От х:

Днес в x:

МВР: Водачката на Шкодата е причинила катастрофата с Аудито на "Раковски"

    18-годишната водачка на Шкодата е причинила вчерашната катастрофа с лек автомобил Ауди, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково. Инцидентът стана около 13:30 часа на кръстовището между булевард „Раковски“ и улица „Дунав“.

    Младата пловдивчанка се е движела по нагорнището на булеварда и навлизайки в кръстовището тръгнала да прави ляв завой, при което отнела предимството на движещия се по „Раковски“ лек автомобил Ауди, шофиран от 25-годишен хасковлия.

    От удара е пострадала возещата се в немската кола 39-годишна жена от областния град. Тя е с контузия на главата и сублуксация на шийните прешлени. Съставен е акт.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (11)

    • 1
      Ек
      Експерт по ПТП
      23 -1
      11:07, 4 ное 2019
      Това кръстовище няма да спре да дава П Т П -та докато не се направи секционно както на Съединение и Раковски. Само че акъла не нещо твърдо да го навреш насила. Трябва да го приемеш акъл с акъл. За съжаление такъв липсва в Общинската комисия по безопасност. За КАТ не говоря имам впечатления от първа ръка. Там е пълна скръб. Така , че напред до следващото произшествие.
    • 2
      Ка
      Каунь
      24 0
      11:39, 4 ное 2019
      Камери трябва да има .Защото при ситуация като тази напълно е възможношкодата да е навлязла на зелено и изчаквайки движещите се направо да е тръгнала да се изтегля от кръстовището на жълто след зелено . А аудито да се е позасилило да мине на същото такова жълто и .. айдееее
      • +-
        +-
        7 0
        13:58, 4 ное 2019
        Каунь, там камери има отдавна, ама катастрофите си продължават.
        Мачкане трябва, контрол, яки глоби, лишаване от право на управление, временно спиране от движение и тогава ще стане.
      • Vv
        VVV
        3 0
        15:48, 4 ное 2019
        Точно така беше. В кръстовището шкодата беше на зелено и изчакваше колите отгоре ,когато аудито влезе на скорост на жълто, засилен да мине...... Друг е въпроса ,че шкодата е очаквала той да спре и е тръгнала да излиза от кръстовището.
    • 3
      Га
      Гамен
      4 -6
      14:05, 4 ное 2019
      на това кръстовище трябва да се направи кръгово иначе ще има още инциденти....кръгово, кръгово, кръгово, кръгово, кръгово, кръгово, кръгово,кръгово, кръгово, кръгово, кръгово, кръгово, кръгово, кръгово,кръгово, кръгово, кръгово, кръгово, кръгово, кръгово, кръгово,кръгово, кръгово, кръгово, кръгово, кръгово, кръгово, кръгово,кръгово, кръгово, кръгово, кръгово, кръгово, кръгово, кръгово,кръгово, кръгово, кръгово, кръгово, кръгово, кръгово, кръгово,кръгово, кръгово, кръгово, кръгово, кръгово, кръгово, кръгово,кръгово, кръгово, кръгово, кръгово, кръгово, кръгово, кръгово,кръгово, кръгово, кръгово, кръгово, кръгово, кръгово, кръгово,
    • 4
      Во
      водач
      10 -1
      14:40, 4 ное 2019
      Реално тя му е отнела предимството, но не се знае с той с колко прелитал или пък дали не се е шмугнал в последния момент в кръстовището.
      • Ив
        иван
        2 -2
        15:07, 4 ное 2019
        за това на КАТ дават заплати - мерят, гледат записи и правят заключения .... не като нас да предполагат без да имат цялата картинка :)
    • 5
      Юр
      юря
      7 0
      15:09, 4 ное 2019
      На това кръстовище или трябва да се направи лявата лента да е само за завиващите наляво или да се направи секционни, както каза колегата по-нагоре.
    • 6
      Кр
      КРЪГОВОТО
      11 -1
      15:22, 4 ное 2019
      Кръговото е компромисно решение. Поне двайсет пъти са ми отнемали предимството до автошколата и до ВиК-то в Орфей.Добре че винаги имам едно наум при кръговото. Секционният светофар е нещо категорично. Особено ако е комплект с камера - всичко е ясно, кой крив , кой прав. На кривия се отнема правото да шофира и се спасяват десетки живота от шофьор с "кифладжииска" книжка.
    • 7
      Vv
      VVV
      3 0
      16:07, 4 ное 2019
      • Де
        Деси
        2 0
        17:01, 4 ное 2019
        Тогава питам, този защо е с книжка още? На кого е човек, че да му се разминава? 😶🤯😵
    Последни новини