От х:

Днес в x:

24 °C

Хората от селата Крепост и Горски извор изразиха подкрепа за Иво Димов

  „Село Крепост е известно с изрисуваните върху сградите си широкоформатни пана, дело на  именитите  художници Панчо и Христо Паневи, които са и почетни граждани на Димитровград. Тези уникални дадености на селото са предпоставка за развитие на селски туризъм”, каза кандидатът за кмет на Димитровград Иво Димов, който представи екипа си пред жителите на село Крепост.

  Кандидатът за кмет на Крепост Живко Жеков е новото лице в силния екип на  Димов, който ще подкрепи изцяло работата на бъдещия кмет. Живко Жеков разказа пред избирателите си, че има намерение да изгради модерна детска площадка в парка, да обнови стадиона и гробищния парк. В програмата си залага на ремонт на улиците, обособяването на пенсионерски клуб и почистване на проблемното „Кривото дере“. Иво Димов обясни, че със закупуването на специализираната техника, която има функция за почистване на речни корита, този проблем ще отпадне.

  Село Крепост ще бъде едно от първите села, в което уличното осветление ще бъде подмененно с енергоспестяващо. Ще бъде разширена услугата топла кухня и трапезария, от която могат да се възползват три пъти повече нуждаещи се, като засега се обслужват 240 души, а през следващия мандат от тази услуга ще се възползват 800 души. За здравна грижа е предвиден специализиран автомобил за отдалечена диагностика, с който общината разполага и по определен график ще бъде в населеното място, където ще се правят безплатни прегледи от специалисти. През следващия мандат ще продължи финасовата подкрепа за новородените деца, безплатните профилактичи прегледи за децата от 1 до 3 клас, като няма да бъдат променяни таксите за детските  градини.

  Юлияна Димитрова, собственик на предприятието за производство на тахан и халва „Дюсена“, което работи на територията на село Крепост, благодари на Иво Димов и екипа му за подкрепата на бизнеса. “Не напразно обособихме нова индустриална зона край Димитровград, в землището на село Крепост, където инвестициите са за 180 милиона лева“, посочи Димов и припомни, че приоритет в работата му е развитието на икономиката, привличане на инвестиции и работа за хората в региона.

  На среща със жителите на село Горски извор, Иво Димов подкрепи кандидатурата на Янко Янев, който е и досегашен кмет. “Думите са излишни, когато делата говорят. Горски извор е единственото село с модерен стадион, какъвто не се среща в цялата област, има и елитен отбор футболисти. Детската градина е за пример. Центърът е по-добре уреден, от колкото в някои градове. Гробищният парк е с алеи и осветление. Издигнатият християнски кръст само може да ви обединява с вяра в доброто“, каза Иво Димов и призова жителите да подкрепят отново Янко Янев, за да продължат добрите дела. Пред събралите се бяха представени кандидатите за общински съветници. Атанаска Иванова, която живее със семейството си в селото, е основен двигател на благотворителни инициативи, поиска доверието на хората.

  “Ако подкрепите най-добрият и най-успешният кмет Иво Димов и неговия екип от професионалисти обещавам, че ще продължаваме да работим“!

  За жителите на селото свири оркестър „Агрофермер“ с ръководител Кънчо Митев, който също е кандидат за общински съветник.

  КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Още новини

  Хороскоп за 19.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Споделете опита си с човека, който търси подкрепата ви. Можете да го насочите към него, използвайки дарбите и желанието му да се развива. Право на личен избор и свободна воля има всеки, но и очевидните неща са факт. Романтично увлечение ще ви направи особено чувствителни към всичко, свързано с новата ви любов.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Успешно и за сетен път ще докажете и на себе си и на околните, че умеете да печелите битки, стига да сте достатъчно мотивирани. Звездите ви предупреждават, ако ще пътувате да бъдете изключително внимателни при шофиране. Възприемчивостта ви е засилена, за това смело може да се впуснете в дебрите на науката.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Може би мнозина от вас имат да довършват доста задачи от седмицата, но денят не е много подходящ за целта. Просто колкото и да се стараете едва ли ще се получи нещо толкова добро, че да ви удволетвори. Не хабете време и нерви в напразно упорстване, а се заемете с нещо което наистина ви се отдава днес. Почивайте си на воля, всичко може да почака.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Прекарайте деня в къщи. Вземете мерки за здравето си. За да си починете от напрежението може да се занимавате с духовни практики. Бъдете внимателни в отношенията с близките.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Днешният ден е сравнително успешен за вас. От вас зависи дали ще съумеете да използвате възможностите, които се откриват пред вас. Въздържайте се от необмислени ходове и не се доверявайте на непроверена информация.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Чувствате прекалено много препятствия за изпълнението на плановете ви, но тревогите ви са неоснователни. Нещата постепенно ще се наредят, стига да не прибързвате. И вместо да страдате по-добре е да се замислите къде имате пропуски, и да работите върху тях. Свежите идеи, от които се нуждаете ще почерпите от емоционалната си връзка.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Дайте предпочитания на по-приятни занимания и ще успеете да се освободите от натоварващи мисли. Ще възобновите силите си, грижейки се за здравето и духовната си пробуда. Спортът или физическата работа ще възвърнат добрата ви форма и ще повишат тонуса ви. Вълнуваща среща с човек от миналото.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Денят е подходящ за работи, имащи отношение към огъня и желязото, за работа със земята. Не е време днес да пътувате и ако може го отложете.Не правете огромни жертви, само и само да постигнете целта си. Скоро ще разберете, че е било безсмислено. За хората на науката денят носи много потенциални възможности за открития. Обърнете внимание на здравето си и по специално на сърцето и крайниците. Използвайте възстановителни масажи.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Не харчете излишно, скоро може да имате нужда от повече пари. Настроението ви е добро и с каквото и да се захванете ще го свършите. Единствено проблеми със здравето могат да създадат притеснения на някои от вас. Не правете нищо на инат, станете по-добронамерени в отношенията си и ще почувствате облекчение.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Поспрете забързаният си ход днес и си починете добре. Никакви спешни ангажименти няма да изникнат, нито ще се налага да спорите с близките си. Просто условията за отдих са идеални, а как ще ги оползотворите е нещо, което сами ще решите. Близък човек има нужда от съвета ви. Не натрапвайте мнението си обаче.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Посветете се на личните си занимания и се изключете от външния свят. Но, освен това желаете да вземете и максималното от всичко друго. Сега може, и дано то ви направи щастливи. Пазете се от недоброжелатели, които искат да ви оплетат в интригите си. Здравословните проблеми ще се задълбочават.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ваши близки ще предизвикат значителна промяна в живота ви. Това ще ви помогне да преодолеете лично пристрастие или стара позиция. Бъдете по-гъвкави и по отстъпчиви в отстояване на мнения и позиции. Това ще ви направи по-общителни и ще ви помогне да заживеете в мир с другите и дори със себе си. Една съдбовна среща, защо не и с чуждестранни претенденти за сърцето ви. Романът ще е необичаен но непременно зареден със страст.
  19 сеп 2020
  Последни новини