От х:

Днес в x:

Хасковските борци вече тренират в обновената зала на стадион "Младост"

    Хасковските борци вече тренират в обновената зала "Атанас Комшев" на стадион "Младост" в областния град. Ремонтните дейности са извършени по проект „Красива България“, спечелен от община Хасково. По проекта бяха отпуснати 141 378 лева.

    Със средствата са извършени вътрешни ремонти - подменена е настилката в сградата, цялостен ремонт е направен на санитарните помещения, подменена е електрическата инсталация.

    През 2017 година беше извършен спешен ремонт на покрива на залата със средства от община Хасково, тъй като при дъжд и снеготопене течеше вода вътре.

    От около седмица треньорите и състезателите от хасковския клуб "Ангел войвода" се радват на обновената зала. "Сега вече е удоволствие да се работи в такава зала и на децата им е приятно. Ще се радвам всички клубове да ползват такъв тип база", заяви Петю Кирев, който е един от треньорите по класическа борба. Той каза още, че при подновяване на тренировките в обновената зала, веднага са се присъединили четири нови деца, желаещи да тренират борба. По думите му, това е ясен показател, че предишното състояние на базата е спирало децата да идват да тренират в тази зала. Той се надява на по-голяма посещаемост оттук нататък.

    Допълни, че залата трябва да бъде газифицирана и се надява новото общинско ръководство да мисли в тази посока.

    Хасковските борци вече се подготвят за предстоящите два турнира, с което ще приключат състезанията за тази година.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини