От х:

Днес в x:

Шакира и Дженифър Лопес ще пеят на Супербоул в опита на НФЛ да върне имиджа си

Поп звездите Шакира и Дженифър Лопес ще бъдат главните изпълнители в шоуто на почивката на Супербоул. Двете ще пеят в Маями на 2 февруари, когато е големият мач за титлата в НФЛ.

За първа година шоуто ще бъде продуцирано от компанията Roc Nation, която е собственост на американския рапър и бизнесмен Джей Зи.

От НФЛ ще се опитат да възстановят имиджа си след миналогодишните полемики, когато много изпълнители отказаха да участват в шоуто на почивката заради несъгласието им с действията на НФЛ спрямо куотърбека Колин Каперник.

Той беше беше първият играч, който коленичи по време на изпълнение на националния химн на САЩ в знак на протест срещу расовото неравенство. Към него се присъединиха много футболисти, като президентът Доналд Тръмп ги порица.

Супербоул е най-голямото спортно събитие в САЩ. Големият мач в американския футбол има огромна телевизионна аудитория и е поле за реклама на много компания.

Тази година шоуто на почивката беше гледано от 98 милиона зрители, като рекорд остава изпълнението на Кейти Пери от 2015 г. Тогава зрителската аудитория беше 120 милиона души.

В социалните мрежи Шакира обяви, че възможността да пее на такава голяма сцена, е "една истинска американска мечта".

Източник: dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини