От х:

Днес в x:

5 °C

Осмокласник от Езиковата е първенец в Национално състезание на английски език

  Осмокласникът Енес Исмаилов от хасковската Езикова гимназия "Проф. д-р Асен Златаров" се класира на първо място във финалния кръг на Националното състезание за речеви и комуникативни умения на английски език в Силистра. Той е победител във възрастовата група на учениците от 6 до 8 клас, в която са участвали 48 ученици.

  Енес се е представил с темата "Бъдещето на градовете - проблеми, предизвикателства.

  Впечатлил е оценителната комисия на състезание с подготовката си и с уменията си да представи устно своето изложение по зададената тема, със сценично поведение, с владеене на английски език. Той е получил 160 точки от максималните 165 точки, обясни учителката му по английски език Диана Деспова. Тя допълни, че за сценичното поведение на осмокласника е помогнала хасковската актриса Иванка Шекерова.

  "Това е една от най-големите прояви за ученици, изучаващи английски език в България. За нас това е значителен успех", заяви директорът на Езиковата гимназия Деян Янев. Той обаче пожела на Енес да не се задоволява с постигнатото до тук, а да си поставя нови цели и да ги реализира.

  В националния кръг на състезанието е участвала и Дарена Георгиева от хасковската ПМГ "Акад. Боян Петканчин", която е класирана на четвърто място.

  Анета Кутелова

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (7)

  • 1
   Ах
   Ахмед Доган
   19 -11
   13:38, 12 ное 2019
   Браво! Бъдещия кадър на ДПС е готов.
   Поздравления за неговата учителка госпожа Деспова. Нейната частна школа дава резултат.
   • До
    Доган Ахмед
    8 0
    16:19, 12 ное 2019
    Аман от hate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 2
   Ас
   асдас
   18 -1
   13:47, 12 ное 2019
   Браво младеж !!!!!! Успех за напред !!!
  • 3
   Уч
   Учител
   21 -2
   14:05, 12 ное 2019
   Браво, но на учителя в 7 клас на детето.
  • 4
   Пи
   пипи
   8 -1
   16:31, 12 ное 2019
   Браво на момчето,учителите неминуемо имат заслуга,но детето явно е от старателните и любезнателните,на които му се отдват езиците.Иначе учителят само по себеси нищо не би успял.
  • 5
   Ив
   Иван
   9 0
   18:33, 12 ное 2019
   Браво на момчето! Такива деца са изключителна рядкост! Нядавам се да продължава в същия дух! И следващия път на световно ниво!
  • 6
   Ге
   Георгиева
   5 -2
   18:58, 12 ное 2019
   Много, много добро предствяне с убедителна разлика спрямо резултите на децата от неговата група! Поздравление на родителите му, които са го възпитали и помогнали да бъде такова любознателно дете!

  Хороскоп за 23.01.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Този ден едва ли ще е лек, но вие изпълнени с енергия и ентусиазъм относно делата, с които се занимавате. Запазвате самообладание в трудни ситуации и се опитвате са намерите най-доброто решение за вас и вашите колеги. Околните могат да разчитат на готовността ви да помогнете и да дадете съвет. В личен план имате повод за радост.
  23 яну 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ще получите повече информация по интересуващ ви въпрос, което ще благоприятства работата ви по него. Ще се възползвате от нечие благоразположение и то ще има положително въздействие върху вас, най-силно изразено в сферата на финансите или в друга, интересуваща ви област. Все пак бъдете внимателни и не предприемайте нищо, без да сте го обмислили добре.
  23 яну 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Възможно е да почувствате раздразнение от нечие изказване по ваш адрес. Не давайте воля на емоциите си, запазете спокойствие. Деловите ви занимания ще донесат резултати, но на по-късен етап. С младежко дръзновение ще прегърнете една идея и ще се отдадете на реализацията й.
  23 яну 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Ще ви се отдава да успявате там, където други зациклят. Усърдно ще се заемете с реализацията на идеите си и скоро ще постигнете резултатите, които преследвате. С добро чувство ще се отнесете и към хората, с които работите. Служебни пътувания.
  23 яну 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Гледайте отговорно на задачите си, с много от тях ще си осигурите по-добри финанси. От срещите си ще получите добра перспектива за професионалното си развитие и ще трасирате за дълго пътя си напред. Няма да ви липсва и късмет, но той идва защото сте му помогнали. Обърнете внимание на отношенията в семейството си.
  23 яну 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Днес сте сантиментално настроени и е възможно дори да проявявате несвойствената за вас разсеяност. Съсредоточете силата си в едно направление и ще постигнете онова, което желаете. Стараете се да се харесате на околните, но това ви пречи, а и ви създава повече напрежение. Пазете се от настинки и инфекции.
  23 яну 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Задава се подобряване на материалното ви положение, но до тогава не прекалявайте. С повече усилия на работното място ще направите заявка за издигането си. С колегите и партньорите бъдете толерантни. Здравословното ви състояние изисква да сте отговорни към себе си. Някои от вас ще имат придобивки, идващи им като подарък от съдбата.
  23 яну 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Заети сте с много работа днес, но това няма да ви тежи, тъй като виждате раздвижването и добрите перспективи при професионалните ви дела. Работите прецизно и изисквате същото от другите, но не бъдете прекалени педанти - това не би се отразило добре на отношенията ви с колегите. Ще чуете добри новини за ваш близък, които много ще ви зарадват. Изобщо очаква ви хубав ден.
  23 яну 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  В надпревара с времето ще се стремите да свършите повече работа, което в крайна сметка ще се отрази на настроението и здравето ви. Динамиката в професионалния ви живот ще изкара на преден план нови въпроси, по-важни и срочни. Изкушения също няма да липсват, без това да ви ангажира непременно с тях, но като наблюдатели.
  23 яну 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  В спокойна атмосфера ще подреждате приоритетите си и това ще благоприятства реализацията им. Повече време ще отделите и на хората, с които възнамерявате да работите, от опит знаете, че този въпрос не е маловажен за вас. Идеите ви са осъществими и това се споделя от всички, а на вас носи удовлетворение.
  23 яну 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Събития, които значително ще увеличат благосъстоянието ви очакват днес. Постиженията ви в деловата сфера ви помагат да укрепите позициите си и са добра основа за бъдещи смели проекти. Потърсете достатъчно време и за почивка. Напоследък ви се събират доста задачи, които не сте предвиждали.
  23 яну 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще споделите времето си с приятни хора, така, че на всички ви да е приятно и забавно. Не бъдете прекалено резервирани към доброжелателите си, отпуснете се и ги приемете. При някои от вас са възможни стомашни или други неразположения. Вземете мерки преди да са се усложнили нещата.
  23 яну 2020
  Последни новини