От х:

Днес в x:

"Галаксико" с Купата на кмета от конкурса "България танцува"

    Общинския танцов център "Галаксико" за пореден път грабна купата на кмета Иво Димов на финала на конкурса "България танцува" който се организира за 14-ти път. Танцовата надпревата се проведе в зала "Младост" от петък до неделя и бе с участието на 49 състава и близо 2000 танцьори от страната.

    Хореографът на "Галаксико", Тихомир Митев, сподели през сълзи, че този успех е коствал много труд и усилия и каза, тази купа няма да бъде прибрана в залата на балета, като другите отличия, а ще бъде дадена на историческия музей, за да остане за поколенията.

    След „Галаксико“, в класирането по рейтинг се наредиха „Звездна дъга“ - Варна, „Феерия“ - Стара Загора и „Грация“ - Горна Оряховица. 

    Наградата на МОН бе връчена на балет "Феерия" от Началникът на отдел в РУО – Хасково, Иван Панайотов. Гранд при в раздел класически балет грабна "Звездна дъга", характерни танци - "Грация", а при съвременните танци приза отиде при "Галаксико".

    Кметът Иво Димов поздрави всички участници и гости и заяви, че това уникално събитие за България  събира най-талантливите и прекрасни деца на страната ни.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини