От х:

Днес в x:

23 °C

Пожар избухна в общежитие за социално слаби в Димитровград

    Пожар е избухнал рано сутринта днес, около 4: 30 часа,  в блок на ул. Н. Й. Вапцаров в Димитровград. В сградата, която е социално общежитие, е имало 23-ма души. Всички обитатели са били своевременно евакуирани, като трима от живущите са обгазени, а една жена е с леки обгаряния. Всички засегнати от пожара са били закарани в болницата, а след преглед обгазените са били освободени да се приберат в квартирите си.

    Пламъците са избухнали в една от стаите, като обитателят ѝ – мъж на 38 години, сам е подал сигнал за инцидента на охраната, която е повикала противопожарната служба. Подовете и таваните на сградата са от гредоред и само бързата намеса на пожарникарите е предотвратила напълното изгаряне на частта от постройката, в която е избухнал пожара.

    Представителят на Общината – Георги Тонев увери, че ще се погрижат за всички хора, които са загубили жилищата, които са обитавали, поради разгорелия се пожар и още днес те ще бъдат настанени в други общински квартири. „Никой няма да остане на улицата, ще се погрижим за всички загубили покрива над главата си“, потвърди Тонев.

    В този момент пожарът е овладян напълно, остава само телеенето на конструкцията, повреден е и покривът на сградата. Щетите предстои да бъдат уточнени от специалисти на Община Димитровград.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Хороскоп за 02.07.2020

    Хороскоп за Овен

    Овен
    Обградени с внимание и нежни чувства, ще бъдете провокирани към творчески и лични изяви. Развитията ще са благоприятни за бизнеса, кариерата и партньорствата. Ще ви зареждат с добри очаквания, което ще неутрализира тревогите ви.
    02 юли 2020

    Хороскоп за Телец

    Телец
    Работата ви по спешна задача ще продължи и днес, независимо, че може да имате и други планове. Ще бъдете изкушени от възможността да получите повече и това ще ви направи по-активни. Финансите ви ще нараснат и това ще се отрази добре на семейния ви бюджет. Духовни практики ще ви заредят с енергия и направи денят ви приятен.
    02 юли 2020

    Хороскоп за Близнаци

    Близнаци
    Изпълнението на задачите ви изисква да положите повече усилия днес, но ще се справите. Ще имате подкрепата на сътрудниците си и на хората, на които не сте безразлични. Проблеми от здравословен характер може да притеснят някои от вас. На първо време ще прибегнете до само лечение, но консултацията със специалист е задължителна.
    02 юли 2020

    Хороскоп за Рак

    Рак
    Днес сте от галениците на съдбата. Ще получите оферта за нова дейност, която ще съвпада с вашите възможности и нагласа. Само ще трябва да пренебрегнете някои от домашните си задължения, за да си набавите достатъчно средства. Възможен е здравословен проблем при някои от вас, свързан с очите. Не позволявайте от преумора да стигнете до разбалансиране и неадекватност. В движение отстранявайте плявата. Иначе препятствията само ви амбицират и укрепват волята ви.
    02 юли 2020

    Хороскоп за Лъв

    Лъв
    Днес ви очаква среща със стар познат, която изключително много ще ви разведри. Отидете на кино, театър или концерт, за да се забавлявате пълноценно. Не говорете за проблеми и неприятности, споделяйте единствено хубави страни от живота си.
    02 юли 2020

    Хороскоп за Дева

    Дева
    Ще получите предложение, за чието осъществяване имате ярки възможности. Доходите на повечето ще се определят като добри. Към тях може да се прибави късмета, който ви очаква днес. За някои се очертава делово пътуване. Възможни са трудности в интимните взаимоотношения. Необходимо е да проявите повече настойчивост в контактите. Като цяло съдбовни шансове за реализация.
    02 юли 2020

    Хороскоп за Везни

    Везни
    Ще спечелите уважението на околните, ако ги насърчите да работят за собствения си просперитет, така, както го правите за себе си. Обединените ви усилия ще ускорят благоприятно развитието на събитията в посоката, която всички желаете. За други решаване на имотен въпрос.
    02 юли 2020

    Хороскоп за Скорпион

    Скорпион
    Започвате седмицата с добри перспективи за професионалната ви кариера. С помощта на влиятелно лице ще успеете да постигнете напредък и да заемете по-горна позиция в йерархията. Романтично влечение ще ви помогне да понесете по-леко натовареността и да наситите душата си с хубави емоции.
    02 юли 2020

    Хороскоп за Стрелец

    Стрелец
    Информация, която очаквате ще ви направи по-раздразнителни, събуждайки у вас съмнения и нездрави мисли. Не избързвайте с решенията си, проверката е начина да разберете истината. От друга страна е добре да помислите върху приоритетите си, пренареждането им ще даде старт на нещо градивно и полезно за бъдещето ви.
    02 юли 2020

    Хороскоп за Козирог

    Козирог
    Получавате интересна оферта за работа и се колебаете как да постъпите. Съветът е да не действате прибързано, а да помислите спокойно и да изберете нещото, което на вас най-много ви допада. Перспективите са добри, но не очаквайте нещо необикновено. Освен това ще трябва да се разделите и с чувството си за превъзходство, което така силно ви владее.
    02 юли 2020

    Хороскоп за Водолей

    Водолей
    Залавяте се с различни задачи и повечето от тях ще завършите успешно. В службата са възможни забележки по ваш адрес, но ако си премълчите ще бъде по-добре. Вечерта ви ще мине спокойно, отдадени на семеен уют. Вълнувате се от въпросите касаещи ваши близки и сте склонни да им помагате по всякакъв начин.
    02 юли 2020

    Хороскоп за Риби

    Риби
    Успешен делови ден очаква Рибите. Интуицията ви до голяма степен ви помага при професионалните ви ангажименти. Коректното ви отношение към вашите делови партньори ще бъде възнаградено под формата на голяма услуга.
    02 юли 2020
    Последни новини