От х:

Днес в x:

Ново дело по жалба на заличения общински съветник д-р Деливълчев

Ново дело е образувано в Административния съд в Хасково по жалба на заличения общински съветник д-р Валентин Деливълчев. Това става ясно от съобщение на Темида.

Д-р Деливълчев от местната коалиция "Движение ЗАЕДНО за промяна" бе заличен като кандидат за общински съветник по свое желание. Това стана с решение на Общинската избирателна комисия. Той обаче впоследствие се отказа от заличаването си и изпрати отново заявление до ОИК, което е оставено без разглеждане.

Така на негово място влезе следващият в листата на местната коалиция - Здравко Запрянов. Младият спортист обаче вече не е част от състава на "Движение ЗАЕДНО за промяна", заради пререкания в структурата и остана в местния парламент като независим.

Съдебното заседание е насрочено за днес следобед. Това е второ дело по жалба на д-р Деливълчев. В предходното той обжалва първото решение на ОИК, но казусът приключи не в негова полза.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Па
    Пациент
    20 -6
    14:35, 3 дек 2019
    Абе, докторе, какво си пати и ти с тоя пиян поп!? Да те разнасят сега, като танцуваща мечка.
  • 2
    Ма
    Марчев
    8 -9
    17:04, 3 дек 2019
    ОИК следва указания на Герб продажници интереса на хасковлии! Д-р Деливьлчев е точния човек за Общинския сьвет- нужен за общ. здравеопазване!
  • 3
    Пр
    Приятел
    7 -6
    17:29, 3 дек 2019
    Доктора е номер 1
  • 4
    Бо
    Бона сера, докторе!
    16 -4
    17:56, 3 дек 2019
    Докторе , не ти ли е неудобно да се излагаш като играеш по свирката на Георги Иванов? Какъв съветник искаш да бъдеш като нямаш своя воля, свое мнение и свой авторитет. Чии интереси ще защитаваш в тази община? Едва ли ще е на нейните граждани. Имай малко срам , бе, докторе!
  • 5
    Да
    ДА ТИ
    0 -5
    18:44, 3 дек 2019
    Да ти с---а в устата Виж коментара
  • 6
    Бр
    Братчеда:
    1 0
    10:23, 4 дек 2019
    Този с последния коментар да си изяде л*****а,а на тебе Докторе успех в борбата.Днес е твоя ден.
Последни новини