От х:

Днес в x:

9 °C

Премиерът Бойко Борисов няма да участва в Срещата на лидерите на страните членки на НАТО

Премиерът Бойко Борисов няма да участва в Срещата на лидерите на страните членки на НАТО, която ще се проведе на 3 и 4 декември в Лондон. Това съобщават от Министерския съвет по повод появилата се подобна информация.

От МС напомнят, че след разговор между Борисов и президента Румен Радев на 31 октомври е било решено държавният глава, а не премиерът да представлява България на форума в Обединеното кралство.

 

С протоколно решение от 27 ноември Министерският съвет е определил състава на българската делегация и е одобрил рамковите позиции за участие във форума. Съгласно правителственото решение за ръководител на българската делегация е бил предложен президентът. В състава на делегацията влизат още заместник министър-председателят по правосъдната реформа и министър на външните работи Екатерина Захариева, както и заместник министър-председателят по обществения ред и сигурността и министър на отбраната Красимир Каракачанов.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Кр
    криспин
    1 -1
    15:26, 3 дек 2019
    Е най после самолета и летците ще видят спокойствие
  • 2
    Ра
    Рали
    0 0
    12:02, 4 дек 2019
    Закачиха за Президента пуделката и прасето на Тиквоча..от които нищо не зависи!! Същият мноого избягва близкия контакт с Радев.
Последни новини