От х:

Днес в x:

5 °C

Хората от селата Крепост и Горски извор изразиха подкрепа за Иво Димов

  „Село Крепост е известно с изрисуваните върху сградите си широкоформатни пана, дело на  именитите  художници Панчо и Христо Паневи, които са и почетни граждани на Димитровград. Тези уникални дадености на селото са предпоставка за развитие на селски туризъм”, каза кандидатът за кмет на Димитровград Иво Димов, който представи екипа си пред жителите на село Крепост.

  Кандидатът за кмет на Крепост Живко Жеков е новото лице в силния екип на  Димов, който ще подкрепи изцяло работата на бъдещия кмет. Живко Жеков разказа пред избирателите си, че има намерение да изгради модерна детска площадка в парка, да обнови стадиона и гробищния парк. В програмата си залага на ремонт на улиците, обособяването на пенсионерски клуб и почистване на проблемното „Кривото дере“. Иво Димов обясни, че със закупуването на специализираната техника, която има функция за почистване на речни корита, този проблем ще отпадне.

  Село Крепост ще бъде едно от първите села, в което уличното осветление ще бъде подмененно с енергоспестяващо. Ще бъде разширена услугата топла кухня и трапезария, от която могат да се възползват три пъти повече нуждаещи се, като засега се обслужват 240 души, а през следващия мандат от тази услуга ще се възползват 800 души. За здравна грижа е предвиден специализиран автомобил за отдалечена диагностика, с който общината разполага и по определен график ще бъде в населеното място, където ще се правят безплатни прегледи от специалисти. През следващия мандат ще продължи финасовата подкрепа за новородените деца, безплатните профилактичи прегледи за децата от 1 до 3 клас, като няма да бъдат променяни таксите за детските  градини.

  Юлияна Димитрова, собственик на предприятието за производство на тахан и халва „Дюсена“, което работи на територията на село Крепост, благодари на Иво Димов и екипа му за подкрепата на бизнеса. “Не напразно обособихме нова индустриална зона край Димитровград, в землището на село Крепост, където инвестициите са за 180 милиона лева“, посочи Димов и припомни, че приоритет в работата му е развитието на икономиката, привличане на инвестиции и работа за хората в региона.

  На среща със жителите на село Горски извор, Иво Димов подкрепи кандидатурата на Янко Янев, който е и досегашен кмет. “Думите са излишни, когато делата говорят. Горски извор е единственото село с модерен стадион, какъвто не се среща в цялата област, има и елитен отбор футболисти. Детската градина е за пример. Центърът е по-добре уреден, от колкото в някои градове. Гробищният парк е с алеи и осветление. Издигнатият християнски кръст само може да ви обединява с вяра в доброто“, каза Иво Димов и призова жителите да подкрепят отново Янко Янев, за да продължат добрите дела. Пред събралите се бяха представени кандидатите за общински съветници. Атанаска Иванова, която живее със семейството си в селото, е основен двигател на благотворителни инициативи, поиска доверието на хората.

  “Ако подкрепите най-добрият и най-успешният кмет Иво Димов и неговия екип от професионалисти обещавам, че ще продължаваме да работим“!

  За жителите на селото свири оркестър „Агрофермер“ с ръководител Кънчо Митев, който също е кандидат за общински съветник.

  КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

  Хороскоп за 21.01.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Упорството и трудът ви ще се възнаградят. На път сте да финализирате проект с положителен резултат. Добри новини, свързани и с личните ви дела. Предстои ви пътуване или друго вълнуващо преживяване. Ще се впуснете в една авантюра, водени от желанието си за разнообразие и нови емоции, но бъдете внимателни.
  21 яну 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Съвместните ви действия с човека, с когото споделяте и обичате ще са резултатни и напълно ще покрият очакванията ви днес. Като израз на вниманието си към него се погрижете за нещата, които му носят удоволствие. Защото това е любовта, както непредвидима, така и зареждаща с всичко, което е живот.
  21 яну 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Активността ви днес трябва да е налице, защото ви очакват много задачи, които ще трябва да свършите добре. Разчитайте предимно на себе си, околните също са заети със своите си ангажименти. Уреждането на важен въпрос ще погълне голяма част от времето ви, но ще ви открие възможности за бъдещето.
  21 яну 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  По въпроси от личен характер ще пристъпите към изпълнение на конкретни решения, с което ще ускорите придвижването им напред. Професионалното ви развитие налага повишаване на квалификацията при някои от вас. Паралелно с работата ще овладявате и новостите, бизнеса не търпи застой.
  21 яну 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Не ви липсва увереност и това ще ви помогне да се справите със задачите, които стоят пред вас. Бъдете реалисти, задоволявайте се с това, с което разполагате. Не всички от обкръжението ви са искрени към вас, някой може да ви разочарова. Ако внимавате няма да загубите, а ще по мъдреете.
  21 яну 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  С набраната инерция навлизате в добрата форма и това се забелязва от всички. Възможно е да получите отегчение от определена работа, но като цяло денят ви ще е ползотворен. Това няма да ви попречи да мислите за промяна на някои страни от живота си. Ще общувате с лекота с представители на другия пол, ще флиртувате и ще търсите забавления.
  21 яну 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Умората ще отшуми, ако се погрижите лично за себе си. Любими занимания ще подобрят настроението ви и ще направят ролята ви по-значима за някого. Не се колебайте да го посветите в мислите и желанията си, без да ограничавате свободата му.
  21 яну 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Очаква ви наситен с емоции ден. С каквото и да се заемете, бъдете сигурни, че ще прекарате приятно. Чувствате се добре в различни компании, а и хората около вас оценяват присъствието ви. Някои от вас се заемат с непосилни задачи, от които впоследствие ще се откажат. Не е изключено някои от вас да пътуват днес.
  21 яну 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Динамичен ден, който в края си може да стане и уморителен. Ще се поздравите с постигнато разбирателство с хора от обкръжението ви. Други от вас ще засилят общуването си с колеги и познати, помагайки им да подобрят душевното си равновесие. Силни сте и внушавате доверие и надежда, когато го желаете.
  21 яну 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Среща с интересна и привлекателна за вас личност може приятно да обърка плановете ви за деня. Сами преценете как да подходите. Може би деловите ви ангажименти изискват непосредственото ви участие. Каквото и да предпочетете денят ви се очертава като много ползотворен.
  21 яну 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ежедневието ви ще се разнообрази с романтична изненада. Вълненията ще бъдат неповторими и ще ви стимулират към повече екстравагантност. Не пренебрегвайте ангажиментите си към хора, на които особено държите. Ще научите нещо изненадващо, което обаче е свързано с хубави емоции.
  21 яну 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Неудържимо ви влече харченето на пари, а днес спокойно можете да си го позволите. Финансовото ви състояние значително ще се подобри. Налага се да проявите повече такт във взаимоотношенията си с ваши близки.
  21 яну 2020
  Последни новини