От х:

Днес в x:

Четирима задържани за разпространение на хероин в "Република"

    Двама мъже на 36 и 38 години и две жени на 52 и 36 години от Хасково са задържани за разпространение на наркотик, съобщиха от Областната дирекция на МВР след проведената спецакция в "Република".

    Тази сутрин криминалисти от управлението са извършили процесуално-следствени действия под контрола на Окръжна прокуратура в къща на улица „Картечар“. В жилището са намерени и иззети близо 80 дози хероин с тегло около 60 грама, неразфасована бучка от същото вещество, електронна везна.

    По данни на полицаите, четиримата са едни от основните заподозрени в разпространението на наркотик в квартал „Република“, като в процеса са включвани и семействата им. Полицаите са наблюдавали дейността им близо 4 месеца. Задържани са до 24 часа по заведените досъдебни производства. Работата по случая продължава.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Уб
      УБИЕЦ
      40 -2
      18:49, 15 окт 2019
      Дилърите на дрога от всички нива трябва да се убиват на място!!!
    • 2
      Пр
      Пропагандаторът от Болярово
      28 -16
      19:02, 15 окт 2019
      Започна се борбата за гласове в кв. "Република". ГЕРБ разчистват хората, които работят за другите партии. Верно е че това са накропласьори на дребно, сутеньори и някои дребни престъпници. Георги Иванов и на тези избори няма да може да си напазарува нищо от гетото. Добре, че има избори , та някои да приберат по 50 лева, други да хапнат безплатни кебапчета, трети да се наслушат на напоителни речи за благоденствие, а дребни апаши най-после да бъдат прибрани от полицията. Само както пее крокодилът Гена: за съжаление рожденният ден е само веднъж в годината...а пък изборите са още по-редки.
    • 3
      Ку
      Куката
      45 -10
      19:55, 15 окт 2019
      Не мога да повяврвам, че има полуидиоти, които свързват акция на полицията срещу наркодилъри с изборите, партиите и някакви политически интереси... Вие малоумни ли сте? Тука става въпрос за разпространение на най-долната дрога - хероина , която е масовата дрога на циганите от квартала, но последно време се употребява и от доста българи и турци ! Хероина съсипва човек по най-бруталния възможен начин. Днес може да не е оправен света, но е извършено едно добро дело от полицаите в Хасково, а вие го омърсявате с жалките си коментари...
    Последни новини