От х:

Днес в x:

Хасковлия: Изхвърлят гуми и отпадъци в ТЕЦ-а със смолянски автомобил

Изображение 1 от 6

    Територията на бившия ТЕЦ край Хасково отново тъне в боклуци. За това сигнализира читател на Haskovo.net, който изпрати снимки. Хасковлията уточни, че фотосите са правени вчера.

    Той обясни, че от няколко дни там се изхвърлят отпадъци със смолянски автомобил с прикачено ремарке.

    „Хвърлят гумени връзки и гуми“, свидетелства хасковлията, който записал и регистрационния номер на превозното средство.

    Той смята, че трябва да се вземат мерки за разчистване на терена, защото се опасява, че ако един ден стане пожар там, Хасково ще е в димна завеса.

    Преди време от община Хасково възложиха на частна фирма да разчисти стотици стари автомобилни гуми, изхвърлени на територията на ТЕЦ-а. През последните месеци от там са разчиствани и други отпадъци. Сега обаче отново се трупат боклуци и хасковлията смята, че проблемът трябва да бъде решен трайно.

    Само преди дни имаше пожар в нерегламентирано сметище до бившето предприятие „Редки метали“ край Хасково. Там горяха стари автомобилни гуми и други отпадъци. Издигащият се нависоко дим се забелязваше от километри.

    Haskovo.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Ha
      Haha
      34 -5
      13:25, 30 сеп 2019
      Да е*а и помаците..
    • 2
      12
      124
      43 0
      14:07, 30 сеп 2019
      Като са му записали регистрационния номер да го накарат да плати почистването и после ако иска нека пак да си хвърля боклуците там.Аман от селяни,напълни се града с такива.
    • 3
      Де
      Дедо
      5 -1
      17:46, 30 сеп 2019
      Само да минат изборите и ще видите кво стаа !
    • 4
      Ро
      робин худчо
      15 -1
      18:48, 30 сеп 2019
      Сега е ред на полицията.Пак щее едноголямо нищо.Като снимките,дето ни показват по НОВА ТВ.Еееей,тъпаци от НОВА-не ни показвайте само снимките.Снимайте после какво се прави с тях.Покажете как органите издирват,хващат и глобяват нарушителите по пътя.На това му казвам репортаж аз.Публикуването и баба го може,на едно табло в центъра на дирека.Същото правите и вие,весникарите.Натискайте ченгетата да си гледат работата.Направете еднин репортаж за ''Един работен нден на полицая''.Снимайте ги как се крият и спят в патрулките.Как дънкат в скътаните кръчмета,да мине смяната.Хайдесъс здраве,че ще ви поискам пари за съветите,а стебедни завалии и вие.
    • 5
      Ан
      Анонимен
      2 0
      19:56, 4 окт 2019
      Тези гумени отпадъци са от Теклас Кърджали. Фирма Надеж има договор за извозване. Досега ги зариваха в сметище Гарваново а сега явно тук
    Последни новини