От х:

Днес в x:

Автопоход от Смолян до връх Средногорец и Рудозем за 107 години от освобождението на Родопите

За втора година в Смолян ще се проведе автопоход в чест на 107-та годишнина от освобождението на Смолян и Родопите. Организаторите са млади хора, членове на патриотична организация от града и околностите.

Автопоходът ще се състои на 20.10.2019г. (неделя), а маршрутът ще започне от Смолян и ще завърши в Рудозем, повтаряйки пътя на бойните подвизи на войните освободители от 21-ви пехотен Средногорски полк, командван от полк. Серафимов.

За всички желаещи да се включат организаторите уточняват следния маршрут:

Сборен пункт на 20 октомври в 10:00ч. - паркинга на ресторант ,,Рибката". Шествието тръгва по маршрут: ул. ,,Невястата", ул. ,,Първи май", ул. ,,Хан Пресиян", бул. ,,България", ул. ,,Родопи", ул. ,,Коста Аврамиков", ул. ,,Тракия", ул. ,,Момчил Юнак", ул. ,,Стою Шишков", ул. Атанас Шапарданов", ул. ,,Братан Шукеров", ж.к. ,,Петровица", околовръстен път гр. Смолян- посока Рудозем, връх Средногорец (около 11.30ч.) , гр. Рудозем.( 13.00 ч.)

Шествието ще протече по правилника за движение по пътищата и няма да създава проблем на трафика. На мероприятието няма да се използват политически знамена, а само националния флаг на Република България. Организаторите посочват, че няма да се създава проблем на брандираните коли с номера за предстоящите местни избори и отправят покана за присъствие към всички граждани на Смолян и Рудозем .

СмолянБГвести

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини