От х:

Днес в x:

Трима пострадаха при челна катастрофа с Аудита край Минерални бани

    Трима души пострадаха при челна катастрофа между Минерални бани и село Караманци. Инцидентът е станал около 11 часа днес.

    Ударили са се две Аудидата. Едното е със смолянска регистрация и се е движело в посока към Минерални бани. Водачът е изгубил контрол над управлението на десен завой и се е ударил в идващото отсреща Ауди с кърджалийска регистрация, в което пътували две жени.

    След удара трима души са откарани в болницата, без опасност за живота. Ранени са две жени и мъж. 29-годишен от Златоград е с рани по краката, които са обработени, имал е болки в гръдния кош, но след преглед на рентген е освободен за домашно лечение. 49-годишна жена от Кърджали е била с болки в гръдния кош и след рентген е освободена за домашно лечение. 29-годишна жена от кърджалийското село Жинзифово е била с болки в гръдния кош и счупена дясна китна. Изпратена е за гипсиране в Ортопедичното отделение и вероятно ще бъде освободена за домашно лечение, казаха от хасковската болница.

    На място имаше полицаи за изясняване причината за сблъсъка. Заради катастрофата движението в района беше временно затруднено.

    Причината за инцидента е в процес на установяване. Водачът на смолянската кола е навлязъл в лентата за насрещно движение, което може да е предизвикано в резултат на превишена скорост, отвличане на вниманието, заспиване, но това предстои да се изясни. По случая е образувано досъдебно производство, съобщиха от полицията в Хасково.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Gh
      Ghost Navigator
      62 -8
      14:25, 5 ное 2019
      Това да не са ви катърите дето ги товарите по балкана. Откъсани бобайковци
      • Пр
        Правопис
        34 -3
        16:01, 5 ное 2019
        Пише се КараманЦи, а се произнася КараманСи.
      • Ра
        Ран
        18 -6
        19:56, 5 ное 2019
        Видите ли "К" или "СМ" бягайте на далеко, излизат от нютюня и направо се качват в колите.
    • 2
      Оф
      Оф
      36 -7
      17:31, 5 ное 2019
      Завалията, свикнал "ау дийй!" да вика и решил, че с Ауди е същото...

    Случаен виц

    Последни новини