От х:

Днес в x:

В Индия застреляха четирима заподозрени в изнасилване и убийство

Полицията в Индия е застреляла четирима мъже, заподозрени в изнасилването и убийството на 27-годишна ветеринарка в Хайдарабад, щата Телангана, Югоизточна Индия, съобщи Ройтерс. 

Мъжете били в ареста и са застреляни в близост до мястото на престъплението.

Двама от убитите са шофьори на камион, другите двама - чистачи, като възрастта им е между 20 и 26 години. Те са откарани на мястото на престъплението, където са се опитали да отнемат оръжието на придружаващите ги полицаи и при престрелката са били убити.

Пострадали са и двама полицаи. 

Все още няма информация колко полицаи са ескортирали четиримата обвиняеми и дали те са били с белезници. По-рано местната полиция обяви, че заподозрените са убити в 3:30 ч сутринта. 

Индийската полиция често е обвинявана в извънсъдебни убийства, особено в гангстерските войни в Мумбай и въстанията в щата Пенджаб и Кашмир.

През миналата седмица хиляди индийци излязоха на протест заради изнасилването и убийството на ветеринарката. 27-годишната жена е напуснала дома си със своя скутер, като по-късно се обадила на сестра си, че е спукала гума и я успокоила, като й казала, че шофьор на камион е предложил помощ, докато тя изчаквала такси. 

Според полицията жената е била отвлечена, изнасилена и удушена, след което обвиняемите са запалили тялото. Семейството на жертвата приветства новината за убийството на предполагаемите извършители. 

Изминаха 10 дни, откакто дъщеря ми беше убита. Поздравявам полицията, моята дъщеря е на по-добро място сега, заяви баща й пред Ройтерс. 

Събралата се тълпа в подкрепа на акцията е хвърляла цветя по полицейските микробуси в знак на благодарност.

Източник: offnews

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    12
    123
    5 0
    18:20, 6 дек 2019
    Браво на ченгетата
  • 2
    Та
    Така да е
    1 0
    13:06, 7 дек 2019
    Само това е начина да се изчистят изродите
Последни новини