Деян Лозев, но топката мина над напречната греда. В последната минута на първото полувреме, Александър Георгиев шутира от границата на наказателното поле, но топката мина близо да вратата на гостите от София.

След почивката играчите на Стамен Белчев бях по-активни на терена, търсейки промяна на нулевото равенство. Няколко опасни удара отправи Ради Василев с Глава, но стража на столичани Бусато успя да ги спаси. Арменският национал Румян Ховсепян в 85-та минута пое топката в центъра, напредна и от границата на наказателното поле отправи удар към вратата на червените. В 88-та минута Спас Делев изпълни перфектно пряк свободен удар, а вратаря на ЦСКА-София едвам успя да докосне топката и да я избие в ъглов удар. Така до края на срещата попадения не паднаха и двата отбора си разделиха по една точка.

В следващия 20-ти кръг АРДА гостува на Черно море, като срещата е на 14 декември от 14:15ч. във Варна. След този кръг АРДА има 27 точки и заема 7 място във временното класиране.

СЪСТАВ НА АРДА:
1. Караджов, 20. Лозев, 5. Гаич, 71. Крумов, 25. Леони, 27. Мартинов, 30. Аморим, 8. Ховсепян, 11. Георгиев, 17. Коконов, 99. Василев

www.fcarda.bg

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини