От х:

Днес в x:

Акценти по Viasat Nature през ноември

Диви уикенди

Всяка събота и неделя през ноември от събота, 2 ноември, в 14:00 ч.

Настанете се удобно в креслото си тази есен, докато ви представяме чудесата на животинския свят по Viasat Nature. Научаваме всичко за горещите вани на японските макаци, за неуловимия снежен леопард и очилатата мечка. Наслаждаваме се на шпионски камери във формата на делфин и костенурка, които се вмъкват в света на делфините. Заповядайте в магическия свят на животните всяка събота и неделя следобед!

Природният свят

Започва от събота, 2 ноември, в 14:00 ч.

Открийте историята на японски макаци, които си взимат гореща вана, и вълнуващата мисия на един човек да открие и заснеме снежния леопард в Северен Пакистан. Как живеят и оцеляват леопардите в градските части на Индия - страна с повече от един милиард души и какво можем да научим за неуловимата очилата мечка, която вдъхновява създаването на Мечето Падингтън? Разберете в новите епизоди на "Природният свят".

Делфините - шпиони в стадото

Започва от събота, 23 ноември, в 14:00 ч.

Ново поколение от шпионски камери навлизат в света на делфините, хвърляйки светлина върху тайния живот на най-интелигентните животни в океана. Този път камерите са проектирани като създания с камери вместо очи. Сред тях са делфин шпионин, костенурка шпионин и други обитатели на водните дълбини. Работейки съвместно с екипа водолази, те улавят най-интимните моменти на делфините, заснемани някога и показват интересното им поведение.

Източноафриканска рифтова долина - дивото сърце на Африка

Започва от неделя, 3 ноември, в 14:00 ч.

Източноафриканската рифтова долина се вижда от Космоса и се разпростира на 6500 км от Червено море до устието на р. Замбези. Разнообразният пейзаж от изригващи вулкани, обрасли гори планини, обширни езера и могъщи реки е дом на най-голямата концентрация от животни на планетата - лъвове, крокодили, слонове, хипопотами и фламинго, и полуномадски племена като масаите. Това е земя на постоянни геоложки вълнения. Пригответе се за пътешествие в друг свят - свят на екзотични екстремности, където стихиите са оформили пейзажа и създали идеалните условия за еволюцията. Представяме ви люлката на човечеството.

Дивата Австралия

Започва от петък, 8 ноември, в 20:00 ч.

Поредицата показва причудливите, диви и опасни същества в Австралия. С помощта на завладяващи архивни кадри и експертни коментари, поемаме на вълнуващо и интересно пътешествие в природния свят - и се надяваме да се завърнем живи!

Йоркширският ветеринар

Започва всеки делничен следобед от понеделник, 18 ноември, в 16:00 ч.

Екипът на Ветеринарния център в Скейлдейл бди над здравето на животните и членовете му искат да опазят ненакърнени наследството и историческата репутация на практиката. С клиентела, която рядко има здравни осигуровки, благоденствието на животните винаги бива поставено преди печалбата, заедно с най-силното лекарство - нежна и любяща грижа.

Екстремна Земя

Всеки петък през ноември, в 22:00 ч.

Този месец разглеждаме задълбочено механизмите и ефектите на наводнения, урагани, вулканични изригвания, земетресения, засушавания, топлинни вълни и пожари. Гледайте премиерата на втория сезон на "Дивата Австралия". Докато първият сезон поставяше в центъра на вниманието австралийските диви животни, новият сезон на поредицата изследва екстремните метеорологични бедствия на континента. Друга ноемврийска премиера ще бъде Епизод 2 от Сезон 2 на "Свирепа Земя", който показва опустошенията, причинени от урагана Матю през 2016 г. За да поставим нещата в контекст, избрахме най-добрите епизоди от "Опасна Земя" и "Дневници на бедствията" за компания. Гледайте всеки петък вечер по Viasat Nature.

Свирепа Земя - Сезон 2, Втора част

Петък, 29 ноември, в 20:50 ч.

Разкази от първа ръка за урагана Матю, атлантически ураган категория 5, който причини катастрофални щети на Карибите и опустоши Югоизточните САЩ, убивайки поне 10 човека във Флорида, потапяйки изцяло крайбрежни зони и градове като Дейтона Бийч и Джаксънвил и оставяйки един милион жители без ток. Ураганът Матю беше причина за близо 600 смъртни случая - 44 от които в САЩ, и подчерта въздействието на климатичните промени. За съжаление е почти сигурно, че подобни събития няма да са рядкост в бъдещето.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини