От х:

Днес в x:

Съдът отхвърли жалбата на д-р Деливълчев за заличаването му от ОбС

  Административния съд в Хасково отхвърли жалбата на д-р Валентин Деливълчев за заличаването му като общински съветник. Той бе избран от коалиция „Движение ЗАЕДНО за промяна“, но подаде заявление за отказ в Общинската избирателна комисия и бе заличен, а впоследствие поиска да си оттегли отказа.

  Второто му желание не бе уважено. Решението за това е на ОИК-Хасково, което е потвърдено от ЦИК, а днес и от Административния съд в Хасково. Така на негово място влезе Здравко Запрянов, който вече положи клетва в Общинския съвет.

  Днес д-р Деливълчев не се яви на делото, но бе представляван от адвокат Иван Иванов. 

  За да постанови акта си, тричленният съдебен състав с председател Хайгухи Бодикян е приел, че решението на ОИК – Хасково е издадено при спазване на процесуалните правила и материалния закон. Установено е, че жалбоподателят е подал заявление за оттегляне на отказа до ОИК – Хасково след края на работния ден на 6 ноември 2019 г., и след постановяване на обжалваното решение, с което поради заявен по-рано от лицето отказ от мандат и встъпване в правомощията на общински съветник, жалбоподателят е заличен от кандидатска листа на местната коалиция. 

  Решението на съда е окончателно.

  Haskovo.net

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (6)

  • 1
   То
   Тото
   6 -3
   20:56, 18 ное 2019
   В хасковския сад имаше един лицемер и това е колйо димитров бивш садя *****
   • Да
    даскал Ботьо
    6 -1
    06:56, 19 ное 2019
    Тото, слаб си в правописа.Тая работа не става само с ядене.Иска се и акъл!
  • 2
   Фу
   Футболиер
   6 -6
   21:39, 18 ное 2019
   Брей много симпатични и красиви жени имало в съдийския състав поздравления за което :):):)
   • Дъ
    дъртите
    7 -3
    08:22, 19 ное 2019
    сами си пишете ,че сте хубави а , то то иначе кой да го каже требе да си сляп ма лелчета
  • 3
   Вл
   Владова
   9 0
   21:50, 18 ное 2019
   Вальо,баща ти беше стойностен човек,къде се забъркваш в лайната
  • 4
   Де
   Дели Караибрахим
   8 -2
   21:58, 18 ное 2019
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!

  Хороскоп за 07.04.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Умеете правилно да преценявате хората и това ви помага да намирате верния път към тях. Доверието, с което се отнасяте към малко познат човек няма да ви разочарова. Проявете разбиране към проблемите на близък човек и му помогнете да се справи с тях. Щастието ще ви се усмихне и ще изживеете един вълшебен миг.
  07 апр 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Смирено и с компромиси от своя страна ще се стремите да изгладете отношенията с близките си. Ще имате удовлетворяващи ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня ви пълноценен. Доволни ще бъдете от себе си, заради разума и волята, които сте проявили.
  07 апр 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ангажирани сте с помощ за другите и ще им посветите голяма част от времето си. Добре е да помислите и за себе си. Има неща, които трябва да свършите и то скоро. Бъдете предпазливи в общуването си с хора, които са чувствителни към темите, които ви вълнуват. Предстоят ви новости и благоприятно развитие на професионален проблем.
  07 апр 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Не се спирате пред нищо, за да са постигнете нещо ново, което отдавна е вашата единствена цел. Това е добре, но ако наистина си струват всичките усилия, които полагате. Имате и редица по-малки цели, които също чакат своята реализация, затова не ги пренебрегвайте. В интимен план ви очаква нещо, което ще промени ежедневието ви в положителна насока.
  07 апр 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Организирайте добре още от сутринта работата си, за да съумеете да се справите с всичко. Имате всички шансове да осъществите плановете си, трябва да изчакате само сгоден случай да започнете да действате. С вашия нюх няма да е трудно.
  07 апр 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Преодоляване на препятствия от различен характер ще ви държат будни и в активна позиция днес. Не унивайте, с постоянство и малко късмет ще постигнете целите си. Ще получите съдействие от човек, който е доказал доброто си отношение към вас. Не бъдете прекалено мнителни.
  07 апр 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Изберете най-важното и върху него съсредоточете енергията, за да постигнете максимума в работата си днес. Почти са изключени ситуации, с които не бихте могли да се справите. Очакват ви приятни срещи с близки хора и запознанства с нови приятели. За много от вас - финансови придобивки.
  07 апр 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Денят ви носи промени и те ще решат в известна степен развитието на проблем, който ви интересува. Ще се изпълнят очакванията ви и това ще ви гарантира бъдещ просперитет. Помогнете на приятел, заплашен е от опасността да попадне под чуждо влияние, което силно ще му навреди. В личните си взаимоотношения търсете разбирателство с близките си, не се конфронтирайте с тях.
  07 апр 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Споделените проблеми по-бързо се решават, особено, когато имате до себе си хора, които ви обичат. Ще се почувствате защитени и това ще върне блясъка в очите ви. Получената подкрепа ще ви помогне да станете по-уверени и да не се тревожите излишно за бъдещето си.
  07 апр 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Не проявявайте самоинициатива, вслушвайте се в желанията и мнението на хората около себе си. Това ще ви сближи и повиши настроението. Щастливи моменти ще имате с любимия ви човек, но само, ако му позволите да бъде искрен с вас, което значи да го предразположите към интимност и откровеност.
  07 апр 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Този ден ще бъде свързан с хубави емоции и положително развитие на връзки. В деловата сфера са възможни разногласия с партньори, касаещи минали събития. Ако проявите повече толерантност ще останете удовлетворени. Отворени сте към новостите и скоро ще ви се отдаде възможност да се заемете с нещо вълнуващо.
  07 апр 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Положителните ви мисли и добрата енергия, която излъчвате ще създава спокойствие и добро настроение на обкръжението ви. Служебните въпроси ще решавате в движение, предвид натовареността ви, но въпреки това ще се справите. Важна среща ще ви подтикне към повече активност в подготовката си за нея.
  07 апр 2020
  Последни новини