От х:

Днес в x:

9 °C

Търсят 10 опитни програмисти и компютърен техник в Хасково

Свободни работни места за 10 програмисти за софтуерни проложения обявиха от Бюрото по труда в Хасково. Необходимо е кандидатите да имат средно или висше образование, но и минимум 1 година професионален опит.

В сводката на Агенцията по заетостта има обява за сервизен техник - компютри, за училищен психолог, образователен медиатор. Търсят се 50 монтажници на производствена линия, 15 продавач-консултанти, шофьор на камион за сметосъбиране с категория „С”, спедитори.

Места има още за международни шофьори, готвачи, сервитьори, куриери, общи работници, водопроводчици.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (15)

 • 1
  Съ
  Сър Пичук
  41 -1
  11:25, 20 окт 2019
  В кв.Република е пълно с такива специалисти, има и ядрени физици за Адронния колайдер в ЦЕРН.
 • 2
  Ра
  Работа, работа, работа
  39 -1
  11:29, 20 окт 2019
  Фирма МИЛЕНИ-2016 ЕООД, собственик на ресторант УНО ПИУ, уволнява служители като ги съди за обезщетение. Служител на фирма МИЛЕНИ-2016 ЕООД ,след като подава молба-предизвестие за напускане бива осъден да заплати 1 530 лева на Пицария Уно Пиу собственост на Цвети Лалов. Схемата е следната , служителят подава молба за прекратяване на трудовото правоотношение с предизвестие, но не получава входящ номер от счетоводството на УНО ПИУ.Служителят е на работа до изтичане на предизвестието но получава обаждане от работодателя си да не се явява повече на работа.Явно е че човека е започнал работа в УНО ПИУ , не му е харесало и е решил да напусне по собствено желание с предизвестие. Но вместо да му прекратят трудовото взаимоотношение , те го уволняват дисциплирано и го съдят за обезщетение.
  Така работи мафията на сервитьорите Гаргов-Лилянов-Цвети Лалов. И е странно как купените медии мълчат , за това какво се случва с работещите в сектор ресторанти и заведения в града. Който не вярва , нека да прочете решението на Хасковският съд.
  http://haskovo.court-bg.org/img/File/Img/M%2005%202019%20GRA/00634519_16641519.htm
  • Ра
   Разследващ полицай
   40 -1
   11:41, 20 окт 2019
   Явно Уно Пиу така си прави оборота, като съди работниците си пицари, сервитьори, готвачи, салатиери и хигиенисти. Почти никой не ходи там, не случайно Лиляновците искаха да затварят ресторанта на Ана-Мария отсреща, за да могат да имат оборот. Гаргов докато беше в общината се беше заел с това. Всичко което прави гербавата мафия е да си създава монопол. Единствената и цел е да затрие всички малки и средни търговци и да останат да продават само те.
  • Ма
   Мафия
   30 -1
   11:47, 20 окт 2019
   Това е схемата ГЕРБ, роби до ГРОБ. Вижда се че Гербаджийте са много хуманни с персонала си. Трябва да работят в условия на робски труд, да ги навикват като добитък, че да не си помислят че могат да имат човешко достойнство и на края и да си платят за цялото това удоволствие че са на работа при "чорбаджии" ГЕРБ.
  • Ch
   chopi
   6 0
   23:16, 20 окт 2019
   наеми си добър адвокат и гледай хубаво какво подписваш...зомбюл си прави удобни договори които използва срещу неудобни роби
 • 3
  Ха
  Хасбулатов
  30 -3
  12:33, 20 окт 2019
  Няма ли кой да им тегли по един бой на тия тримата хубавци
 • 4
  Пр
  предложение
  29 0
  15:17, 20 окт 2019
  Обръщам се към сайта да пуска от време на време някаква тема под която могат да се коментират "героите" от изборите.Разбрахме, тия за които се плаща не можете да ги пуснете с коментари.Обаче смилете се над нас и пускайте възможност да си кажем нещо за някого че като гледам какви малоумни кандидати има и свят ми се завива.Хайде да се уважаваме, нали? Те ни говорят глупости пък ние хич
  • Съ
   Сър Пичук
   19 0
   16:04, 20 окт 2019
   Не чакай да те допуснат да коментираш статия за изборите,можеше да го направиш и в тази.Аз ти прочетох коментара,одобрих го, ще го направи и друг и ще си създадем собствена тема за коментари различна от тази която ни налагат и не ни допускат да коментираме хубостниците,които искат да ни управляват ,но нямаме право да ги обсъждаме.Свобода на словото какво да правиш.
  • Из
   Избори
   14 0
   20:34, 20 окт 2019
   Ами те кадрите на Герб , които уж бяха ги напускат. Мариана Митева от Бюрото по труда уж назначена от Герб гледаме я в листата на друга партия.
   Господин Дечев следиш ли си кадрите?
 • 5
  Пр
  предложение
  10 0
  15:19, 20 окт 2019
  .. не можем да отвърнем на техните фантазии
 • 6
  Бу
  буба
  9 0
  19:18, 20 окт 2019
  това го има само в България
 • 7
  То
  тони
  15 -1
  08:39, 21 окт 2019
  Толкова ли не разбрахте,че Г-н Дечев е един послушник, дори децата от детската градина го знаят.
  Децата от детскат аградина знаят,че Делян Добрев НАРЕЖДА , Дечев СЛУША.
  А това за мафията на ГЕРБ го има и ще го има.
  Те са един кръг от хора и ако навлезеш в тяхната територия или си вън или трябва да им слугуваш.
  Вие избирате и преценяте.
  • Съ
   Съгласен съм
   7 0
   11:38, 21 окт 2019
   За съжаление си прав.Току що прочетох интервюто с Кръшков,отврат.Влезнал в листата на ГЕРБ защото имал лична кауза,ремонта на общежитието на езиковата,....Делян Добрев много помагал и за това Кръшков се обърнал към него,Добрев пък предложил на Кръшков да влезе в листите на ГЕРБ и от там да работи за каузата си...???!!!Бля,бля,бля.Ако имаше държава тя трябваше да е ремонтирала общежитието отдавна и не е работа на Добрев да урежда финансиране на ремонта.Отвратително, но те така работят ,когато си свършат работата която са длъжни да изпълнят,вземат заплати за това и е тяхно задължение да ни я представят като подарък свише.На Кръшков ще кажа една известна мисъл:Пътят към ада е постлан с добри намерения.Да се надяваме ,че няма да е новият Тома Биков или Антон Тодоров . Може и да се заблуждавам,но ми се струва че Хасково нет се е превърнал в предизборен плакат на ГЕРБ.
 • 8
  Ис
  Истината е една
  4 0
  15:29, 21 окт 2019
  В цялата държава липсват умните и мислещите.... Защо ли избягаха от родината си?
 • 9
  ??
  ???
  3 0
  15:36, 21 окт 2019
  Ще си търсят още дълго време, в "Република"...:)

Хороскоп за 29.01.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Сами си създайте условия, с които да подобрите ефективността в работата си. Служебните задачи ще потръгнат и шефът ви ще остане доволен от вас, но по-важното е, че вие ще се почувствате удовлетворени. Заслужавате повече във всяко едно отношение и съдбата ще ви зарадва. Очакват ви приятни изненади.
29 яну 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С присъствието си внасяте яснота и ред, а след себе си оставяте впечатление за човек, знаещ цената си. И е така. Ще продължавате да се интересувате от новостите в професията и ще полагате грижи за повишаване на квалификацията си. С усилията си ще подобрите бита на семейството си.
29 яну 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
С каквото и да се захванете днес ще успеете. Резултатите ви може да са доста по-добри отколкото сте очаквали. Възможно е да се натъкнете на дребни пречки особено ако заниманията ви са свързани с много хора. Това едва ли ще ви направи впечатление и като цяло настроението ви днес е превъзходно. Успехи в интимната сфера ще зарадват някои от вас вечерта.
29 яну 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Бъдете внимателни към партньори, които ще се опитат да ви навредят. Предстоящите събития ще обърнат нещата във ваша полза, благодарение на бързата ви мисъл и реакции. Не се измъчвайте. Въпреки умората, се погрижете да направите вечерта приятна за себе си и близките ви.
29 яну 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Предизвикателствата на работното място ще ви мотивират да работите по-усърдно, за да докажете правилността на предложенията си. Със сигурност няма да скучаете. Близък човек ще ви поиска съдействие, ако можете да му помогнете, не му отказвайте. В живота ви се появяват нови, положителни тенденции, от които е добре да се възползвате.
29 яну 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Предстои ви да изживеете вълнуващи емоции, свързани както с професионалната ви работа, така и с хората около вас. Заслужено ще се радвате на внимание и подкрепа, показали сте, че може да ви се вярва. Прекрасните отношения със семейството и партньора ви дават допълнително сили да се развивате многостранно.
29 яну 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Очаква ви емоционален ден. Налага се да изясните позициите си в личен план, ако трябва отстъпете. Денят е подходящ за започване на тонизираща диета. Помислете и за възможности за повече раздвижване. Можете да се спрете и на варианти включващи компания и развлечения.
29 яну 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Развитията днес ще ви натоварят с допълнителни изисквания, с които ще трябва да се съобразите. Не оставяйте нищо за накрая и не пречете на другите да си свършат работата, в стремежа си да ги надзиравате и съветвате. С търпимост ще постигнете душевно равновесие и напредък във всичко.
29 яну 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Финалът предстои, мобилизирайте се и действайте по-енергично. Отстоявайте твърдо позицията си, така както вие умеете. Успехът ви е близо, направете нужното за да бъде радостта ви по-голяма. Ще привлечете вниманието на интересуваща ви личност и ще се радвате на взаимен интерес.
29 яну 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не търсете причини да се конфронтирате с онези, които не споделят мисленето и целите ви. Не се изкушавайте да се захващате с дела, за които е ясно, че ще ви е трудно да свършите днес. Запазете настроението си добро и приключвайки работата си, се погрижете за отдиха си.
29 яну 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще получите шанс да подобрите отношенията си с хора, с които по една или друга причина сте разделени. Ако проблемът е финансов, върнете дължимото или с подходящите думи изразете желанието си връзката ви да продължи. Обърнете се и към онези, които могат да ви дадат повече в общуването. Нуждаете се от някого, с когото да споделите вълненията си.
29 яну 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ако се целите в успеха, разчитайте само на себе си. Полезни ще бъдат контактите ви с хора, с които в бъдеще може да обедините усилията си. Звезден успех за всички, които се занимават с творчество.
29 яну 2020
Последни новини