От х:

Днес в x:

Обраха банка, докато МВР празнува

По време на церемонията на празника на МВР в София е извършен банков обир от човек, въоръжен с пистолет. Той е заснет от камерите на финансовата институция. Изчезналата сума е около 1000 лева.

Това съобщи главният секретар на МВР Ивайло Иванов по време на официалната церемония за празника на МВР. По думите му обирът е станал към 11 часа, когато започна и официалният празник на вътрешното ведомство. Издирва се извършителят.

Все още не е ясно каква е иззетата сума от банката. Това стана ясно от отговора на Младен Маринов на въпрос на news.bg за обира на банка в столичния квартал "Сухата река", докато МВР празнува празника си. Въпросът бе зададен след края на церемонията.

МВР работи по случая и е съвсем малко информацията. Хубавото е, че няма пострадали, служителката не е пострадала и няма произведени изстрели, категоричен беше силовият министър.

Малко по-късно от МВР уточниха, че криминалисти от столичната полиция изясняват обстоятелствата около случай в столичния кв. "Сухата река". По техни данни, обирът е станал към 10.40 часа. Крадецът е бил с маска и е заплашил касиерката. 

На място са екипи на СДВР и Пето районно управление.

Припомняме, на 5 октомври откраднаха 185 000 лв. от банков клон в София.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    👮
    👮
    6 0
    14:02, 8 ное 2019
    То пък едно ме ве ре . . .
Последни новини