От х:

Днес в x:

14 °C

Ардинци за д-р Адам Персенски: В името му е заложено да е пръв

Адам е бил първи сред човеците и пръв ще бъде на изборите в Ардино на 27 октомври. С тия думи  жителите на село Падина посрещнаха д-р Персенски, кандидат за кмет на общината на многолюдна предизборна среща с участието на д-р Даниела Дариткова, председател на парламентарната група на ГЕРБ. Кандидатите за съветници и за кметове на кметства бяха представени пред близо 150 поддръжници на партията, които бяха категорични, че Доктора е без конкуренция за кметския пост в Ардино, що се касае до професионализъм, интелект, административен опит и обществен авторитет.

 „Изборите на 27 октомври са тест за бъдещето на нашата община, на нашите села, на нашите деца. Искаме ли да продължават да ни управляват същите хора, които в продължение на години методично съсипваха Ардино, превръщайки го в една от най-бедните общини у нас. ДПС която управлява тук откакто в България се провеждат свободни избори. Сега ни сервират някаква привидна промяна, а то е всъщност вътрешно разместване, и ни заблуждават, че имат нова визия за управление. Истината е, че от това по-зле няма как да бъде. Не се страхувайте. Познаваме ме като лекар. Няма да променя отношението си към вас и като кмет. Не си търся работа. Имам прекрасна професия и ако видя, че не съм направил достатъчно за хората в качеството си на кмет, съм готов да се оттегля, защото съм човек, който държи на мъжката си дума и на честта си. Но няма да позволя хората от моя край да бъдат манипулирани, че инвестициите в големите села като Падина и Жълтуша зависят от подкрепата за ДПС. Че ще бъдат спрени социалните програми, помощите за отопление, топлият обяд, обезщетенията, че даже и пенсиите. Преди Ви заплашваха със смяна на имената и събаряне на джамиите, сега посягат на хляба на хората. Срамно е. Това са постижения, отвоювани от държавата, като пълноправен член на ЕС, които никой не може да Ви отнеме. Те не са прищявка на местната власт. Ако не искате Ардино се управлява по старому и да върви в диаметрално противоположна посока на развитите общини в България, с предизборно кърпене на дупки, нулеви инвестиции  и всяване на страх, послушайте гласа на здравия разум с номер 43 в интегралната бюлетина“, призова д-р Адам Персенски.

„След 4 години Ардино ще има съвсем друг облик, убедена съм, защото ще го управлява човек, който олицетворява трите ключови думи за успеха  – смелост, разум и подкрепа. И това е доктор Персенски“, подчерта д-р Даниела Дариткова. „Вярвам, че няма да го загубите като лекар, защото в нашата професия е заложено да сме винаги близо до хората и да откликваме с грижа и внимание на всяка тяхна болка. Аз самата съм народен представител от 10 години, но не съм спирала да практикувам.  В лицето на Доктора Ардино ще има наистина добър и достоен кмет, който ще комуникира пряко с изпълнителната власт и ще се възползва от механизмите на европейската солидарност, за да развива общината, така че младите хора да не я напускат, а да имат реализация и перспектива в родния си край. Шокирана съм, че 30 години след началото на демокрацията у нас,  в отделни райони все още са в обръщение похвати като манипулации и заплахи. Не се поддавайте. Държавата е гарант и за увеличението на пенсиите, и за ръста на доходите, и за социалните придобивки на хората. Подкрепете д-р Персенски, листата на ГЕРБ за общински съветници и кметовете на населени места. Защото са хора с качества, с достойнство, и за тях властта не е самоцел, а трамплин към по-доброто бъдеще на Ардино!“

Председателят на народното събрание Цвета Караянчева, която е и областен лидер на ГЕРБ, поздрави по телефона присъстващите на срещата. „Ще успеем, защото сме силни, единни и искрени с хората. Д-р Персенски можеше еднакво добре да се реализира и в София, и в Лондон, но той избра да се върне в Ардино, защото милее за своя край. Той притежава всички качества, необходими за успеха на единуправленец. И с подкрепата на всички жители на общината на 27 октомври с номер 43 в бюлетината отборът на ГЕРБ ще преобрази общината“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Хороскоп за 14.11.2019

Хороскоп за Овен

Овен
От вас зависи денят ви да е спокоен, ползотворен и приятен. Имате сили да приключите в срок със задачите си, оставяйки си време и за себе си. Добрите ви намерения ще ви отведат на интересни места и срещнат с подходящите хора. Починете си. Самотата не е добър партньор на никому.
14 ное 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Избирате доста перспективна насока за действие. Успявате да си създадете ангажименти, които поглъщат цялото ви внимание. Работата ви е интересна и напълно ви удовлетворява. Не бързайте да отговаряте на направено ви предложение. Изчакайте известно време, ситуацията съвсем скоро много ще се промени. Готови сте да помогнете на ваш близък, но самият той като че ли не иска да излезе от затрудненото положение.
14 ное 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Денят е подходящ за активни действие във всички посоки. Много от вас ще се заемат с решаването на административни въпроси, имащи отношение към авторитетни институции. Сами ще се уверите в повишаващите ви се творчески и професионални възможности, възползвайте се от момента.
14 ное 2019

Хороскоп за Рак

Рак
С ясни цели и овладени емоции ще продължите да работите, спазвайки срокове, обещания и лични интереси. В такъв дух новите ви идеи, споделени с подходящите хора, ще намерят по-бързата си реализация. Добрите взаимоотношения ви дават кураж и сила, които се отразяват благоприятно на самочувствието, плановете и настроението ви.
14 ное 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Грижата за някого ще ви натовари допълнително, но няма да съжалявате. Помощта ви ще бъде оценена, но най-важното е, че чрез подкрепата ви ще се изправи и продължи. Има друго, което ви притеснява. Не всичко е такова, каквото би ви се искало в интимните отношения и голяма тежест ще свалите от гърба си, ако част по-скоро изясните положението.
14 ное 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Денят ще ви донесе много поводи за радост в личен и делови план. Прибързаните решения днес едва ли ще са най-удачното средство за действие. Нужна ви е по-дълготрайна стратегия, съгласувана с екипа ви.
14 ное 2019

Хороскоп за Везни

Везни
В старанието си да свършите всичките си планирани задачи, ще подминете други, считайки ги за маловажни, но може да сгрешите. Обърнете внимание на здравето си и не пропускайте да посетите лекаря си, ако се чувствате отпаднали и без тонус. Ще получите добър съвет от приятел, както и насока към печеливша дейност.
14 ное 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Животът ви е научил да се справяте с новостите без да жалите себе си, и без особени затруднения. Ще имате на своя страна добър помощник, макар, че все още не го припознавате в тази му роля. Ще вземете решение по проблем, който не търпи отлагане. Децата ще ви зарадват с добрите си постижения.
14 ное 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Съсредоточете се върху краткосрочните си планове, като дадете предимство на професионалните си и бизнес-изяви. Днес ще можете да осъществите отлагано мероприятие и да постигнете съгласие по общ въпрос с роднини или партньори. Други ще получат интересна оферта, която ще ги занимава през следващите дни.
14 ное 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Възможността да ви оценят справедливо и според заслугите ви е реална. В тази връзка покажете добрите си страни и не се главозамайвайте, ако отзивите надминат очакванията ви, продължете с упорството си над трудните въпроси и дайте своя принос за решението им.
14 ное 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Работата ви налага да смирите егото си, ако обстоятелствата ви срещнат и с други, като вас властни и можещи хора. Ще се радвате на нещата, които обичате и ще се заредите с положителна енергия за дните напред, стига да отворите сетивата си и погледнете на живота си от към добрата му страна.
14 ное 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Придобивате повече опит в нова за вас област. Това ви дава увереността да се заемете с въпроси, които сте избягвали досега. Бъдете сигурни, че късметът е на ваша страна. Очаква ви интересно запознанство, което може да прерасне в нещо сериозно. Инициативата е изцяло във вас. Вие избирате как да се развие всичко.
14 ное 2019
Последни новини