От х:

Днес в x:

20 °C

Търсят 10 опитни програмисти и компютърен техник в Хасково

Свободни работни места за 10 програмисти за софтуерни проложения обявиха от Бюрото по труда в Хасково. Необходимо е кандидатите да имат средно или висше образование, но и минимум 1 година професионален опит.

В сводката на Агенцията по заетостта има обява за сервизен техник - компютри, за училищен психолог, образователен медиатор. Търсят се 50 монтажници на производствена линия, 15 продавач-консултанти, шофьор на камион за сметосъбиране с категория „С”, спедитори.

Места има още за международни шофьори, готвачи, сервитьори, куриери, общи работници, водопроводчици.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (15)

 • 1
  Съ
  Сър Пичук
  41 -1
  11:25, 20 окт 2019
  В кв.Република е пълно с такива специалисти, има и ядрени физици за Адронния колайдер в ЦЕРН.
 • 2
  Ра
  Работа, работа, работа
  39 -1
  11:29, 20 окт 2019
  Фирма МИЛЕНИ-2016 ЕООД, собственик на ресторант УНО ПИУ, уволнява служители като ги съди за обезщетение. Служител на фирма МИЛЕНИ-2016 ЕООД ,след като подава молба-предизвестие за напускане бива осъден да заплати 1 530 лева на Пицария Уно Пиу собственост на Цвети Лалов. Схемата е следната , служителят подава молба за прекратяване на трудовото правоотношение с предизвестие, но не получава входящ номер от счетоводството на УНО ПИУ.Служителят е на работа до изтичане на предизвестието но получава обаждане от работодателя си да не се явява повече на работа.Явно е че човека е започнал работа в УНО ПИУ , не му е харесало и е решил да напусне по собствено желание с предизвестие. Но вместо да му прекратят трудовото взаимоотношение , те го уволняват дисциплирано и го съдят за обезщетение.
  Така работи мафията на сервитьорите Гаргов-Лилянов-Цвети Лалов. И е странно как купените медии мълчат , за това какво се случва с работещите в сектор ресторанти и заведения в града. Който не вярва , нека да прочете решението на Хасковският съд.
  http://haskovo.court-bg.org/img/File/Img/M%2005%202019%20GRA/00634519_16641519.htm
  • Ра
   Разследващ полицай
   40 -1
   11:41, 20 окт 2019
   Явно Уно Пиу така си прави оборота, като съди работниците си пицари, сервитьори, готвачи, салатиери и хигиенисти. Почти никой не ходи там, не случайно Лиляновците искаха да затварят ресторанта на Ана-Мария отсреща, за да могат да имат оборот. Гаргов докато беше в общината се беше заел с това. Всичко което прави гербавата мафия е да си създава монопол. Единствената и цел е да затрие всички малки и средни търговци и да останат да продават само те.
  • Ма
   Мафия
   30 -1
   11:47, 20 окт 2019
   Това е схемата ГЕРБ, роби до ГРОБ. Вижда се че Гербаджийте са много хуманни с персонала си. Трябва да работят в условия на робски труд, да ги навикват като добитък, че да не си помислят че могат да имат човешко достойнство и на края и да си платят за цялото това удоволствие че са на работа при "чорбаджии" ГЕРБ.
  • Ch
   chopi
   6 0
   23:16, 20 окт 2019
   наеми си добър адвокат и гледай хубаво какво подписваш...зомбюл си прави удобни договори които използва срещу неудобни роби
 • 3
  Ха
  Хасбулатов
  30 -3
  12:33, 20 окт 2019
  Няма ли кой да им тегли по един бой на тия тримата хубавци
 • 4
  Пр
  предложение
  29 0
  15:17, 20 окт 2019
  Обръщам се към сайта да пуска от време на време някаква тема под която могат да се коментират "героите" от изборите.Разбрахме, тия за които се плаща не можете да ги пуснете с коментари.Обаче смилете се над нас и пускайте възможност да си кажем нещо за някого че като гледам какви малоумни кандидати има и свят ми се завива.Хайде да се уважаваме, нали? Те ни говорят глупости пък ние хич
  • Съ
   Сър Пичук
   19 0
   16:04, 20 окт 2019
   Не чакай да те допуснат да коментираш статия за изборите,можеше да го направиш и в тази.Аз ти прочетох коментара,одобрих го, ще го направи и друг и ще си създадем собствена тема за коментари различна от тази която ни налагат и не ни допускат да коментираме хубостниците,които искат да ни управляват ,но нямаме право да ги обсъждаме.Свобода на словото какво да правиш.
  • Из
   Избори
   14 0
   20:34, 20 окт 2019
   Ами те кадрите на Герб , които уж бяха ги напускат. Мариана Митева от Бюрото по труда уж назначена от Герб гледаме я в листата на друга партия.
   Господин Дечев следиш ли си кадрите?
 • 5
  Пр
  предложение
  10 0
  15:19, 20 окт 2019
  .. не можем да отвърнем на техните фантазии
 • 6
  Бу
  буба
  9 0
  19:18, 20 окт 2019
  това го има само в България
 • 7
  То
  тони
  15 -1
  08:39, 21 окт 2019
  Толкова ли не разбрахте,че Г-н Дечев е един послушник, дори децата от детската градина го знаят.
  Децата от детскат аградина знаят,че Делян Добрев НАРЕЖДА , Дечев СЛУША.
  А това за мафията на ГЕРБ го има и ще го има.
  Те са един кръг от хора и ако навлезеш в тяхната територия или си вън или трябва да им слугуваш.
  Вие избирате и преценяте.
  • Съ
   Съгласен съм
   7 0
   11:38, 21 окт 2019
   За съжаление си прав.Току що прочетох интервюто с Кръшков,отврат.Влезнал в листата на ГЕРБ защото имал лична кауза,ремонта на общежитието на езиковата,....Делян Добрев много помагал и за това Кръшков се обърнал към него,Добрев пък предложил на Кръшков да влезе в листите на ГЕРБ и от там да работи за каузата си...???!!!Бля,бля,бля.Ако имаше държава тя трябваше да е ремонтирала общежитието отдавна и не е работа на Добрев да урежда финансиране на ремонта.Отвратително, но те така работят ,когато си свършат работата която са длъжни да изпълнят,вземат заплати за това и е тяхно задължение да ни я представят като подарък свише.На Кръшков ще кажа една известна мисъл:Пътят към ада е постлан с добри намерения.Да се надяваме ,че няма да е новият Тома Биков или Антон Тодоров . Може и да се заблуждавам,но ми се струва че Хасково нет се е превърнал в предизборен плакат на ГЕРБ.
 • 8
  Ис
  Истината е една
  4 0
  15:29, 21 окт 2019
  В цялата държава липсват умните и мислещите.... Защо ли избягаха от родината си?
 • 9
  ??
  ???
  3 0
  15:36, 21 окт 2019
  Ще си търсят още дълго време, в "Република"...:)

Хороскоп за 30.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ще се справите с хаоса край себе си, ако заложите на умението си да организирате и внасяте ред. С търпение и такт ще постигнете повече, отколкото с демонстрация на изключителността си. Денят е различен и интересен, а при желание може да го завършите в компанията на любим човек.
30 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ангажиментите днес ще ви потопят в динамиката на ежедневието. За да ви спори не допускайте някой да се намесва в делата ви. Дава ви се шанс да реализирате плановете си, не се колебайте да действате. Избягвайте конфликтите, особено с хора, с които сте свързани, било служебно или емоционално.
30 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Няма да ви липсват проблеми за решаване, но можете спокойно да се облегнете на едно сигурно рамо. Партньорът ви е до вас. Ще останете доволни от развитието на ваш страничен проект. Не пестете усилията си и скоро ще се радвате на добри резултати. Повече внимание отделете на здравето си.
30 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Решения, важни за бъдещите ви реализации ще ви накарат да потърсите мнения и се допитате до експерти в сферата, в която работите. Няма да ви липсват възможности, от вас зависи да ги оцените, като такива и да се възползвате от тях. Нечие присъствие ще ви въздейства романтично.
30 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Насочете част от енергията си към подобряването на отношенията с близък човек. Денят може да се окаже решаващ в тази посока. Непредвидени събития значително ще ви улеснят. Не придавайте толкова голямо значение на дреболиите. Ситуацията около вас е много благоприятна и просто трябва да се възползвате.
30 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Този ден ще е изпълнен с емоции. В чудесно настроение сте и се раздавате изцяло, а това понякога е доста изтощително. Съветите ви ще бъдат от полза за ваш близък приятел. Сигурно ще съжалявате, ако пропуснете очертаващо се събиране. Среща с интригуваща личност ще ви вълнува вечерта.
30 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Днес предприемате реални стъпки към дейност, която ви привлича отдавна. Отдават ви се добри възможности, опитайте се да ги оползотворите без чужда помощ. Ще имате успех, ако продължите да работите по начина, по който сте работили досега. Ще останете доволни от предложението, което съвсем случайно получавате.
30 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Стойте далеч днес от дребни спорове, които само могат да ви развалят настроението. Денят е добър за вас, тъй като ще получите добри новини, които отдавна очаквате. За онези, които търсят работа, денят може да се окаже особено благоприятен. Насочете усилията си в правилната посока и доброто няма да закъснее.
30 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Теми, от които малко сте се интересували до днес ще привлекат вниманието ви. Деловите Стрелци да не приспиват бдителността към конкуренцията си, последните развития говорят за подценяването им, което не е препоръчително. Личност, която не спира да ви вълнува ще ви изненада приятно.
30 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят е подходящ за срещи, запознанства и развлечения. Привлечени сте от представител на противоположния пол и това ви изпълва с надежди. Отпуснете се и се забавлявайте. Решенията ви, отнасящи се до ваши проекти са на път да се реализират. Не бъдете прекалено мнителни, сами си пречите да бъдете обективни.
30 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Работата ви носи много предизвикателства днес и трябва да бъдете пределно концентрирани за да се справите с всичко, което ви предстои. Въпрос чието разрешаване отдавна отлагате, днес ще ви застави да се заемете по-сериозно с него. Моментът е много подходящ за уреждане на проблеми свързани с дома или семейството. Ще бъдете много улеснени в това отношение.
30 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Бъдете повече реалисти и не се оставяйте на емоциите да ви водят. С вътрешното си озарение ставате привлекателни за околните, а вие знаете как да използвате даденостите си. Възможни са разочарования поради разминаване на реалностите с мечтите ви. Трудът ви няма да остане неоценен, не се щадете.
30 сеп 2020
Последни новини