От х:

Днес в x:

Издирват 74-годишен хасковлия

Издирва се хасковлията Въко Гочев, потвърдиха от Областната дирекция на МВР. Последно 74-годишният мъж е видян на 4 октомври 2019 година до аптека "Гален" в Хасково, съобщи дъщеря му.

Тя призова гражданите, ако имат информация за баща й, да позвънят в МВР или да се обадят на тел. 0887008471.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Ха
    ха
    10 0
    10:47, 7 окт 2019
    Това съобщение ме навежда на мисълта какво стана с оня дядо дето го търсиха поне една година.Намериха ли го накрая?Внучката му колко пъти публикува че го търси.Вижте какво стана с тоя човек.
  • 2
    Ст
    Странджа
    14 0
    10:56, 7 окт 2019
    Има няколко аптеки Гален, за коя иде реч, имат камери, да видят, може да има следа
  • 3
    Ли
    лиско
    3 0
    11:31, 7 окт 2019
    Ха, този дядо и до днес не е открит
    • Ха
      ха
      8 0
      20:26, 7 окт 2019
      Къде изчезват тези дядовци бе човек?Кой знае още колко хора изчезнали има.Има ли полиция, няма ли?Водят ли статистика, не водят ли, какво става?
  • 4
    Ед
    Една хасковлийка
    27 0
    11:46, 7 окт 2019
    Поредният случай. От 4 години следя всички такива случаи ПОСТОЯННО, защото имахме личен такъв случай с фатален за съжаление край. Хората изчезват мистериозно и никой нищо не прави. С нашия случай чак бяха замесили и извънземни... Не мога да разбера как така хората потъват в дън земя. 3-ма дядовци - единият уж намерен супер странна цялата история около изчезването му (нашия) , другия не е намерен изобщо, а на колко камери се виждаше, третия малко по-млад, до Ходжова чешма и отново никаква информация. Четвъртият случай беше за дядо продължил към центъра с автобуса към центъра, а след седмица намерен удавен в Сивата вода?!??!?!??!?!?!? Младо момче в кола намерен до язовир Тракиец... Това е само на територията на Хасковска област. По интернет постоянно баби, дядовци и съм писала и отново никъде не са намерени.Сериен убиец на възрастни хора? Извънземни? Къде са и какво се е случило?! Други версии?! Не може просто да ги няма ... Всички бездействат, а списъците на безследно изчезналите се препълват.
  • 5
    Аз
    Аз
    9 0
    21:52, 7 окт 2019
    Аз съм жена на средна възраст и вече два пъти ми се случват странни неща на автогарата.
    Първия път беше с бежанец. Отидох да си купя билет за Пловдив и той беше на гишето.Мислех,че жената не го разбира и затова не може да си купи билет. Попитах го какъв език говори и му помогнах. След което се започна едно следене, наложи да помоля шофьора да ме спре да друго място за да съм сигурна,че ме е загубил.
    Втория случай беше миналото лято.За няколко минути си изпуснах автобуса и се наложи да чакам един час. Стоях на пейката и говорех с мой близък. Направи ми впечатление,че една жена на видима възраст около 60 години и типично турско облекло обикаля като загубена. Щом затворих телефона тя дойде и седна до мен. Говореше ми на турски,казах и,че не я разбирам. Тя продължи, аз и отговарях нещо от сорта " Хубаво щеше да е научите поне малко български, така е много трудно". С езикът на тялото показа,че ме разбира.Малко след това махна с ръка на мъж който седеше с други мъже на пейката която е с гръб към булеварда. Веднага щом седна до нас, мъжът ми показа една визитна картичка и телефона си, каза,че това е на такси в Турция, искал да го резервира преди да тръгнат. Казах му,че не разбирам какво пише на картичката,нито настройките на телефона му. Видимо това беше предтекст да ме заговорят.Започна да ми задава лични въпроси. Попита ме за къде пътувам и не се задоволи "За Пловдив", от селата ли съм, къде по точно съм родена,работя ли... Това което му отговорих или не отговаряше на истината,или обръщах въпроса срещу него. В момента в който усетих,че взе да се нерви и мислех да стана, автобуса ми дойде и аз тръгнах към него. Той само ми каза "Къде отиваш?" , нищо не му отговорих,просто продължих, при което жената която уж не говореше български му каза " Рейса и дойде".
    След мен той се премести на пейката от която дойде,а жената стана ,взе да обикаля и да се разглежда по начина по който го правеше преди да дойде при мен.
    Всичко което ми казаха за себе си е,че живеят в Бурса, жената имала сестра в Ивайловград,уж за там щяха да пътуват (в същото време такси в Турция ще резервират)- идвали до България защото имали регистрирано GP в сградата на бившата Военна болница. Тя уж незнаела български,но и било достатъчно да се разбере с лекаря.
    Две седмици по късно същите хора бяха пак на автогарата,тогава мъжът беше с чанта.
    За мен тези хора търсят жертви. Не знам за какво, но цялото им поведение не беше типично за човек който "убива" времето си в компанията на непознат от пейката.
  • 6
    Ди
    Димитрова
    2 0
    15:44, 8 окт 2019
    в последно време зачестиха изчезвания на хора от региона, а на полицията дали им прави впечетление това .......????
Последни новини