От х:

Днес в x:

Тайната, която Кейт сподели на Меган и обединението на Фантастичната четворка

Кейт Мидълтън и Меган Маркъл определено има повече какво да ги събира, отколкото да ги разделя. И двете са херцогини, женени са за двама братя, майки са и са част от британския кралски двор. А и не на последно място - те са жени, които искат винаги да изглеждат добре.

Вряла и кипяла в майчинството, Мидълтън има своите малки тайни как да бъде безупречна, дори когато от ангажименти и грижи за децата няма възможност да се поглези подобаващо.

Но Кейт винаги намира време да нанесе подхранващо нощно олио за лице, с което да си гарантира сияен вид на следващия ден.

Херцогинята на Кеймбридж е споделила тази своя малка тайна с Меган, която също вече ползва магическото олио. Продуктът е точно по вкуса на Маркъл, защото е изцяло веган, съдържа масла от 14 растения и не е тестван върху животни.

И въпреки че двете вече не са съседки, те не пропускат възможност дa обменят опит на тема майчинство и красота. На дамите от кралския двор им е забранено да коментират какви козметични продукти използват, защото това се счита за откровена реклама. Но съветите се носят от уста на уста, пише Express.

Но освен малките тайни за отглеждането на деца и бюти съвети за сияйна кожа, има и по-значими неща, които обединяват принцовете Уилям и Хари и техните съпруги. Месеци след като официално се разделиха и всяко семейство пое по своя път,  Фантастичната четворка на кралския двор пак да бъде заедно в инициатива, която те подкрепят.

Every Mind Matters е кампания за психичното здраве, което е и акцент в дейността на херцозите и херцогините на Съсекс и Кеймбридж. И тук те откровено промотират с гласове зад кадър в рекламен клип използването на специално изготвен онлайн план със стъпки как да се грижим за психичното си здраве.

Помощ за всеки, който иска да се пребори със стреса, да подобри настроението и съня си и да върне контрола над живота си - това е, което искат да популяризират Хари, Меган, Уилям и Кейт.

Трейлърът на филма за проекта започва с гласа на Уилям, след което се включват Хари и Меган, а накрая чуваме и Кейт. Принцовете неведнъж са споделяли, че самите те също са преживяли тревожни и депресивни състояния, затова не се разграничават, а се припознават с хората, които имат нужда от помощ.

Инициативата е подкрепена и от други известни личности, като Глен Клоуз и Джилиън Андъерсън, които виждаме във видеото, пише The Sun.

View this post on Instagram

Today, during #MentalHealthAwarenessWeek, @PublicHealthEngland - in partnership with the NHS - has launched #EveryMindMatters to help people take simple steps to look after their mental health, improve their mental wellbeing and support others. This is why The Duke and Duchess of Sussex are pleased that they were able to lend their voices to this important campaign. Along with The Duke and Duchess of Cambridge, they are proud to be supporting Every Mind Matters. This new platform creates personalised action plans – specifically tailored to each person, depending on what they are going through. And because we all know every day is different, you can visit this online portal as many times as you want, to help support you through whatever you may be experiencing. Every person matters. Every mind matters. Visit www.everymindmatters.co.uk/ to find out more. @KensingtonRoyal @SussexRoyal

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини