От х:

Днес в x:

31 °C

Ардинци за д-р Адам Персенски: В името му е заложено да е пръв

Адам е бил първи сред човеците и пръв ще бъде на изборите в Ардино на 27 октомври. С тия думи  жителите на село Падина посрещнаха д-р Персенски, кандидат за кмет на общината на многолюдна предизборна среща с участието на д-р Даниела Дариткова, председател на парламентарната група на ГЕРБ. Кандидатите за съветници и за кметове на кметства бяха представени пред близо 150 поддръжници на партията, които бяха категорични, че Доктора е без конкуренция за кметския пост в Ардино, що се касае до професионализъм, интелект, административен опит и обществен авторитет.

 „Изборите на 27 октомври са тест за бъдещето на нашата община, на нашите села, на нашите деца. Искаме ли да продължават да ни управляват същите хора, които в продължение на години методично съсипваха Ардино, превръщайки го в една от най-бедните общини у нас. ДПС която управлява тук откакто в България се провеждат свободни избори. Сега ни сервират някаква привидна промяна, а то е всъщност вътрешно разместване, и ни заблуждават, че имат нова визия за управление. Истината е, че от това по-зле няма как да бъде. Не се страхувайте. Познаваме ме като лекар. Няма да променя отношението си към вас и като кмет. Не си търся работа. Имам прекрасна професия и ако видя, че не съм направил достатъчно за хората в качеството си на кмет, съм готов да се оттегля, защото съм човек, който държи на мъжката си дума и на честта си. Но няма да позволя хората от моя край да бъдат манипулирани, че инвестициите в големите села като Падина и Жълтуша зависят от подкрепата за ДПС. Че ще бъдат спрени социалните програми, помощите за отопление, топлият обяд, обезщетенията, че даже и пенсиите. Преди Ви заплашваха със смяна на имената и събаряне на джамиите, сега посягат на хляба на хората. Срамно е. Това са постижения, отвоювани от държавата, като пълноправен член на ЕС, които никой не може да Ви отнеме. Те не са прищявка на местната власт. Ако не искате Ардино се управлява по старому и да върви в диаметрално противоположна посока на развитите общини в България, с предизборно кърпене на дупки, нулеви инвестиции  и всяване на страх, послушайте гласа на здравия разум с номер 43 в интегралната бюлетина“, призова д-р Адам Персенски.

„След 4 години Ардино ще има съвсем друг облик, убедена съм, защото ще го управлява човек, който олицетворява трите ключови думи за успеха  – смелост, разум и подкрепа. И това е доктор Персенски“, подчерта д-р Даниела Дариткова. „Вярвам, че няма да го загубите като лекар, защото в нашата професия е заложено да сме винаги близо до хората и да откликваме с грижа и внимание на всяка тяхна болка. Аз самата съм народен представител от 10 години, но не съм спирала да практикувам.  В лицето на Доктора Ардино ще има наистина добър и достоен кмет, който ще комуникира пряко с изпълнителната власт и ще се възползва от механизмите на европейската солидарност, за да развива общината, така че младите хора да не я напускат, а да имат реализация и перспектива в родния си край. Шокирана съм, че 30 години след началото на демокрацията у нас,  в отделни райони все още са в обръщение похвати като манипулации и заплахи. Не се поддавайте. Държавата е гарант и за увеличението на пенсиите, и за ръста на доходите, и за социалните придобивки на хората. Подкрепете д-р Персенски, листата на ГЕРБ за общински съветници и кметовете на населени места. Защото са хора с качества, с достойнство, и за тях властта не е самоцел, а трамплин към по-доброто бъдеще на Ардино!“

Председателят на народното събрание Цвета Караянчева, която е и областен лидер на ГЕРБ, поздрави по телефона присъстващите на срещата. „Ще успеем, защото сме силни, единни и искрени с хората. Д-р Персенски можеше еднакво добре да се реализира и в София, и в Лондон, но той избра да се върне в Ардино, защото милее за своя край. Той притежава всички качества, необходими за успеха на единуправленец. И с подкрепата на всички жители на общината на 27 октомври с номер 43 в бюлетината отборът на ГЕРБ ще преобрази общината“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Хороскоп за 02.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Обградени с внимание и нежни чувства, ще бъдете провокирани към творчески и лични изяви. Развитията ще са благоприятни за бизнеса, кариерата и партньорствата. Ще ви зареждат с добри очаквания, което ще неутрализира тревогите ви.
02 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Работата ви по спешна задача ще продължи и днес, независимо, че може да имате и други планове. Ще бъдете изкушени от възможността да получите повече и това ще ви направи по-активни. Финансите ви ще нараснат и това ще се отрази добре на семейния ви бюджет. Духовни практики ще ви заредят с енергия и направи денят ви приятен.
02 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Изпълнението на задачите ви изисква да положите повече усилия днес, но ще се справите. Ще имате подкрепата на сътрудниците си и на хората, на които не сте безразлични. Проблеми от здравословен характер може да притеснят някои от вас. На първо време ще прибегнете до само лечение, но консултацията със специалист е задължителна.
02 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес сте от галениците на съдбата. Ще получите оферта за нова дейност, която ще съвпада с вашите възможности и нагласа. Само ще трябва да пренебрегнете някои от домашните си задължения, за да си набавите достатъчно средства. Възможен е здравословен проблем при някои от вас, свързан с очите. Не позволявайте от преумора да стигнете до разбалансиране и неадекватност. В движение отстранявайте плявата. Иначе препятствията само ви амбицират и укрепват волята ви.
02 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес ви очаква среща със стар познат, която изключително много ще ви разведри. Отидете на кино, театър или концерт, за да се забавлявате пълноценно. Не говорете за проблеми и неприятности, споделяйте единствено хубави страни от живота си.
02 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Ще получите предложение, за чието осъществяване имате ярки възможности. Доходите на повечето ще се определят като добри. Към тях може да се прибави късмета, който ви очаква днес. За някои се очертава делово пътуване. Възможни са трудности в интимните взаимоотношения. Необходимо е да проявите повече настойчивост в контактите. Като цяло съдбовни шансове за реализация.
02 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще спечелите уважението на околните, ако ги насърчите да работят за собствения си просперитет, така, както го правите за себе си. Обединените ви усилия ще ускорят благоприятно развитието на събитията в посоката, която всички желаете. За други решаване на имотен въпрос.
02 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Започвате седмицата с добри перспективи за професионалната ви кариера. С помощта на влиятелно лице ще успеете да постигнете напредък и да заемете по-горна позиция в йерархията. Романтично влечение ще ви помогне да понесете по-леко натовареността и да наситите душата си с хубави емоции.
02 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Информация, която очаквате ще ви направи по-раздразнителни, събуждайки у вас съмнения и нездрави мисли. Не избързвайте с решенията си, проверката е начина да разберете истината. От друга страна е добре да помислите върху приоритетите си, пренареждането им ще даде старт на нещо градивно и полезно за бъдещето ви.
02 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Получавате интересна оферта за работа и се колебаете как да постъпите. Съветът е да не действате прибързано, а да помислите спокойно и да изберете нещото, което на вас най-много ви допада. Перспективите са добри, но не очаквайте нещо необикновено. Освен това ще трябва да се разделите и с чувството си за превъзходство, което така силно ви владее.
02 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Залавяте се с различни задачи и повечето от тях ще завършите успешно. В службата са възможни забележки по ваш адрес, но ако си премълчите ще бъде по-добре. Вечерта ви ще мине спокойно, отдадени на семеен уют. Вълнувате се от въпросите касаещи ваши близки и сте склонни да им помагате по всякакъв начин.
02 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Успешен делови ден очаква Рибите. Интуицията ви до голяма степен ви помага при професионалните ви ангажименти. Коректното ви отношение към вашите делови партньори ще бъде възнаградено под формата на голяма услуга.
02 юли 2020
Последни новини