От х:

Днес в x:

ГЕРБ всяват разделение между селата 

Изображение 1 от 5

    На срещите в с. Стойките и с. Широка лъка жителите споделиха проблемите пред кандидат- кмета Стефан Сабрутев и кандидати за общински съветници от Коалиция „БСП за България“. 

    Хората от с.Стойките негодуваха, че се усеща разделение между селата. „Умишлено в с.Стойките нищо не се прави от години, протестирали сме, но ако трябва отново ще протестираме. Плащаме едни от най-високите данъци, а в нашето село не се връща и 1 лев. Ние искаме да развиваме туризъм, но как с такива пътища?!“ 

    В с.Широка лъка туризма трябва да се развива още, за да останат хората тук. Имаме природни забележителности като пещерата Ледницата и Белия камък, които не са развити.

    Стефан Сабрутев и общинските съветници представиха част от мерките в управленската им програма, свързани с развитието на туризма и плана за популяризирането на села като Широка лъка и Стойките като целогодишни туристически дестинации. Кандидатите бяха изпратени с призив, да не забравят обещанията си и че хората разчитат на тях за справедливи решения, за да се спре фаворитизирането на едни села пред други.

    Пресцентър на БСП Смолян

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Още новини

    Последни новини